top of page

ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΑΥΣΤΡΙΑ (25/06/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έγινε ενημέρωση: 30 Ιουν

Για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική του Δ ομίλου του euro 2024, η Ολλανδία θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Αυστρία στο Ολύμπιασταντιον (Βερολίνο 25/06/24 19:00). Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΑΥΣΤΡΙΑ (25/06/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Ολλανδία βρίσκεται σε ισοψηφία με την Γαλλία στον όμιλο και χρειάζεται την νίκη ώστε να μπορεί με προϋποθέσεις να τερματίσει πρώτη σε ενδεχόμενο που και οι Γάλλοι κερδίσουν, σε αντίθετη περίπτωση η πρωτιά είναι δεδομένη.


Στην πρεμιέρα ζορίστηκε αλλά με γκολ του Βέργκοστ έστω και με δυσκολία επικράτησε της Πολωνίας με 2-1. Στο ντέρμπι του ομίλου κόντρα στους “Τρικολόρ” το παιχνίδι έληξε χωρίς σκορ 0-0 παρόλο που εκατέρωθεν είχαν ευκαιρίες για γκολ. Οι Οράνιε” σκόραραν στο 69’ με σουτ του Τσάβι Σίμονς ωστόσο ακυρώθηκε μετά τη χρήση του βίντεο ριπλέι. Αρκετή ποιότητα στο ρόστερ των Ολλανδών με τον Ρόναλντ Κούμαν να καλείται να οδηγήσει τους Οράνιε ξανά στην κορυφή, στα γήπεδα μάλιστα που είχαν σηκώσει το μοναδικό Euro της ιστορίας τους.


Στα αγωνιστικά νέα τώρα δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα τραυματισμών και αναμένεται να παραταχθεί η καλύτερη δυνατή ενδεκάδα ίσως παρόμοια με τον προηγούμενο αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής.



Τα κριτήρια ισοβαθμίας για τις καλύτερες τρίτες που θα προκριθούν στην επόμενη φάση νοκ άυτ του Euro.




Το πλήρες ρόστερ της Εθνικής Ολλανδίας:


Τερματοφύλακες:

Μπαρτ Φερμπρούγκεν (Μπράιτον), Μαρκ Φλέκεν (Μπρέντφορντ), Γιούστιν Μπάιλοβ (Φέγενορντ)


Αμυντικοί: Νέιθαν Άκε (Μάντσεστερ Σίτι), Ίαν Μάατσεν (Ντόρτμουντ), Τζέρεμι Φρίμπονγκ (Λέβερκουζεν), Βίρτζιλ φαν Ντάικ (Λίβερπουλ), Στέφαν ντε Φράι (Ίντερ), Ματάις ντε Λιχτ (Μπάγερν), Λουτσχαρέλ Χεερτρούιντα (Φέγενορντ), Μίκι φαν ντε Φεν (Τότεναμ), Ντάλεϊ Μπλιντ (Χιρόνα)


Μέσοι: Ντενζέλ Ντάμφρις (Ίντερ), Τιγιάνι Ρέιντερς (Μίλαν), Γιόεϊ Φέερμαν (Αϊντχόφεν), Χεορχίνιο Βαϊνάλντουμ (Αλ Ετιφάκ), Γέρντι Σχούτεν (Αϊντχόφεν), Ράιαν Χράφενμπερχ (Λίβερπουλ), Τσάβι Σίμονς (Λειψία)


Επιθετικοί: Μέμφις Ντεπάι (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ντόνιελ Μάλεν (Ντόρτμουντ), Κόντι Χάκπο (Λίβερπουλ), Μπράιν Μπρόμπεϊ (Άγιαξ), Γιόσουα Ζίρζκεϊ (Μπολόνια), Βουτ Βέγχορστ (Χόφενχαϊμ), Στέφεν Μπέρχβαϊν (Άγιαξ)


Προπονητής: Ρόναλντ Κούμαν



Η Αυστρία υπερίσχυσε της Πολωνίας με τελικό σκορ 3-1 στην δεύτερη αγωνιστική των ομίλων. Δίκαιο αποτέλεσμα βάσει γενικής εικόνας, με τους Αυστριακούς να ανοίγουν τοι σκορ με το γκολ του Τράουνε στο 9΄, ισοφαρίστηκαν στο 30’, όμως στο δεύτερος μέρος ανέβασαν ρυθμό, βγήκαν μπροστά και τα γκολ των Μπαουμγκάρτνερ στο 66’ και το ευστοχο χτύπημα πέναλτι του Αρναούτοβιτς στο 78’ έκαναν την διαφορά.


