top of page

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ (26/08/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Καλλιθέα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (Πειραιάς 26.08.2024 20:30) στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, στον πρώτο εντός έδρας αγώνα των ερυθρόλευκων για το φετινό πρωτάθλημα. Δείτε παρακάτω:



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ (25/08/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


O Ολυμπιακός ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας του Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με σκορ 0-2 με τα τέραμτα που σημείωσαν ο Ρόντινει (13') και Γιώργος Μασούρας (73') με τον Ζέλσον Μάρτινς να "σερβίρει" και τα δύο τέρματα στους συμπαίκτες του. Συνολικά οι ερυθρόλευκοι δημιούργησαν 18 τελικές προσπάθειες για γκολ εκ των οποίων οι 7 κατέληξαν στον στόχο. Για την ομάδα του Μεντιλίμπαρ ξεχώρισαν οι Ρόντινει, Ζέλσον Μάρτινς και ο Έσε που συνεχίζει να αποτελεί σημείο αναφοράς στην μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού.


Στα αγωνιστικά νέα δεν έχουν αναφερθεί σημαντικά προβλήματα που να επηρεάζουν το αρχικό σχήμα.



ΚΑΛΛΙΘΕΑ


Η Καλλιθέα στην επάνοδο της στην Σούπερ Λιγκ αναδείχθηκε ισόπαλη με τον Λεβαδειακό εκτός έδρας χωρίς σκορ (0-0). Χωρίς ουσιαστικά να δημιουργήσει προϋποθέσεις για σκοράρισμα, η ομάδα του Donati Massimo είχε παθητικό ρόλο μέσα στον αγωνιστικό χώρο με το ζητούμενο βέβαια να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας τουλάχιστον να επιτυγχάνεται. Πλεόν πηγαίνει στο Γ. Καραϊσκάκης γνωρίζοντας πως το έργο θα είναι πολύ πιο δύσκολο σε σχέση με την πρεμιέρα και για να μπορέσει να ελπίζει σε θετικό αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι αρκετό το "park the bus" για τους φιλοξενούμενους.



Η Βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ



Ολυμπιακός - Καλλιθέα Προγνωστικά Πρόταση:


Πρόταση: Προφανώς ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί που στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της φετινής αγωνιστικής σεζόν μπροστά στο κοινό του θα επιδιώξει ξέχωρα από την νίκη, να ικανοποιήσει και του φιλάθλους του με ελκυστικό ποδόσφαιρο. Θα πάμε με το συνδυαστικό - BET BUILDER:


Ημίχρονο/Τελικό 1/1

Over 7.5 - Κόρνερ


Απόδοση: 2.15


 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Comentários


bottom of page