top of page

ΠΑΝΑΜΑΣ - ΗΠΑ (28/06/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έγινε ενημέρωση: 27 Ιουν

Για την δεύτερη αγωνιστική του Γ ομίλου του φετινού Κόπα Αμέρικα 2024, ο Παναμάς θα αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα Αμερική στο Μερσέντες-Μπενζ Στάντιουμ (Ατλάντα 28/06/24 01:00). Με νίκη των ΗΠΑ, ουσιαστικά "σφραγίζουν" την πρόκριση στη νοκ άουτ φάση των "16", ενώ ο Παναμάς μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Ουρουγουάη αν ηττηθεί μένει εκτός συνέχειας του τουρνουά. Δείτε αναλυτικά παρακάτω:



ΠΑΝΑΜΑΣ - ΗΠΑ (28/06/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ο Παναμάς δεν τα κατάφερε απέναντι στο φαβορί του ομίλου, Ουρουγουάη και γνώρισε την ήττα με σκορ 3-1. Δέχτηκε το πρώτο τέρμα στο 16ο λεπτό και παρότι προσπάθησε να αντιδράσει, υπέκυψε στην ανωτερότητα του αντιπάλου δεχόμενη το δεύτερο τέρμα στο 85' και το τρίτο στο 90+1'. Το μόνο που κατάφερε ο Παναμάς ήταν να μειώσει στην τελευταία φάση του αγώνα μετά από γέμισμα και γκολ που σημείωσε ο αμυντικός της Μαρσέιγ Μίκαελ Μουρίλο.


Πλέον έχοντας το θεωρητικά πιο βατό παιχνίδι την τελευταία αγωνιστική απέναντι στην Βολιβία, το σημαντικό είναι να μην ηττηθεί κόντρα στις ΗΠΑ ώστε να έχει έστω και ελάχιστες πιθανότητες πρόκρισης στην νοκ άουτ φάση του φετινού Κόπα Αμέρικα.


Στα αγωνιστικά νέα δεν υπολογίζεται ο τραυματίας 34χρονος αμυντικό μέσος της Νάσβιλ, Aníbal Godoy.



Το πλήρες ρόστερ του Παναμά:


Τερματοφύλακες: Mejia Luis (Νασιονάλ), Mosquera Orlando (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Samudio Cesar (Μάραθον)


Αμυντικοί: Anderson Ivan (Φορταλέζα), Blackman Cesar (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Cordoba Jose (Λέφσκι Σόφιας), Davis Eric (Κόζιτσε), Farina Edgardo (CSD Μιουνισιπάλ), Lenis Kahiser (Τζαγκουάρες ντε Κόρντομπα), Miller Roderick (Τουράν), Murillo Michael (Μαρσέιγ), Valencia Omar (Red Bulls Νέας Υόρκης), Άντερσον Εντουάρντο (Σάπρισα)


Μέσοι: Ayarza Abdiel (Σιενσιάνο), Barcenas Yoel (Μαζατλάν), Carrasquilla Alcazar Adalberto Eliecer (Χιούστον), Godoy Anibal (Νάσβιλ), Gondola Freddy (Μακάμπι Μπνέι Ραϊνά), Guerrero Εντουάρντο (ΖαρίαΖόρια Λουχάνσκ), Harvey Carlos (Μινεσότα), Martinez Christian (Αλ Γιαντάλ), Puma (Φαμαλικάο), Welch Jovani (Ακαντόμικο Βισέου)


Επιθετικοί: Diaz Ismael (Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα), Fajardo Nelson Jose (Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα), Yanis Cesar (Σαν Κάρλος)


Προπονητής: Christiansen Thomas



Οι ΗΠΑ πραγματοποίησαν νικηφόρο ξεκίνημα τις υποχρεώσεις τους στον τρίτο όμιλο του Copa America, επικρατώντας 2-0 της Βολιβίας. Άνοιξαν το σκορ από νωρίς με τον Κρίαστιαν Πούλισιτς μόλις στο 3ο λεπτό, ύστερα από ασίστ του μέσου της Γιουβένοτυς Τίμοθι Γουέα, ενώ πριν συμπληρωθεί το τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου ο επιθετικός της Μονακό, Μπάλογκαν σκόραρε ύστερα από ασίστ του σκόρερ του πρώτου τέρματος.


