top of page

ΟΥΚΡΑΝΙΑ - ΒΕΛΓΙΟ (26/06/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έγινε ενημέρωση: 29 Ιουν

Για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική του πέμπτου του euro 2024, η Ουκρανία θα βρεθεί αντιμέτωπη με το Βέλγιο, στην MHPArena (Στουτγκάρδη 26/06/24 19:00) σε ένα γκρουπ που όλα μπορούν να συμβούν, με όλες τις ομάδες να ισοβαθμούν με 3 πόντους μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΟΥΚΡΑΝΙΑ - ΒΕΛΓΙΟ (26/06/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Ουκρανία έβγαλε αντίδραση μετά την βαριά ήττα στην πρεμιέρα κόντρα στην Ρουμανία με σκορ 3-0 και ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ με αντίπαλο την Σλοβακία στην δεύτερη αγωνιστική, γύρισε υπέρ της την κατάσταση και επικράτησε με 2-1, σημειώνοντας μία ανατροπή που μπορεί να αποδειχθεί απολύτως κομβική σε περίπτωση που καταφέρει και συνεχίσει την πορεία της σε αυτό το Euro 2024.


Μπήκε "νωθρά" για ακόμη σε ακόμη ένα ματς με τους Σλοβάκους να σκοράρουν στο 17' λεπτό του πρώτου ημιχρόνου. Τελείως διαφορετική ήταν η εικόνα του δεύτερου μέρους με του Ουκρανούς να δείχνουν αποφασισμένους και με το τέρμα του Σαπαρένκο στο 54', μετά το παιχνίδι έβγαζε την αίσθηση ότι αν μια ομάδα σκοράρει αυτή θα ήταν η Ουκρανία, όπως και έγινε με το γκολ του Γιάρεμτσουκ στο 80' μετά από πολύ όμορφο κατέβασμα της μπάλα και ιδανικό πλασέ.


Η Ουκρανία είχε δείξει και από την προκριματική φάση πως είναι μία ομάδα που δεν τα παρατάει ποτέ και έχοντας και το έξτρα κίνητρο λόγο του πολέμου στην χώρα της, σίγουρα θα δούμε την τελευταία αγωνιστική ένα "ψυχομένο" σύνολο έτοιμο να τα δώσει όλα.


Στα αγωνιστικά νέα, ο Rebrov Σεργκέι δεν αντιμετωπίζει κάποιο σημαντικό πρόβληαμ ως προς το αρχικό σχήμα που θα παρατάξει με τον αμυντικό Μικολένκο να είναι ξανά διαθέσιμος.


Τα κριτήρια ισοβαθμίας που θα καθορίσουν ποιες ομάδες θα προκριθούν στην επόμενη φάση νοκ άυτ του Euro.




Το πλήρες ρόστερ της Εθνικής Ουκρανίας:


Τερματοφύλακες: Ανατόλι Τρουμπίν (Μπενφίκα), Αντρέι Λούνιν (Ρεάλ Μαδρίτης), Γκεόργκι Μπουσάν (Ντινάμο Κιέβου)


Αμυντικοί: Μαξίμ Ταλοβέροβ (Λίντσερ), Ολεξάντρ Σβάτοκ (Ντνιπρό), Μίκολα Ματιβένκο (Σαχτάρ), Γιεβγκέν Κονόπλια (Σαχτάρ), Ολεξάντρ Τίμτσικ (Ντινάμο Κιέβου), Ίλια Ζαμπάρνι (Μπόρνμουθ), Μπόγκνταν Μιχαϊλιτσένκο (Πολισία), Βιτάλι Μικολένκο (Έβερτον), Βαλέρι Μπόνταρ (Σαχτάρ)


Μέσοι: Ρουσλάν Μαλινόβσκι (Τζένοα), Ολεξάντρ Ζούμπκοβ (Σαχτάρ), Ολεξάντρ Ζίντσενκο (Άρσεναλ), Βολόντιμιρ Μπράζκο (Ντινάμο Κιέβου), Βίκτορ Τσιγκανκόβ (Χιρόνα), Μιχάιλο Μούντρικ (Τσέλσι), Μίκολα Σαπαρένκο (Ντινάμο Κιέβου), Γκεόργκι Σουντακόβ (Σαχτάρ), Ταράς Στεπανένκο (Σαχτάρ), Σεργκέι Σιντόρτσουκ (Βέστερλο), Αντρέι Γιαρμόλενκο (Ντινάμο Κιέβου)


Επιθετικοί: Ρομάν Γιαρεμτσούκ (Βαλένθια), Βλαντισλάβ Βάνατ (Ντινάμο Κιέβου), Αρτσιόμ Ντόμπβικ (Χιρόνα)


Προπονητής: Σεργκέι Ρεμπρόβ



Το Βέλγιο μετά την απρόσμενη ήττα στην πρεμιέρα κόντρα στην Σλοβακία (0-1), έβγαλε αντίδραση εξίσου και πήρε μία "καθαρή νίκη" απέναντι στην Ρουμανία στον δεύτερο αγώνα των ομίλων με σκορ 2-0.


