top of page

▶️ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΕΚ (05/10/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, ο Παναιτωλικός υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Γήπεδο Παναιτωλικού» (Αγρίνιο 05.10.2024 19:30). «Φορτσάτη» η ΑΕΚ μετά την εντός έδρας επικράτηση στο Αθηναϊκό ντέρμπι. Ανεβασμένος και ο Παναιτωλικός που προέρχεται από τον διπλό στην Κρήτη απέναντι στον ΟΦΗ. Δείτε αναλυτικά παρακάτω:



▶️ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΕΚ (05/10/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ


Ανεβάζει «στροφές» ο Παναιτωλικός στις τελευταίες τους αναμετρήσεις στην Σούπερ Λιγκ. Μετά την επικράτηση του εκτός έδρας επί του ΟΦΗ (1-2) την προηγούμενη αγωνιστική, βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογικής κατάταξης με 8 πόντους και συνολικά τέρματα 6 υπέρ και 5 κατά. Μετράει 4 παιχνίδια αήττητος στο πρωτάθλημα με 2 νίκες και 2 ισοπαλίες. Τα 3 από τα 5 τελευταία του συνολικά παιχνίδια έχουν τελειώσει με 3 ή περισσότερα σημειωμένα τέρματα (Over 2.5), εκ των οποίων στα 3 σημειώθηκε και το Goal - Goal.



ΑΕΚ


Η ΑΕΚ ήταν η νικήτρια στο Αθηναϊκό ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, επικρατώντας 2-0 του Παναθηναϊκού. Σκόρερ για την ένωση στην συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν ο Πιερό στο 30' και ο Νόρντιν Άμραμπατ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 90+3'. Πλέον η ΑΕΚ είναι μόνη πρώτη στην βαθμολογία μετά το πέρας 6 αγωνιστικών και χρειάζεται το τρίποντο στο Αγρίνιο για να διατηρήσει ή να επεκτείνει την βαθμολογική της υπεροχή. Τα 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα έχουν λήξει με 2 ή λιγότερα σημειωμένα τέρματα (Under 2.5), εκ των οποίων 4 έληξαν με μόνο μία εκ των δύο ομάδων να σκοράρει με την ΑΕΚ να μην έχει δεχτεί τέρμα στα 4 τελευταία της παιχνίδια πρωταθλήματος.



Παναιτωλικός - ΑΕΚ Προγνωστικά Πρόταση:


Η ΑΕΚ μοιάζει να βρίσκει τις λύσεις που αδυνατούσε να βρει στα πρώτα της παιχνίδια και έχει γίνει περισσότερο αποτελεσματική. Στο τελευταίο της εκτός έδρας παιχνίδι έμεινε στο 0-0 κόντρα την Καλλιθέα και τώρα αντιμετωπίζει μία ομάδα από υψηλότερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Παναιτωλικός πήρε πολύτιμους βαθμούς στα τελευταία του παιχνίδια και παρόλο που μπορεί να βάλει δύσκολα εντός έδρας στην «Ένωση», θα ποντάρουμε πάνω στην φόρμα της ΑΕΚ και θα πάμε με το ➡️ 2 + Under 3.5 στο 1.95, θεωρώντας πως η ΑΕΚ θα είναι περισσότερο αποτελεσματική σε σύγκριση με την τελευταία της έξοδο.


H Βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ ⬇️




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



Comments


bottom of page