Μία πεντακάθαρη και δίκαιη νίκη για τους Αμερικάνους που έχοντας το πλεονέκτημα πως αγωνίζονται σπίτι τους θέλουν να φτάσουν μακριά στην διοργάνωση και το τρόπαιο του νικητή Copa America 2024.


Στα αγωνιστικά νέα δεν έχει γίνει αναφορά για κάποιο πρόβλημα όσο αναφορά την αποστολή για την αναμέτρηση. Αναμένεται παρόμοιο αρχικό σχήμα όπως αυτό στην πρεμιέρα.


Το πλήρες ρόστερ των ΗΠΑ:


Τερματοφύλακες: Ματ Τέρνερ (Νότιγχαμ Φόρεστ), Σον Τζόνσον (Τορόντο), Ίθαν Χόρβαθ (Κάρντιφ)


Αμυντικοί: Κρις Ρίτσαρντς (Κρίσταλ Πάλας), Τιμ Ριμ (Φούλαμ), Άντονι Ρόμπινσον (Φούλαμ), Μάιλς Ρόμπινσον (Σινσινάτι), Σακ Μουρ (Νάσβιλ), Κάμερον Κάρτερ – Βίκερς (Σέλτικ), Μαρκ Μακένζι (Γκενκ), Τζο Σκάλι (Γκλάντμπαχ), Κρίστοφερ Λουντ (Παλέρμο)


Μέσοι: Γουέστον ΜακΚένι (Γιουβέντους), Τάιλερ Άνταμς (Μπόρνμουθ), Γιουνούς Μουσά (Μίλαν), Τζιοβάνι Ρέινα (Νότιγχαμ Φόρεστ), Λουκα ντε λα Τόρε (Θέλτα), Μαλίκ Τίλμαν (Αϊντχόφεν), Τζόνι Καρντόσο ( Ρεάλ Μπέτις)


Επιθετικοί: Κρίστιαν Πούλισιτς (Μίλαν), Τζος Σάρτζεντ (Νόριτς), Μπρέντεν Άαρονσον (Ουνιόν Βερολίνου), Τίμοθι Γουεά (Γιουβέντους), Ρικάρντο Πέπι (Αϊντχόφεν), Φολαρίν Μπάλογκαν (Μονακό), Χάτζι Ράιτ (Κόβεντρι)


Προπονητής: Γκρεγκ Μπερχάλτερ


Πιθανές ενδεκάδες:





Παναμάς - ΗΠΑ Προγνωστικά Πρόταση:


 Οι ΗΠΑ με νίκη ουσιαστικά σφραγίζουν την είσοδο τους στην νοκ άουτ φάση των 16 του Κόπα Αμέρικα και θα παίξουν την πρώτη θέση τελεςυταία αγωνιστική με το φαβορί του ομίλου, Ουρουγουάη (αν η τελευταία επικρατήσει της Βολιβίας). Πολύ καλή εικόνα των Αμερικάνων στην πρεμιέρα που έδειξαν πως δεν έχουν "βάρος" λόγο των αυξημένων προσδοκιών στο φετινό τουρνουά. Ο Παναμάς δεν έδειξε δείγματα πως μπορεί να κοντράρει μία ομάδα με την ποιότητα των ΗΠΑ γιαυτό θα πάμε με το 2 + Over 2.5 στο 2.15


Στατιστικά στον όμιλο

Τα στατιστικά των ομάδων μέχρι τώρα στα παιχνίδια του ομίλου.



 

Δείτε όλα τα προγνωστικά Κόπα Αμέρικα 2024. Όπως και μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter της σελίδας μας για καθημερινή ενημέρωση στα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα


 


Yorumlar


bottom of page