Πλέον χρειάζεται έναν πόντο για να έχει εύλογες πιθανότητες να προκριθεί ως μία εκ των καλύτερων τρίτων στον όμιλο εάν και εφόσον η Γαλλία επικρατήσει της Πολωνίας στο άλλο ματς του ομίλου που διεξάγεται ταυτόχρονα. Σε περίπτωση που κερδίσει θα τερματίσει τουλάχιστον στην δεύτερη θέση ενώ αν ηττηθεί και ηττηθεί και δεν κερδίσει η Πολωνία την Γαλλία, τερματίζει στην τρίτη θέση ωστόσο με 3 βαθμούς θα εξαρτηθεί εάν πάρει το εισιτήριο για τους “16”.


Στα αγωνιστικά νέα, ο Γερμανός Rangnick Ralf

 δεν έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα απουσιών που να επηρεάζουν το αρχικό σχήμα.



Το πλήρες ρόστερ της Εθνικής Αυστρίας:


Τερματοφύλακες: Τομπάιας Λαβάλ (ΛΑΣΚ), Νίκλας Χεντλ (Ραπίντ), Πάτρικ Πεντς (Μπρόντμπι), Χάινζ Λάιντνερ (Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ)


Αμυντικοί: Φιλίπ Εμπουενέ (Μάιντς), Λέοπολντ Κουέρφελντ (Ραπίντ), Κέβιν Ντάνσο (Λανς), Στέφαν Λάινερ (Γκλάντμπαχ), Στέφαν Πος (Μπολόνια), Φλάβιους Ντάνιλιουτς (Σάλτσμπουργκ), Μαξιμίλιαν Βέμπερ (Γκλάντμπαχ), Φίλιπ Λίνχαρτ (Φράιμπουργκ), Γκέρνοτ Τράουνερ (Φέγενορντ)


Μέσοι: Φλόριαν Κάιντς (Κολωνία), Αλεξάντερ Πρας (Στουρμ Γκρατς), Μαρσέλ Ζάμπιτσερ (Ντόρτμουντ), Κρίστοφ Μπάουμγκαρτνερ (Λειψία), Πάτρικ Βίμερ (Βόλφσμπουργκ), Ματίας Σιλντ (Ραπίντ), Μάρκο Γκριλ (Ραπίντ), Ρομάνο Σμιντ (Βέρντερ), Φλόριαν Γκρίλιτς (Χοφενχάιμ), Νικόλας Σίβαλντ (Λειψία), Κόνραντ Λάιμερ (Μπάγερν Μονάχου)


Επιθετικοί: Μάρκο Αρναούτοβιτς (Ίντερ), Μίχαελ Γκρέγκοριτς (Φράιμπουργκ), Αντρέας Βάιμαν (Γουέστ Μπρομ), Μαξιμίλιαν Έντρουπ (Χάρτμπεργκ)

Προπονητής: Ραλφ Ράνγκνικ


Προπονητής: Ραλφ Ράνγκνικ





Πιθανές ενδεκάδες:





Ολλανδία - Αυστρία Προγνωστικά Πρόταση:


Εδώ πρόκειται για μία δυνατή μονομαχία και σίγουρα αν δυσκολεύτηκαν μία φορά οι Ολλανδοι να κερδίσουν την ΠΟλωνία, σίγουρα η ομάδα της Αυστρίας αποτελεί μία πιο δυνατή πρόκληση. Σχεδόν εξασφαλισμένη θέση στην νοκ άουτ φάση θα έχουν και οι δύο σε περίπτωση ισοπαλίας. Αξίζει και θα πάμε με το Χ στο 3.10 εδώ.



Στατιστικά στον όμιλο

Τα στατιστικά των ομάδων μέχρι τώρα στα παιχνίδια του ομίλου.



 

Δείτε όλα τα προγνωστικά euro 2024. Όπως και μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter της σελίδας μας για καθημερινή ενημέρωση στα προγνωστικά στοιχήματος.


 


Comments


bottom of page