top of page

▶️ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΡΑΓΚΑ (03/10/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Europa League, o Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπράγκα στο «Γ. Καραϊσκάκης» (03.10.2024 19:45), με στόχο την πρώτη του νίκη στον όμιλο του θεσμού. Δείτε αναλυτικά παρακάτω:



▶️ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΡΑΓΚΑ (03/10/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες μετά από ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, επικρατώντας την Κυριακή εντός έδρας επί του Ατρομήτου 2-0 για την έκτη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Ελαφρώς βελτιωμένη η γενική εικόνα των «ερυθρολεύκων» στο συγκεκριμένο παιχνίδι, με κατοχή μπάλας στο 51% δημιούργησαν 12 τελικές προσπάθειες εκ των οποίων 7 στο στόχο με τους Ροντινέι (39') και Αγιούμπ Ελ Κάαμπι (74') να χρίζονται σκόρερ για την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μπεντλίμπαρ. Συνολικά από τα 5 τελευταία τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού έχει σημειωθεί γκολ μόνο από την μία ομάδα (NO GOAL), εξ αυτών των πέντε παιχνιδιών τα 4 είχαν συνολικό εύρος τερμάτων 2 έως 3.


Στην πρεμιέρα του ομίλου του Europa League ο Ολυμπιακός ηττήθηκε εκτός έδρας από την Λυών σε ένα παιχνίδι που αμφότερες είχαν τις ευκαιρίες τους, με την γηπεδούχο όμως να είναι αρκετά πιο αποτελεσματική.


Στα αγωνιστικά νέα, εκτός παραμένει ο Ζέλσον Μάρτινς. ο μπακ Λορένζο Πιρόλα ενώ ενδέχεται να επιστρέψει στην αποστολή ο Γιώργος Μασούρας.


ΜΠΡΑΓΚΑ


Τρίτη διαδοχική νίκη για την Μπράγκα και δεύτερη συνεχόμενη στο εγχώριο πρωτάθλημα καθώς επικράτησε στον τελευταίο της αγώνα της Ρίο Άβε με το άνετο 4-0 ακριβές σκορ. Σε καλή φόρμα δείχνει να βρίσκεται η ομάδα του Κάρλος Καρβάλαλ, σκοράροντας 9 γκολ στα 3 προηγούμενα παιχνίδια της δεχόμενη μόλις 1 τέρμα, αυτό στην πρεμιέρα της League Phase του Europa League όπου έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, με το τελικό 2-1 να διαμορφώνεται από δύο γκολ του Μπρούμα στο 88' και στο 90+5' δίνοντας τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του.


Στα αγωνιστικά νέα, ο Ρόμπσον Μπαμπού, ο Ροντρίγκο Ζαλαζάρ και ο Ζοάο Μουτίνιο θα απουσιάσουν από τα πλάνα του προπονητής τους.


Πιθανές Ενδεκάδες




Ολυμπιακός - Μπράγκα Προγνωστικά Πρόταση:


Ο Ολυμπιακός χρειάζεται την νίκη και δίνεται ως το φαβορί για την νίκη στην συγκεκριμένη αναμέτρηση με βάσει το σετ των αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες, με τον άσσο να ανοίγει λίγο πάνω από τον διπλασιασμό. Δεδομένου πως οι ερυθρόλευκοι δεν είναι ακόμα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και το γεγονός πως η Μπράγκα δείχνει να ανεβάζει ρυθμούς θα αποφύγουμε το σημείο εδώ. Πιστεύουμε σε ένα παιχνίδι που θα είναι αρκετά κοντά και θα διαλέξουμε το ➡️ 2 έως 3 γκολ στο 1.98, καλύπτοντας τα πιο πιθανά σκορ του αγώνα.


Ο Όμιλος του Europa League ⬇️




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



Comments


bottom of page