top of page

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (15/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο Γ.Καραϊσκάκης (15.09.2024 18:30), στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής δράσης της Σούπερ Λιγκ. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (15/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

 


Ολυμπιακός - Παναιτωλικός Προγνωστικά Πρόταση:


O Ολυμπιακός έχει κάνει το απόλυτο νικών μέχρι στιγμής στις πρώτες τρεις αναμετρήσεις που έχει δώσει για το Ελληνικό πρωτάθλημα, κόντρα σε Βόλο (0-2), Καλλιθέα (2-1) και Λαμία (0-3). Στα δύο εξ αυτών κράτησε ανέπαφη την εστία του, ενώ και στα τρία κοινό στατιστικό είναι πως ολοκληρώθηκαν με συνολικό εύρος 2 έως 3 γκολ ενώ σε όλα οι ερυθρόλευκοι είχαν το προβάδισμα με την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.


Ο Παναιτωλικός άφησε πίσω τις δύο ήττες με τις οποίες ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα κόντρα σε Λαμία (0-1) και ΠΑΟΚ (2-0), επικρατώντας του Πανσερραϊκού στην τελευταία αγωνιστική πριν την διακοπή των Εθνικών, με 3-0 τελικό ακριβές σκορ. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι υπάρχουν ευκαιρίες για γκολ και από τις δύο πλευρές όμως η ομάδα του Γιάννη Πετράκη κατόρθωσε να αξιοποιήσει στο μέγιστο τις δικές της φάσεις για γκολ.


Ξεκάθαρο φαβορί ο Ολυμπιακός σε αυτό το παιχνίδι, με στόχο το 4 στα 4 η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα επιδιώξει να επιβάλει τον ρυθμό της από την αρχή μέχρι το τέλος, αγωνιζόμενη στο Καραϊσκάκης. "Πατώντας" πάνω στην αυξημένη απόδοση του να σκοράρουν και οι δύο σε αυτό το παιχνίδι και βλέποντας ορισμένα θέματα αδράνειας στα μετόπισθεν των ερυθρόλευκων, θα επιλέξουμε το ➡️ Goal - Goal και Over 2.5 στο αρκετά ικανοποιητικό 2.95.


Η Βαθμολογία στην Super League ⬇️




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



Comments


bottom of page