top of page

ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ (10/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του τρίτου γκρουπ της League A του Nations League, η Ολλανδία υποδέχεται την Γερμανία στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» (Άμστερνταμ 10.09.2024 21:45), σε ένα παιχνίδι που θα δώσει απαντήσεις για το ποια από τις δύο ομάδες μπορεί να έχει το προβάδισμα για την πρωτιά στον όμιλο, καθώς αμφότερε ξεκίνησαν με νίκες τις υποχρεώσεις τους στην πρεμιέρα. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ (10/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΟΛΛΑΝΔΙΑ 🇳🇱


Δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από την Ολλανδία στην πρεμιέρα. Όσα πάνε και όσα έρθουν για τους «Οράνιε», επικράτησαν με το τελικό 5-2 κόντρα στην Βοσνία Ερζεγοβίνη σημειώνοντας συνολικά 28 τελικές προσπάθειες για γκολ, 8 εκ των οποίων κατέληξαν εντός εστίας.


Χαρακτηριστικό της άκρως παραγωγικής επιθετικής γραμμής των Ολλανδών ένα ακόμη μεγάλο ποσοστό "Expected Goals", κοντά στο 4.00. Για την Ολλανδία, σκόρερ ήταν οι Joshua Zirkzee (13'), Tijani Reijnders (45'), Cody Gakpo (56'), Wout Weghorst (88') και Xavi Simons (90'). Κόντρα στην Γερμανία βέβαια δεν αρκεί μόνο η άκρως αποτελεσματική επιθετική γραμμή του συνόλου του Ρόναλντ Κούμαν καθώς τα "πάντσερς" διαθέτουν εξίσου από τις πιο επικίνδυνες επιθετικές γραμμές σε διεθνές επίπεδο.



ΓΕΡΜΑΝΙΑ 🇩🇪


Σε μία επίδειξη δύναμης κύλησε η πρεμιέρα της Γερμανίας στο Ντίσελντορφ κόντρα στου Ούγγρους. Το τελικό 5-0 υπέρ της ομάδας του Νάγκελσμαν οι Niklas Füllkrug (27'), Jamal Musiala (58'), Florian Wirtz (66'), Aleksandar Pavlović (77') και Kai Havertz (81'). Συνολικά οι γηπεδούχοι τελείωσαν την αναμέτρηση με 23 τελικές προσπάθειες για γκολ με 8 να καταλήγουν εστία. Μοιρασμένη κατοχή μπάλας (52% - 48%), παρόλο που κοιτώντας το σκορ κάποιος θα περίμενε οι Γερμανοί να έχουν μονίμως την μπάλας στην κατοχή τους. Συνολικά τα Expected Goals ανήλθαν για τους Γερμανούς στο 4.25 και όπως όλα δείχνουν κόντρα στην Ολλανδία είναι αρκετά δύσκολο να μην επιβεβαιωθούν τα Over 2.5 προγνωστικά.


Πιθανές Ενδεκάδες





Ολλανδία - Γερμανία Προγνωστικά Πρόταση:


Η Ολλανδία και να επιδιώξει να αγωνιστεί πιο "μαζεμένα είναι αρκετά δύσκολο μα τον τρόπο παιχνιδιού που ακολουθεί στα τελευταία τουρνουά. Δύο ομάδες που μπορεί να είναι οι πιο ικανές στο σκοράρισμα αυτή την στιγμή στην διοργάνωση είναι σχεδόν απίθανο να μην βρούνε δίχτυα σε αυτό το παιχνίδι. Συνολικά και στις πέντε τελευταίες συναντήσεις τους έχει επιβεβαιωθεί το Goal - Goal εκ των οποίων στις 4 και το Over 2.5.


Περιμέναμε τα γκολ να είναι σε πολύ χαμηλά ποσοστά αποδόσεων όμως δεν βλέπουμε κάτι ανάλογο. Δεν μπορούμε να πάρουμε κάτι άλλο σε αυτό το παιχνίδι πέραν του ➡️ Goal - Goal και Over 2.5 στο 1.89. Το προφανές ποντάρισμα δεν είναι πάντα η καλύτερη επιλογή αλλά εδώ θα το πάρουμε.


Ο Όμιλος των ομάδων




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Comments


bottom of page