top of page

ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΑΓΓΛΙΑ (10/07/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για τα ημιτελικά του Euro 2024, η Ολλανδία θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Αγγλία στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ (Ντόρτμουντ 10/07/24 22:00). Σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια το ματς οδηγείται σε παράταση και εφόσον χρειαστεί σε διαδικασία των πέναλτι. Ο νικητής του ζευγαριού θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον νικητή του Ισπανία - Γαλλία, στον μεγάλο τελικό του Euro που θα λάβει μέρος την Κυριακή 14/07 στο Ολυμπιακό Στάδιο Βερολίνου. Δείτε αναλυτικά παρακάτω:



ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΑΓΓΛΙΑ (10/07/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΟΛΛΑΝΔΙΑ


Πραγματοποιώντας μία μεγάλη ανατροπή στα προημιτελικά απέναντι στην Τουρκία με 2-1, οι "Οράνιε" παρουσιάζονται έτοιμοι, με "όπλο" την επιθετική τους ικανότητα στο σκοράρισμα, να διεκδικήσουν το ένα εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου.


Η Ολλανδία πήγε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου με ένα γκολ πίσω μετά από το τέρμα του Ακαϊντίν για τους Τούρκους στο 35', όμως στην επανάληψη η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν μπήκε αποφασισμένη και με βάσει την συνολική εικόνα του ματς πήρε μία δίκαιη πρόκριση. Αρχικά η ισοφάριση ήρθε από έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό, τον Ντε Βιργλ ενώ το 2-1 χρεώθηκε αυτογκόλ στον Μούλντουρ μετά όμως από ενέργεια του Ντάμφρις που ουσιαστικά ήταν αυτός που εκβίασε το γκολ.


Στο φινάλε η Τουρκία έφτασε κοντά στο 2-2 όμως στάθηκε άτυχη, μη μπορώντας να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που τις δόθηκαν. Συνολικά η Ολλανδία στα 4 από τα 5 παιχνίδια της στο φετινό Euro επιβεβαίωσε το Over 2.5, δείγμα της πολύ καλής επιθετικής της ικανότητας και των αδυναμιών που έχει στα μετόπισθεν. Συνολικά μετράει 9 τέρματα υπέρ και 5 κατά, σε 5 αγώνες.


Ένα βήμα είναι πλέον η Ολλανδία από το να διεκδικήσει ξανά το Euro, στα ίδια γήπεδα, της Δυτικής τότε Γερμανίας, που κατάφερε να σηκώσει το μοναδικό ευρωπαϊκό τρόπαιο στην ιστορίας της.


Στα αγωνιστικά νέα, δεν έχουν αναφερθεί κάποια προβλήματα απουσιών για του Ολλανδούς.


Το πλήρες ρόστερ της Ολλανδίας:


Τερματοφύλακες:

Μπαρτ Φερμπρούγκεν (Μπράιτον), Μαρκ Φλέκεν (Μπρέντφορντ), Γιούστιν Μπάιλοβ (Φέγενορντ)


Αμυντικοί: Νέιθαν Άκε (Μάντσεστερ Σίτι), Ίαν Μάατσεν (Ντόρτμουντ), Τζέρεμι Φρίμπονγκ (Λέβερκουζεν), Βίρτζιλ φαν Ντάικ (Λίβερπουλ), Στέφαν ντε Φράι (Ίντερ), Ματάις ντε Λιχτ (Μπάγερν), Λουτσχαρέλ Χεερτρούιντα (Φέγενορντ), Μίκι φαν ντε Φεν (Τότεναμ), Ντάλεϊ Μπλιντ (Χιρόνα)


Μέσοι: Ντενζέλ Ντάμφρις (Ίντερ), Τιγιάνι Ρέιντερς (Μίλαν), Γιόεϊ Φέερμαν (Αϊντχόφεν), Χεορχίνιο Βαϊνάλντουμ (Αλ Ετιφάκ), Γέρντι Σχούτεν (Αϊντχόφεν), Ράιαν Χράφενμπερχ (Λίβερπουλ), Τσάβι Σίμονς (Λειψία)


Επιθετικοί: Μέμφις Ντεπάι (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ντόνιελ Μάλεν (Ντόρτμουντ), Κόντι Χάκπο (Λίβερπουλ), Μπράιν Μπρόμπεϊ (Άγιαξ), Γιόσουα Ζίρζκεϊ (Μπολόνια), Βουτ Βέγχορστ (Χόφενχαϊμ), Στέφεν Μπέρχβαϊν (Άγιαξ)


Προπονητής: Ρόναλντ Κούμαν




ΑΓΓΛΙΑ


Η Αγγλία μπορεί να μην πείθει, είναι ξεκάθαρο αυτό, όμως βρίσκει την λύση στα μέχρι τώρα παιχνίδια της να παίρνει το ζητούμενο αποτέλεσμα. Αυτή θα είναι η τέταρτη συνεχόμενη συμμετοχή τους σε ημιτελικά μεγάλου τουρνουά.


