top of page

ΟΥΝΙΟΝ ΣΕΝ ΖΙΛΟΥΑΖ - ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ (13/08/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Ουέφα Τσάμπιονς Λιγκ η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ θα υποδεχτεί την Σλάβια Πράγας στο Λότο Παρκ (Άντερλεχτ 13/08/24 21:30), στην ρεβάνς μετά το προβάδισμα των Τσέχων με την νίκη εντός έδρας με 3-1 σκορ. Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Φενέρμπαχτσε - Λιλ. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΟΥΝΙΟΝ ΣΕΝ ΖΙΛΟΥΑΖ - ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ (13/08/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Η Σλάβια Πράγας απέδειξε πως εντός έδρας είναι μία ομάδα που πολύ δύσκολα μπορείς να της επιβληθείς και με δικαίως πήρε μία νίκη με σκορ 3-1, με μοναδικό αρνητικό σημείο το αυτογκόλ του Buzek στο 73' με την ομάδα του να είχε το προβάδισμα 3 τερμάτων. Προηγουμένως για τους Τσέχους σκόραραν δύο τέρματα ο 29χρονος φορ Tomas Chory (19',41') ενώ το 3-0 έγραψε ο Oscar Dorley στο 57', σε μία αναμέτρηση που συνολικά οι γηπεδούχοι κατέγραψαν 13 τελικές προσπάθειες για γκολ εκ των οποίων 5 στην εστία όπου τις 3 μετέτρεψαν σε γκολ.


Από την άλλη η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, με φανερά αμυντικά προβλήματα δεν μπόρεσε να επιβάλει τον δικό της τρόπο παιχνιδιού και έτσι δικαίως έχει να διαβεί ένα τεράστιο εμπόδιο με στόχο να φέρει στα ίσα το συνολικό σκορ. Συνολικά κατέγραψε μόλις μία ευκαιρία εντός εστίας ενώ τελείωσε και τον αγώνα με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Μοχάμεντ Fuseini, ο οποίος εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο από τον πάγκο.


Το ρόστερ της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ:


Τερματοφύλακες:Anthony Moris


Αμυντικοί:Fedde Leysen, Kevin Mac Allister, Koki Machida


Μέσοι:Anouar Ait El Hadj, Alessio Castro-Montes, Cameron Puertas, Mathias Rasmussen, Kevin Rodriguez, Noah Sadiki, Henok Teklab, Charles Vanhoutte


Επιθετικοί:Dennis Eckert Ayensa, Mohamed Fuseini, Elton Kabangu


Προπονητής:Sebastien Pocognoli



Το ρόστερ της Σλάβια Πράγας:


Τερματοφύλακες:Antonin Kinsky


Αμυντικοί:Jan Boril, El Hadji Malick Diouf, Oscar Dorley, Igoh Ogbu, David Zima


Μέσοι:Alexandr Buzek, David Doudera, Lukas Masopust, Filip Prebsl, Lukas Provod, Lukas Vorlicky, Christos Zafeiris


Επιθετικοί:Tomas Chory, Mojmir Chytil, Ivan Schranz


Προπονητής:Jindrich Trpisovsky




Αγωνιστικά νέα


Στα αγωνιστικά νέα για τους Βέλγους δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Ρος Σάικς, Κρίστιαν Μπέργκες και ο Λαζάρ Αμάν, ενώ τιμωρημένος είναι ο Μοχάμεντ Fuseini μετά την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε στον πρώτο αγώνα.


Από την άλλη ο προπονητής της Σλάβια Πράγας, Γίντριχ Τρπισόφσκι, εκτός απροόπτου θα μείνουν εκτός οι Στέπαν Χαλούπεκ, Όντρεϊ Ζμρζλύ, Γίντριχ Στάνεκ και ο Τόμας Βλτσεκ που έχει χειρουργηθεί στο γόνατο.


Στεάουα Βουκουρεστίου - Σπάρτα Πράγας Προγνωστικά Πρόταση:


Η Σλάβια Πράγας έδειξε πως είναι πιο αποτελεσματική στις ευκαιρίες που δημιουργεί στο παιχνίδι, με τους Βέλγους εκτός από τα θέματα που έχουν στα μετόπισθεν, να μην μπορούν να βρουν λύσεις μπροστά. Η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ είναι μία ομάδα που εντυπωσίασε με τις επιδόσεις της την περασμένη σεζόν ωστόσο μέχρι στιγμής στο αρχικό στάδιο που βρίσκεται η σεζόν, δεν μοιάζει να μπορεί να ακολουθήσει ξανά την ίδια πορεία. Η πιο πιθανή εξέλιξη σε αυτόν τον αγώνα είναι να βρούνε ξανά δίχτυα και οι δύο πλευρές και θα πάρουμε το Goal - Goal στο 1.70.



 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Comments


bottom of page