top of page

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΓΙΑΞ (08/08/24) ☘️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, o Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άγιαξ στο Ο.Α.Κ.Α (08/08/24 21:00), στην πρώτη μεταξύ τους μονομαχία για την πρόκριση στα play offs του Γιουρόπα Λιγκ. Όποια ομάδα περάσει στην επόμενη φάση, θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον ηττημένο του ζευγαριού Γιαγκελόνια - Μπόντο Γκλιμτ. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΓΙΑΞ (08/08/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ


ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ


Ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε την ανωτερότητα του στον προηγούμενο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, αποκλείοντας με δύο νίκες την Μπότεφ Πλόβντιβ με 2-1 στο Ο.Α.Κ.Α και το εμφατικό 0-4 στην Βουλγαρία. Σε ένα παιχνίδι με το ποσοστό κατοχής μπάλας να είναι μοιρασμένο (48%-52%), οι πράσινοι ήταν αποτελεσματικοί αξιοποιώντας πλήρως τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Δύο τέρματα σημείωσε ο Γιερεμέγεφ (6', 50') και ένα ο Τζούρισιτς στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ενώ προηγουμένως είχε σημειωθεί το 0-2 με αυτογκόλ του Ujah (34').


Θετικό στοιχείο για την ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο πως κράτησε ανέπαφη της εστία της δείχνοντας σοβαρότητα και προσήλωση στο πλάνο του προπονητή. Το πρώτο μεγάλο τεστ για την φετινή σεζόν είναι προ των πυλών και το τριφύλλι θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του για να πάει στο Άμστερνταμ έχοντας το προβάδισμα έναντι του Αίαντα.


Στα αγωνιστικά νέα, ο Μπαρτ Σχενκεφέλντ και ο Τόνι Βιλένα δεν υπολογίζονται από τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο, λόγο ασθένειας.


Το ρόστερ του Παναθηναϊκού:


Τερματοφύλακες:Dragowski Bartlomiej


Αμυντικοί:Ingason Sverrir Ingi, Jedvaj Tin, Kotsiras Giannis, Schenkeveld Bart, Vagiannidis Georgios, Μλαντένοβιτς Filip


Μέσοι:Arao Willian, Bakasetas Anastasios, Djuricic Filip, Gnezda Cerin Adam, Maksimovic Nemanja, Mancini Daniel, Verbic Benjamin, Vilhena Tonny, Zeca Jose


Επιθετικοί:Jeremejeff Alexander, Limnios Dimitrios, Sporar Andraz, Tete


Προπονητής:Alonso Diego



ΑΓΙΑΞ


Ο Άγιαξ στον προηγούμενο αγώνα επικράτησε με σκορ 1-3 στον Β΄προκριματικό γύρο του Europa League επί της Βοϊβοντίνα, αφού προηγουμένως είχε κερδίσει και στην έδρα του με 1-0. Συνολικά στο εκτός έδρα παιχνίδι του σημείωσε 10 τελικές προσπάθειες για γκολ, έναντι 4 των γηαπεδούχων, εκ των οποίων οι 3 μετατράπηκαν σε γκολ. Για τον Άγιαξ, οι σκόρερ ήταν ο Γιόσιπ Σούταλο (53'), ο Γιορέλ Χάτο (85') και ο Μπερτράν Τραορέ (90').


Ο Άγιαξ μετράει συνολικά 6 διαδοχικές νίκες στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ και στα φιλικά προετοιμασίας εκ των οποίων τα 4 τελείωσαν έχοντας σημειωθεί 3 ή περισσότερα τέρματα (Over 2.5 προγνωστικά).


Στα αγωνιστικά νέα, ο τεχνικός του Άγιαξ, Φραντσέσκο Φαρίολι, δεν έχει στο 100% τους Όουεν Ουίνταλ, ο Αμουρίχο Βαν Άξελ-Ντόνγκεν και Γκαστόν Άβιλα και η συμμετοχή τους κρίνεται αμφίβολη.



