top of page

ΟΛΛΑΝΔΙΑ- ΓΑΛΛΙΑ (21/06/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο μεγάλο ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Euro 2024, η Γαλλία θα αναμετρηθεί με την Ολλανδία στην Red Bull Αρένα (Λειψία). Και οι δύο ομάδες μετράνε από μία νίκη στο πέμπτο όμιλο, με κοινό παρονομαστή πως αν και τα βρήκαν "σκούρα" πήραν αυτό που στόχευαν στην πρεμιέρα.



ΟΛΛΑΝΔΙΑ- ΓΑΛΛΙΑ (21/06/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Ολλανδία παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ στην πρεμιέρα κόντρα στην Πολωνία στο 16', έκανε την ανατροπή, αρχικά με το γκολ που σημείωσε ο Γκάκπο στο 29' ύστερα από ασίστ του Άκε ενώ το 2-1 σημείωσε ο Βέργκοστ βάζοντας την μπάλα στα δίχτυα με την πρώτη του επαφή με την μπάλα στο ματς. Πλέον το ματς κόντρα στην Γαλλία είναι το μεγάλο τεστ που θα φανεί αν οι Οράνιε έχουν την δυναμική να πρωταγωνιστήσουν σε αυτό το Euro, στα γήπεδα της χώρας που έχουν σηκώσει το μοναδικό ευρωπαϊκό τρόπαιο στην ιστορία τους. Στα αγωνιστικά νέα δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα απουσιών, ίσως υπάρξουν αλλαγές στον αρχικό σχήμα καθαρά λόγο στρατηγικής που θα επιλέξει ο Ρόναλντ Κούμαν


Το πλήρες ρόστερ της Εθνικής Ολλανδίας:


Τερματοφύλακες:

Μπαρτ Φερμπρούγκεν (Μπράιτον), Μαρκ Φλέκεν (Μπρέντφορντ), Γιούστιν Μπάιλοβ (Φέγενορντ)


Αμυντικοί: Νέιθαν Άκε (Μάντσεστερ Σίτι), Ίαν Μάατσεν (Ντόρτμουντ), Τζέρεμι Φρίμπονγκ (Λέβερκουζεν), Βίρτζιλ φαν Ντάικ (Λίβερπουλ), Στέφαν ντε Φράι (Ίντερ), Ματάις ντε Λιχτ (Μπάγερν), Λουτσχαρέλ Χεερτρούιντα (Φέγενορντ), Μίκι φαν ντε Φεν (Τότεναμ), Ντάλεϊ Μπλιντ (Χιρόνα)


Μέσοι: Ντενζέλ Ντάμφρις (Ίντερ), Τιγιάνι Ρέιντερς (Μίλαν), Γιόεϊ Φέερμαν (Αϊντχόφεν), Χεορχίνιο Βαϊνάλντουμ (Αλ Ετιφάκ), Γέρντι Σχούτεν (Αϊντχόφεν), Ράιαν Χράφενμπερχ (Λίβερπουλ), Τσάβι Σίμονς (Λειψία)


Επιθετικοί: Μέμφις Ντεπάι (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ντόνιελ Μάλεν (Ντόρτμουντ), Κόντι Χάκπο (Λίβερπουλ), Μπράιν Μπρόμπεϊ (Άγιαξ), Γιόσουα Ζίρζκεϊ (Μπολόνια), Βουτ Βέγχορστ (Χόφενχαϊμ), Στέφεν Μπέρχβαϊν (Άγιαξ)


Προπονητής: Ρόναλντ Κούμαν



Η Γαλλία στα τελευταία τουρνουά είναι αυτόματα ένα από τα πιο δυνατά φαβορί το εκάστοτε τουρνουά και όχι άδικα καθώς οι πορείες της έχουν δείξει πως δεν δυσκολεύεται να φτάσει μακριά στις διοργανώσεις. Στην πρεμιέρα κόντρα στην Αυστρία παρόλο που δεν εντυπωσίασε κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης με το αυτογκόλ του αμυντικού της Αυστρίας. Αυτό που απασχολεί βέβαια σε μεγάλο βαθμό μετά την λήξη της αναμέτρησης είναι ο τραυματισμός του Κιλιάν Εμπαμπέ ο οποίος αποχώρησε με σπασμένη μύτη από τον αγώνα και όπως όλα δείχνουν δεν θα αγωνιστεί στα εναπομείναντα παιχνίδια της φάσης των ομίλων. Στα αγωνιστικά νέα εκτός από το Εμπαμπέ, αμφίβολος στα πλάνα του Ντινιτέ Ντεσάμ λογίζεται και ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Τσουαμενί, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.


Το πλήρες ρόστερ της Εθνικής Γαλλίας:


Τερματοφύλακες: Αλφόνς Αρεολά (Γουέστ Χαμ), Μπρις Σαμπά (Λανς), Μάικ Μενιάν (Μίλαν)


Αμυντικοί: Ζιλ Κουντέ (Μπαρτσελόνα), Νταγιό Ουπαμεκανό (Μπάγερν Μονάχου), Ζονατάν Κλος (Μαρσέιγ), Ιμπραΐμα Κονατέ (Λίβερπουλ), Τεό Ερναντέζ (Μίλαν), Γουίλιαμ Σαλιμπά (Άρσεναλ), Φερλάν Μαντί (Ρεάλ Μαδρίτης), Μπενζαμέν Παβάρ (Ίντερ)


Μέσοι: Αντριάν Ραμπιό (Γιουβέντους), Γιουσούφ Φοφανά (Μονακό), Εντουαρντό Καμαβινγκά (Ρεάλ Μαδρίτης), Ορελιάν Τσουαμενί (Ρεάλ Μαδρίτης), Ενγκολό Καντέ (Αλ Ιτιχάντ), Γουαρέν Ζαΐρ-Εμερί (Παρί Σεν Ζερμέν), Αντουάν Γκριεζμάν (Ατλέτικο Μαδρίτης)


Επιθετικοί: Ολιβιέ Ζιρού (Μίλαν), Μπράντλεϊ Μπαρκολά (Παρί Σεν Ζερμέν), Κιλιάν Εμπαπέ (Παρί Σεν Ζερμέν), Κίνγκσλεϊ Κομάν (Μπάγερν Μονάχου), Ραντάλ Κολό Μουανί (Παρί Σεν Ζερμέν), Μαρκους Τιράμ (Ίντερ), Ουσμάν Ντεμπελέ (Παρί Σεν Ζερμέν)


Προπονητής: Ντιντιέ Ντεσάμ



Πιθανές ενδεκάδες:





Ολλανδία - Γαλλία Προγνωστικά Πρόταση:


Το μεγάλο ντέρμπι του τέταρτου ομίλου του euro 2024. Χωρίς τον Εμπαμπέ η Γαλλία ενδέχεται επιθετικά να δυσκολευτεί να βρει λύσεις, κυρίως κρίνοντας από την εικόνα στην πρεμιέρα που αυτός ήταν κυρίως ο παίκτης που δημιουργούσε κινδύνους. Εμπιστευόμαστε την Ολλανδία, έδειξε χαρακτήρα στον πρώτο αγώνα και πιστεύουμε δεν θα ηττηθεί σε αυτό το ματς. Επιλέγουμε το 1Χ + Over 1.5 στο 2.30.



Στατιστικά στον όμιλο

Τα στατιστικά των ομάδων μέχρι τώρα στα παιχνίδια του ομίλου.



 

Δείτε όλα τα προγνωστικά euro 2024. Όπως και μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter της σελίδας μας για καθημερινή ενημέρωση στα προγνωστικά στοιχήματος.


 


コメント


bottom of page