top of page

ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΒΟΣΝΙΑ (07/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έγινε ενημέρωση: πριν από 9 ώρες

Η Ολλανδία υποδέχεται στην Βοσνία Ερζεγοβίνη στο «Φίλιπς Στάντιον» (Αϊντχόβεν 07.09.2024 21:45), για την πρώτη αγωνιστική του τρίτου γρκουπ της πρώτης Λίγκας του Nations League. Το γκρουπ συμπληρώνουν η Γερμανία και η Ουγγαρία. Οι δύο πρώτες θέσεις δίνουν απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Η ομάδα που θα τερματίσει στην τρίτη θέση παίζει αγώνες μπαράζ για την παραμονή της στην League A ενώ η «ουραγός» του γκρουπ υποβιβάζεται στην Β Λίγκα. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΒΟΣΝΙΑ (07/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΟΛΛΑΝΔΙΑ


Η Ολλανδία έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Euro 2024 το περασμένο καλοκαίρι, όπου και έμεινε εκτός από τους Άγγλους με γκολ στο 90' που διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για την Αγγλία σε μία αναμέτρηση που οι «Οράνιε» προηγήθηκαν. Σε 5 από τους 6 αγώνες στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα επιβεβαιώθηκαν τα Over 2.5 προγνωστικά στους αγώνες της, αποτέλεσμα και του τρόπου που αγωνίζεται η ομάδα του Ρόναλτν Κοούμαν, με μία αρκετά επιθετική προσέγγιση στον αγωνιστικό χώρο με τις γραμμές των Ολλανδών σπάνια να μην παίρνουν μέτρα στο γήπεδο.



ΒΟΣΝΙΑ ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ


Η Βοσνία Ερζεγοβίνη βρίσκεται στην πρώτη Λίγκα του Nations League, κατακτώντας την πρώτη θέση στο τρίτου γκρουπ της Λιγκ Β στην προηγούμενη διεξαγωγή του θεσμού. Συγκέντρωσε 11 βαθμούς σε 6 αγωνιστικές κάνοντας 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα, σε όμιλο που συμπλήρωναν η Φινλανδία, Μαυροβούνιο και Ρουμανία. Στα τελευταία φιλικά που έδωσε δεν άφησε καλές εντυπώσεις με δύο ήττες απέναντι σε Αγγλία (3-0) και Ιταλία (1-0), αυτά βέβαια πριν την διεξαγωγή της τελικής φάσης του Euro 2024.


Πιθανές Ενδεκάδες




Ολλανδία - Βοσνία Ερζεγοβίνη Προγνωστικά Πρόταση:


Ξεκάθαρο φαβορί οι «Οράνιε» που το ...γυροφέρνουν στις τελευταίες διεθνές διοργανώσεις για μία διάκριση που λείπει εδώ και πολύ καιρό από την Ολλανδία με πολλούς νεαρούς ταλαντούχους παίκτες να πλαισιώνουν την αποστολή. Δύσκολα θα αντιμετωπίσει προβλήματα κόντρα στην αξιόμαχη αλλά σίγουρα κατώτερου επιπέδου Βοσνία Ερζεγοβίνη. Επιλογή ▶️ 1 + Over 2.5 1.60 για πιο safe προσέγγιση, καθώς όπως παρατηρείται δεν «φορτσάρουν» και ιδιαίτερα σε αυτήν την διοργάνωση τα φαβορί.


Ο Όμιλος των ομάδων




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Comentarios


bottom of page