top of page
Εικόνα συγγραφέαUNDERCOVERSBET

ΟΥΚΡΑΝΙΑ - ΓΕΩΡΓΙΑ (11/10/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την τρίτη αγωνιστική του Γκρουπ Α' της League B του Nations League, η Ουκρανία θα κοντραριστεί με την Γεωργία σε ουδέτερο έδαφος στο «Stadion Poznan» (Πόζναν 11.10.2024 21:45). Το γκρουπ συμπληρώνουν Αλβανία και Τσεχία.


Όποια ομάδα τερματίσει στην πρώτη θέση να προβιβάζεται απευθείας στην League A ενώ ο δεύτερος στον όμιλο θα παίξει αγώνες μπαράζ για την άνοδο, με ομάδα από όμιλο του League A ή Β. Αντιθέτως όποια ομάδα τερματίσει στην τέταρτη θέση υποβιβάζεται στην League C ενώ η τρίτη ομάδα του ομίλου παίζει μπαράζ για την παραμονή της. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΟΥΚΡΑΝΙΑ - ΓΕΩΡΓΙΑ (11/10/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΟΥΚΡΑΝΙΑ 🇺🇦


Με δύο ήττες ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Nations League η Ουκρανία καθώς στην πρεμιέρα κόντρα στην Αλβανία ηττήθηκε με 1-2 ως τυπικά γηπεδούχος ενώ στο τελευταίο της ματς ηττήθηκε από την Τσεχία 3-2 εκτός έδρας. Δεν ήταν κακή η ομάδα της Ουκρανίας στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, για την ακρίβεια δημιούργησε περισσότερες τελικές φάσεις από τους γηπεδούχους (19 έναντι 13 προσπαθειών), ωστόσο πλήρωσε την αμυντική της αδράνεια για ακόμη μία αναμέτρηση. Και τα δύο ματς της στον όμιλο τελείωσαν με σημειωμένα 3 ή περισσότερα τέρματα (Over 2.5) ενώ σκόραραν και οι δύο ομάδες (Goal - Goal).



ΓΕΩΡΓΙΑ 🇬🇪


Η Γεωργία μοιάζει πως δίνει συνέχεια στην πολύ θετική της πορεία που κατέγραψε στο Euro 2024 στα γήπεδα της Γερμανία, κερδίζοντας και τα δύο της παιχνίδια στις πρώτες δύο αγωνιστικές του Nations League προγνωστικά. Αρχικά στην πρεμιέρα επιβλήθηκε εντός έδρας της Τσεχίας (4-1) ενώ στο τελευταίο της ματς είχε κερδίσει εκτός έδρας την Αλβανία (0-1), με αποτέλεσμα να βρίσκεται μόνη πρώτη στην βαθμολογία του ομίλου με 6 βαθμούς και συνολικά τέρματα 5:1, βάζοντας «πλώρη» για την άνοδο στην League A του θεσμού.



Ουκρανία - Γεωργία Προγνωστικά Πρόταση:


Είναι δεδομένο πως τρίτη σερί ήττα για την Ουκρανία θα την θέσει ουσιαστικά σχεδόν εκτός στόχου της ανόδου και για αυτό περιμένουμε να την δούμε να μπει με το «μαχαίρι στα δόντια» για να πάρει την νίκη. Από την άλλη μόνο εύκολο δεν μοιάζει να είναι το έργο της καθώς η Γεωργία εφόσον συνεχίσει να παρουσιάζει αυτήν την εικόνα όπως στα προηγούμενα παιχνίδια της θα δυσκολέψει αρκετά τους Ουκρανούς. Δύσκολο το σημείο με τις στοιχηματικές εταιρίες να δίνουν προβάδισμα στην τυπικά γηπεδούχο Ουκρανία με βάσει το σετ των αποδόσεων. Εδώ θα επιλέξομε το Goal - Goal στο 1.88 καθώς αμφότερες τα πάνε καλύτερα επιθετικά παρά στα αμυντικά τους καθήκοντα και τα δεδομένα μας δείχνουν πως θα ανοίξει το παιχνίδι κατά την διάρκεια του.



Ο Όμιλος των ομάδων




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


留言


bottom of page