top of page
Εικόνα συγγραφέαUNDERCOVERSBET

ΟΥΓΓΑΡΙΑ - ΟΛΛΑΝΔΙΑ (11/10/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την τρίτη αγωνιστική του τρίτου γκρουπ της League A του Nantions League, η Ουγγαρία υποδέχεται την Ολλανδία στην «Πούσκας Αρένα» (11.10.2024 21:45). Χωρίς νίκη μετά την ολοκλήρωση των πρώτων δύο αγωνιστικών οι γηπεδούχοι. Ισόβαθμοι με τα «Πάντσερς» με 4 βαθμούς στην πρώτη θέση του ομίλου η Ολλανδία. Τον όμιλο συμπληρώνουν Γερμανία και Βοσνία Ερζεγοβίνη.


Οι δύο ομάδες που θα τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις εξασφαλίζουν την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Η ομάδα που θα τερματίσει στην 4η θέση του ομίλου υποβιβάζεται στο League B ενώ η ομάδα που θα πάρει την 3η θέση θα παίξει αγώνες μπαράζ για την παραμονή της στην League A. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΟΥΓΓΑΡΙΑ - ΟΛΛΑΝΔΙΑ (11/10/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΟΥΓΓΑΡΙΑ 🇭🇺


Μετά την βαριά ήττα στην πρεμιέρα εκτός έδρας από την Γερμανία (5-0) η Ουγγαρία υποδέχτηκε στο τελευταίο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής την Βοσνία Ερζεγοβίνη και παρόλο που είχε τον έλεγχο του ματς και τις περισσότερες και σημαντικότερες ευκαιρίες για γκολ, το παιχνίδι «κόλλησε» στο 0-0 και έτσι η Ουγγαρία για να έχει ελπίδες τουλάχιστον για να τερματίσει στην 3η θέση του ομίλου, χρειάζεται να κάνει την υπέρβαση στους αγώνες κόντρα στα μεγάλα ονόματα του γκρουπ (Ολλανδία και Γερμανία). Δεν έχει κατορθώσει να σκοράρει τέρμα με την ολοκλήρωση των πρώτων αγωνιστικών κάτι που οφείλεται κυρίως στην αναποτελεσματικότητα της επιθετικής γραμμής της ομάδας καθώς όπως προαναφέρθηκε δημιουργεί αρκετές προϋποθέσεις για γκολ στα παιχνίδια της.


Υπενθυμίζεται πως οι Ούγγροι τα είχαν πάει περίφημα στην διεξαγωγή του προηγούμενου Nations League όπου τερμάτισαν στην δεύτερη θέση σε όμιλο με Ιταλία, Γερμανία και Αγγλία!


ΟΛΛΑΝΔΙΑ 🇳🇱


Η Ολλανδία στο τελευταίο της παιχνίδια αναδείχθηκε ισόπαλη στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» κόντρα στην Γερμανία (2-2). Αρκετές τελικές προσπάθειες στην συγκεκριμένη αναμέτρηση και στις δύο εστίες. Για τους Οράνιε σκόραραν οι Τιχάνι Ράιντερς (2') και Ντένζελ Ντάμφρις (50') ενώ από την πλευρά των «πάντσερς» απάντησαν οι Ντενίζ Ούνταβ (38') και Τζόσουα Κίμιχ (45'). Θεωρητικά η μάχη για την πρώτη θέση θα παιχτεί ανάμεσα στα δύο μεγάλα ονόματα του γκρουπ σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχήματος (Ολλανδία και Γερμανία). Την επόμενη αγωνιστική η Ολλανδία θα βρεθεί αντιμέτωπη με τους Γερμανούς, αυτή την φορά εκτός έδρας, επομένως είναι αναγκαίο για την ίδια να πάει σε αυτό το ματς με το «διπλό» στην Ουγγαρία.



Ουγγαρία - Ολλανδία Προγνωστικά Πρόταση:


Σε ένα γνωστό μοτίβο η Ολλανδία, μπροστά είναι από τις πιο επικίνδυνες ομάδες και το γκολ το έχει ...για πλάκα. Πίσω βέβαια δεν θα την εμπιστευόσουν πως θα κρατήσει το 0 ακόμα και κόντρα στην Ουγγαρία που ναι μεν έχει θέματα στο σκοράρισμα αλλά παράγει φάσεις. Αυτό που προμηνύεται και από το σετ των αποδόσεων, δηλαδή χαμηλότερη απόδοση στο αμφίσκορο σε σύγκριση με το ΝΟ GOAL, προς αυτό θα κινηθούμε επιλέγοντας το Goal - Goal στο 1.72, καθώς τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι για τους γηπεδούχος χωρίς τέρμα είναι πολύ και είναι δεδομένο πως θα πιέσουν, χρειάζονται βαθμό.. Η Ολλανδία ένα γκολ το έχει δεδομένο.



Ο Όμιλος των ομάδων




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.




Comments


bottom of page