top of page

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (18/08/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έγινε ενημέρωση: 20 Αυγ

Για την πρεμιέρα της νέας αγωνιστικής σεζόν στην Σούπερ Λιγκ, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ (18.08.2024 20:00), θέλοντας να αφήσει αφήσει τον "πικρό" αποκλεισμό από την συνέχεια του Europa League, κόντρα στον Άγιαξ. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (18/08/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός σε ένα παιχνίδι θρίλερ όπου επικράτησε στο 90λεπτό επί του Άγιαξ στο Άμστερνατμ με 0-1 με το γκολ του Τετέ στο 89', δεν κατάφερε τελικά να ολοκληρώσει την έκπληξη και να αφήσει εκτός συνέχεια του Europa League τους Ολλανδούς. Στην παράταση δεν άλλαξε τίποτα και μετά από 34 εκτελέσεις πέναλτι! τελικά γνώρισε ένα πικρό αποκλεισμό και πλέον καλείται να αντιμετωπίσει την Λανς για τα play off του Κόνφερενς Λιγκ. Βέβαια πρώτα έχει να κάνει το χρέος του απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης επιδιώκοντας την νίκη για να πάει με καλύτερη ψυχολογία στην αναμέτρηση την ερχόμενη εβδομάδα με τους Γάλλους.



ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ


Ο Αστέρας Τρίπολης ολοκλήρωσε τα φιλικά προετοιμασίας μετρώντας 1 νίκη, 1 ήττα και 3 ισοπαλίες. Την περασμένη σεζόν τερμάτισε στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα συγκεντρώνοντας 38 βαθμούς σε 33 αγώνες με συνολικά τέρματα 40 υπέρ και 55 κατά.



Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης Προγνωστικά Πρόταση:


Στις 5 τελευταίες επισκέψεις του Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο του Παναθηναϊκού μετράει 2 ήττες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. Ο Παναθηναϊκός σίγουρα θα ψάξει αντίδραση, ωστόσο μένει να δούμε αν ο τρόπος που ήρθε ο αποκλεισμός από τον Άγιαξ και η ενδεχόμενη κόπωση των παικτών επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα. Παράλληλα ο Ντιεέγκο Αλόνσο ενδέχεται να προφυλάξει ορισμένους ποδοσφαιριστές για την επερχόμενη αναμέτρηση με την Λανς στην Γαλλία. Κινούμαστε προς το under 2.5 στο 2.10 καθώς είναι πολύ πιθανό το παιχνίδι να μην ανοίξει με τον Αστέρα σε παθητικό ρόλο και τον Παναθηναϊκό ίσως να αρκεστεί και σε 1 τέρμα.


 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Comments


bottom of page