Σε πολύ καλή βραδιά ο ηγέτης και αρχηγός της Εθνικής Βελγίου, Κέβιν Ντεμπόινε ο οποίος σκόραρε το 2-0 στο 80' λεπτό που σφράγισε ουσιαστικά την νίκη. Αρχικά το "λογαριασμό" άνοιξε ο Τίλεμανς μόλις στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης ύστερα από ασίστ του Λουκάκου. Πολύ καλό παιχνίδι και από τον ταχύτατο εξτρέμ της Σίτι Τζέρεμι Ντοκού, όπου με τις ενέργειες του δημιούργησε πολλούς κινδύνους στην αντίπαλη άμυνα. Συνολικά το Βέλγιο σημείωσε 19 τελικές προσπάθειες εκ των οποίων οι 9 βρήκαν στόχο.


Είναι δεδομένο πως χρειάζονται την νίκη για να έχουν το ...κεφάλι τους ήσυχο, συνεχίζοντας στα νοκ άουτ είτε ως πρώτοι είτε ως δεύτεροι του Ε ομίλου. Σε διαφορετικό σενάριο μπαίνουν στο προσκήνιο τα κριτήρια ισοβαθμίας, στο ενδεχόμενο που θα καταλήξει στην τρίτη θέση του γκρουπ.


Στα αγωνιστικά νέα, δεν υπολογίζεται ο εξτρέμ Λουκεμπάκιο καθώς συμπλήρωσε κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Μενιέ και Βίτσελ, όπως δεν θα είναι έτοιμοι και σε αυτήν την αναμέτρηση.


Το πλήρες ρόστερ του Βελγίου:


Τερματοφύλακες: Casteels Koen (Βόλφσμπουργκ), Kaminski Thomas (Λούτον), Sels Matz (Νότινγκχαμ Φόρεστ)


Αμυντικοί: Castagne Timothy (Φούλαμ), Debast Zeno (Άντερλεχτ), Faes Wout (Λέστερ), Meunier Thomas (Τραμπζονσπόρ), Theate Arthur (Ρεν), Vertonghen Jan (Άντερλεχτ)


Μέσοι: De Bruyne Kevin (Μάντσεστερ Σίτι), De Cuyper Maxim (Μπριζ), De Ketelaere Charles (Αταλάντα), Mangala Orel (Λυών), Onana Amadou (Έβερτον), Tielemans Youri (Άστον Βίλα), Vermeeren Αρτούρ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Vranckx Aster (Βόλφσμπουργκ), Witsel Axel (Ατλέτικο Μαδρίτης)


Επιθετικοί: Bakayoko Johan (PSV Αϊντχόφεν), Carrasco Yannick (Αλ Σαμπάμπ), Doku Jeremy (Μάντσεστερ Σίτι), Lukaku Romelu (Ρόμα), Lukebakio Dodi (Σεβίλλη), Openda Lois (Λειψία), Trossard Leandro (Άρσεναλ)


Προπονητής: Tedesco Domenico




Πιθανές ενδεκάδες:





Ουκρανία - Βέλγιο Προγνωστικά Πρόταση:


Χαρακτήρα "τελικού" έχει η αναμέτρηση καθώς όποια ομάδα πάρει την νίκη περνάει στα νοκ άουτ της διοργάνωσης. Το Βέλγιο είναι αλήθεια πως μπορούσε και στην πρεμιέρα να πάρει τουλάχιστον έναν πόντο και να μην βρισκόταν σε αυτήν την κατάσταση στην τελευταία αγωνιστική. Με σύμμαχο την μαχητικότητα της η Ουκρανία που όμως ρεαλιστικά έχει μία πολύ δύσκολη αποστολή. Σε καλές τιμές το διπλό και θα το πάρουμε σε συνδυασμό. Επιλογή: 2 + Over 1.5 στο 1.95




Στατιστικά στον όμιλο

Τα στατιστικά των ομάδων μέχρι τώρα στα παιχνίδια του ομίλου.



Δείτε επίσης στον άλλο κρίσιμο αγώνα του ομίλου, τα προγνωστικά για Σλοβακία - Ρουμανία

 

Δείτε όλα τα προγνωστικά euro 2024. Όπως και μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter της σελίδας μας για καθημερινή ενημέρωση στα προγνωστικά στοιχήματος.


 


Comments


bottom of page