Το ρόστερ του Άγιαξ:


Τερματοφύλακες:Pasveer Remko


Αμυντικοί:Baas Youri, Hato Jorrel, Rensch Devyne, Sutalo Josip


Μέσοι:Berghuis Steven, Fitz-Jim Kian, Henderson Jordan, Hlynsson Kristian, Taylor

Kenneth, van den Boomen Branco


Επιθετικοί:Akpom Chuba, Banel Jaydon, Forbs Μπερλόκ Κάρλος, Godts Mika, Rasmussen Christian, Rijkhoff Julian, Traore Bertrand


Προπονητής:Farioli Francesco



Προϊστορία ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άγιαξ:


Την τελευταία φορά που ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε τον Άγιαξ σε επίσημο παιχνίδι, ήταν το 2016 σε όμιλο ξανά για το Europa League, με τους Ολλανδούς να επικρατούν 2-0 στο Άμστερνταμ και 1-2 στην Ελλάδα.




Σημαντικά Στατιστικά για το Στοίχημα


• Στις τελευταίες 5 αναμετρήσεις, ο Παναθηναϊκος έχει κερδίσει 1 φορά, δεν υπήρξαν ισοπαλίες, ενώ ο Άγιαξ έχει κερδίσει 4 φορές. Η διαφορά τερμάτων είναι 10-5 υπέρ του Άγιαξ.

• Ο Άγιαξ έχει 6 συνεχόμενες νίκες σε προκριματικά και φιλικά παιχνίδια.

• Ο Άγιαξ έχει σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ σε 6 συνεχόμενους αγώνες.

• Ο Παναθηναϊκος κερδίζει το 38% των ημιχρόνων, ενώ ο Άγιαξ το 42%.

• Όταν ο Παναθηναϊκος προηγείται 1-0 εντός έδρας, κερδίζει το 78% των αγώνων του.

• Όταν ο Άγιαξ προηγείται 0-1 εκτός έδρας, κερδίζει το 75% των αγώνων του.

• Όταν ο Παναθηναϊκος είναι πίσω 0-1 εντός έδρας, κερδίζει το 16% των αγώνων του.

• Όταν ο Άγιαξ είναι πίσω 1-0 εκτός έδρας, κερδίζει το 7% των αγώνων του.

• Στο UEFA Europa League, ο Άγιαξ έχει καλύτερη απόδοση από τον Παναθηναϊκο.

• Στις τελευταίες 5 αναμετρήσεις, ο Παναθηναϊκος έχει κερδίσει 1 φορά, ο Άγιαξ έχει κερδίσει 4 φορές, και δεν υπήρξαν ισοπαλίες.

• Ο Παναθηναϊκος σκοράρει 1 γκολ ανά αγώνα εναντίον του Άγιαξ και ο Άγιαξ σκοράρει 2 γκολ κατά του Παναθηναϊκου (κατά μέσο όρο).

• Ο μέσος όρος γκολ στις αναμετρήσεις μεταξύ Παναθηναϊκου και Άγιαξ είναι 3.

• Ο μέσος όρος γκολ στο πρώτο ημίχρονο στις αναμετρήσεις μεταξύ Παναθηναϊκου και Άγιαξ είναι 1,2.

• Ο Παναθηναϊκος σκοράρει 1,84 γκολ όταν παίζει εντός έδρας και ο Άγιαξ σκοράρει 1,93 γκολ όταν παίζει εκτός έδρας (κατά μέσο όρο).


Παναθηναϊκός - Άγιαξ Προγνωστικά Πρόταση:


Πρώτο δυνατό τεστ στην σεζόν και για τις δύο ομάδες. Το ίδιο καλή παρουσία είχαν στα προηγούμενα παιχνίδια που έδωσαν και οι μπουκς δίνουν τον πρώτο λόγο για νίκη στο παιχνίδι στους πράσινους, βάσει των αποδόσεων. Θα είναι ένα παιχνίδι αρκετά κοντά, δύσκολα να ξεφύγει μία ομάδα από τις δύο και λογικά θα κριθεί στο γκολ αν δεν καταλήξει ισόπαλο. Θα πάμε με το 2 έως 3 γκολ στο 2.05, ποντάροντας σε ακριβές σκορ 1-1 στο 7.10, καθώς η δυναμική των δύο αντιπάλων είναι αρκετά ισάξια.



 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Kommentare


bottom of page