top of page

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΙΝΤΕΡ (28/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την 6η αγωνιστική δράση της Serie A, η Ουντινέζε υποδέχεται την Ίντερ στο «Bluenergy Stadium - Stadio Friuli» (28.09.2024 16:00). Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΙΝΤΕΡ (28/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ


Το σερί νικών της Ουντινέζε από το ξεκίνημα της αγωνιστικής σεζόν της Σέριε Α, έλαβε τέλος στο Ολύμπικο καθώς ηττήθηκε από την Ρόμα (3-0). Δεν είχε καλή εικόνα στο συγκεκριμένο παιχνίδι με τους γηπεδούχους να έχουν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και δικαίως ήρθε αυτό το σκορ. Προηγουμένως η Ουντινέζε προερχόταν από σερί 3 νικών ενώ πλέον μετράει συνολικά 3 νίκες 1 ισοπαλία και 1 ήττα στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με συνολικά τέρματα 7:7, σε ένα πολύ θετικό ξεκίνημα βέβαια για τα δεδομένα της ομάδας.


Εντός έδρας έχει μόνο νίκες ενώ μεσοβδόμαδα επικράτησε για το Κύπελο Ιταλίας 3-1 εντός έδρας της Σαλερνιτάνα. Στα 4 από τα 5 τελευταία της παιχνίδια έχουν σημειωθεί 3 ή περισσότερα τέρματα επιβεβαιώνοντας το Over 2.5 προγνωστικά.



ΙΝΤΕΡ


Το χειρότερο σενάριο για την Ίντερ επιβεβαιώθηκε στο ντέρμπι Μιλάνου καθώς ηττήθηκε από την Μίλαν 1-2 ως τυπικά γηπεδούχος. Δίκαιο αποτέλεσμα καθώς η Ίντερ δεν έπιασε το στάνταρ της απόδοσης της και τα αμυντικά προβλήματα έκανα την εμφάνιση τους σε ακόμη ένα παιχνίδι. Η Μίλαν προηγήθηκε στο 10' με την ομάδα του Ινζάγκι να απαντά στο 27΄με τον Μικιταριάν όμως ο ρυθμός του αγώνα μετέπειτα έδειχνε πως οι «Ροσσονέρι» ήταν πιο κοντά στην επίτευξη δεύτερου τέρματος και έτσι έγινε με τον Γκάμπια στο 89' να γράφει το τελικό 1-2.


Τρίτο σερί ματς ήταν αυτό για την Ίντερ χωρίς νίκη, μετρώντας 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα στο Ιταλικό πρωτάθλημα με συνολικά τέρματα 10:5. Τα 3 από τα 5 τελευταία της παιχνίδια έληξαν με σημειωμένα από 2 και λιγότερα τέρματα (Under 2.5).


Πιθανές Ενδεκάδες





Ουντινέζε - Ίντερ Προγνωστικά Πρόταση:


H Ίντερ ψάχνει την πρώτη της εκτός έδρας νίκη την φετινή σεζόν καθώς και στις 3 αναμετρήσεις της μακριά από το Μιλάνο στο πρωτάθλημα και στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχει αναδειχθεί ισόπαλη σε όλες με καλές όμως εμφανίσεις εκ μέρους της. Απέναντι της έχει μία ομάδα που μετράει μόνο νίκες εντός όμως η αλήθεια είναι πως το πρώτο δυνατό τεστ για εκείνη είναι αυτό κόντρα στους «Νερατζούροι». Αρκετά χαμηλά το διπλό για τα δεδομένα. Πιστεύουμε το παιχνίδι δεν θα ανοίξει στο πρώτο μέρος και είναι πολύ πιθανό οι δύο ομάδες να πάνε χωρίς διαφορά στην ανάπαυλα. Πρόταση ➡️ Χ ημίχρονο στο 2.40


H Βαθμολογία της Serie A ⬇️




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



Comments


bottom of page