top of page

▶️ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (29/09/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έγινε ενημέρωση: πριν από 2 ημέρες

Για την έκτη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης» (29.09.2024 18:00), με στόχο την επιστροφή στις νίκες. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



▶️ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (29/09/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 🔴⚪


Δεύτερη διαδοχική ήττα για τον Ολυμπιακό αφού μετά την ήττα του στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (2-1), ηττήθηκε στην πρεμιέρα του Europa League στην έδρα της Λυών με ακριβές σκορ 2-0, με τους γηπεδούχους να αξιοποιούν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν σε αντίθεση με τους «ερυθρόλευκους» που δεν μπόρεσαν να μετατρέψουν σε γκολ καμία εκ των 6 τελικών προσπαθειών που δημιούργησαν. Τα 5 από τα 6 τελευταία παιχνίδια τους Ολυμπιακού έχουν τελειώσει με συνολικό εύρος τερμάτων 2 έως 3 γκολ.


Στα αγωνιστικά νέα, εκτός παραμένει ο Ζέλσον Μάρτινς ενώ αναμένεται να επιστρέψει στην αποστολή ο Γιώργος Μασούρας για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Υπενθυμίζεται πως ο Ολυμπιακός συνεχίζει απανωτά τις ευρωπαϊκές μάχες καθώς την Πέμπτη υποδέχεται την Μπράγκα για την δεύτερη αγωνιστική του Europa League.



ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 🔵⚪


Τρίτη σερί διαδοχική νίκη για τον Ατρόμητο που πηγαίνει με καλή ψυχολογία στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό με την ομάδα του Περιστερίου να επικρατεί του Αστέρα Τρίπολης (εκτός έδρας 1-2), της Λαμίας (εντός έδρας 4-2) και για τον αγώνα του Κυπέλλου κέρδισε τον Λεβαδειακό στο τελευταίο του παιχνίδι με σκορ 1-2 εκτός έδρας. Συνολικά από το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής σεζόν, όλα του τα παιχνίδια έχουν τελειώσει στο Goal - Goal και με τις δύο ομάδες να βρίσκουν δίχτυα εκ των οποίων στα 4 τελευταία έχουν επιβεβαιωθεί και τα Over 2.5 προγνωστικά.



Ολυμπιακός - Ατρόμητος Προγνωστικά Πρόταση:


Από την μία ο Ολυμπιακός "καίγεται" να επιστρέψει στις νίκες αλλά από την άλλη ο Ατρόμητος δείχνει να "πατάει" πολύ καλά στα τελευταία παιχνίδια και μοιάζει να πηγαίνει με φόρα στο Γ. Καραϊσκάκης με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα. Αρκετές αδυναμίες στην άμυνα του Ολυμπιακού και πιστεύουμε σε ακόμη ένα παιχνίδι οι «ερυθρόλευκοι» είναι πιθανό να δεχτούν τέρμα. Σε αρκετά καλή απόδοση το αμφίσκορο που δελεάζει και θα το επιλέξουμε καθώς έχει αξία. Πρόταση ➡️ Goal - Goal στο 2.35.



H Βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ ⬇️




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



Comments


bottom of page