Κόντρα στην Ελβετία στα προημιτελικά, βρέθηκε ξανά πίσω στο σκορ και πάλι μπόρεσε να ισοφαρίσει σε 1-1 και να στείλει τον αγώνα στην παράταση. Αυτή την φορά δεν χρειάστηκε να το κάνει στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, με τον Μπουκάϊο Σάκα να είναι αυτός που με πολύ ωραίο σουτ εκτός περιοχής να στέλνει την μπάλα χαμηλά στο παραθυράκι του Σόμερ και να ισοφαρίζει στο 80'.


Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση όπου δεν μπόρεσαν να λύσουν τις διαφορές τους οι δύο ομάδες και έτσι οδηγήθηκαν στην διαδικασία των πέναλτι. Ίσως είναι καλός οιωνός για τα "τρία λιοντάρια" το γεγονός πως για πρώτη φορά στην μισητή για αυτούς διαδικασία, ότι ευστόχησαν και στα 5 πέναλτι που εκτέλεσαν και αφού ο Ακάντζι δεν μπόρεσε να νικήσει τον Πίκφορντ, πήραν την πρόκριση στους "4", με 5-4 στα πέναλτι.


Αυτή ήταν η τέταρτη διαδοχική ισοπαλία για τους Άγγλους στο Euro. Συνολικά σε 5 αγώνες μαζί με τις παρατάσεις έχουν συνολικό απολογισμό τερμάτων 5:3. Τώρα έχουν να αντιμετωπίσουν βέβαια μία ομάδα που στην επίθεση είναι άκρως ικανή και μένει να δούμε αν το πλάνο του απολουθεί ο Σάουθγκέιτ μπορεί να λειτουργήσει και πάλι.


Στα αγωνιστικά νέα, ο Χάρι Κέιν δήλωσε πως θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί, καθώς προκλήθηκαν ανησυχίες μετά την αναγκαστική αλλαγή του στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης με την Ελβετία. Ο Λουκ Σο αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε αυτό το Euro μπαίνοντας ως αλλαγή και έτσι δεν η Αγγλία αναμένεται να παραταχθεί πλήρης, χωρίς προβλήματα στο κρισιμότατο αυτό παιχνίδι.




Το πλήρες ρόστερ της Εθνικής Αγγλίας:


Τερματοφύλακες: Άαρον Ράμσντεϊλ (Άρσεναλ), Τζόρνταν Πίκφορντ (Έβερτον), Ντιν Χέντερσον (Κρίσταλ Πάλας)


Αμυντικοί: Τζον Στόουνς (Μάντσεστερ Σίτι), Μαρκ Γκουέι (Κρίσταλ Πάλας), Έζρι Κόνσα (Άστον Βίλα), Τζο Γκόμεζ (Λίβερπουλ), Λιούις Ντανκ (Μπράιτον), Λουκ Σο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ (Λίβερπουλ), Κάιλ Γουόκερ (Μάντσεστερ Σίτι), Κίεραν Τρίπιερ (Νιουκάστλ)


Μέσοι: Ντέκλαν Ράις (Άρσεναλ), Κόνορ Γκάλαχερ (Τσέλσι), Κόμπι Μέινου (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Άνταμ Γουάρτον (Κρίσταλ Πάλας), Τζουντ Μπέλινγκχαμ (Ρεάλ Μαδρίτης), Κόουλ Πάλμερ (Τσέλσι), Εμπερέτσι Έζε (Κρίσταλ Πάλας)


Επιθετικοί: Άντονι Γκόρντον (Νιουκάστλ), Φιλ Φόντεν (Μάντσεστερ Σίτι), Μπουκάγιο Σάκα (Άρσεναλ), Τζάροντ Μπόουεν (Γουέστ Χαμ), Χάρι Κέιν (Μπάγερν Μονάχου), Όλι Γουότκινς (Άστον Βίλα), Άιβαν Τόνεϊ (Μπρέντφορντ)


Προπονητής: Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ



Πιθανές ενδεκάδες






Ολλανδία - Αγγλία Προγνωστικά στο Στοίχημα:


Μοιρασμένο και σε αυτόν τον ημιτελικό το σετ αποδόσεων, με ένα ελαφρύ προβάδισμα στην Αγγλία. Τα "τρία λιοντάρια" έφτασαν εδώ χωρίς να παρουσιάσουν κάτι αξιόπιστο στην εικόνα τους ενώ οι Ολλανδοί μπορεί πίσω να "μπάζουν" αλλά επιθετικά είναι η πιο επικίνδυνη ομάδα μαζί με την Ισπανία. Στηρίζουμε εξ αρχής τους Ολλανδούς και αυτό θα κάνουμε και εδώ επιλέγοντας την πρόκριση των "Οράνιε" στον τελικό στο 2.10.



 

Μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter της σελίδας μας για καθημερινή ενημέρωση στα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα.





Comentarios


bottom of page