top of page

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΧAINTEXAIM (13/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Χάιντενχαϊμ στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» (13.09.2024 21:30) στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής δράσης της Bundesliga. Δυνατό το ξεκίνημα της Χάιντενχαϊμ την νέα σεζόν, αφού έκανε το δύο στα δύο τις πρώτες δύο αγωνιστικές, με το πρώτο της δυνατό τεστ βέβαια να είναι αυτό στο Ντόρτμουντ. Από «λευκή» ισοπαλία προέρχονται οι γηπεδούχοι. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΧAINTEXAIM (13/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ


Η Μπορούσια Ντόρτμουντ αναδείχθηκε ισόπαλη την περασμένη αγωνιστική, πριν την διακοπή των Εθνικών ομάδων, στην έδρα της Βέρντερ Βρέμης, με το παιχνίδι να «κολλάει» στο 0 και στις δύο πλευρές. Συνολικά η Μπορούσια κατέγραψε 9 τελικές προσπάθειες για γκολ στο παιχνίδι εκ των οποίων οι 4 κατέληξαν εντός εστία χωρίς όμως αποτέλεσμα. Πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο κεντρικός αμυντικός Niklas Sule, ο οποίος αναχαίτισε αρκετές προσπάθειες των γηπεδούχων. Στην πρεμιέρα η Ντόρτμουντ επικράτησε 2-0 επί της Άιντρχτ Φρανκφούρτης στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ».


Στα αγωνιστικά νέα, για τον τεχνικό της ομάδας Νουρί Σαχίν, έχουν τεθεί εκτός πλάνων οι Giovanni Reyna, Yan Couto και ο Serhou Guirassy. Υπενθυμίζεται πως η Ντόρτμουντ την Τετάρτη έχει να δώσει ένα δύσκολο παιχνίδι στο Βέλγιο κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ για την πρεμιέρα της League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ.



ΧΑΙΝΤΕΧΑΙΜ


Δύο πολύ καλές εμφανίσεις και εκ του αποτελέσματος αλλά και λόγω εικόνας, η Χάιντεχαϊμ δίνει στους οπαδούς της θετικά μηνύματα ενόψει της φετινής αγωνιστικής σεζόν της Μπουντεσλίγκα προγνωστικά. Πριν την διακοπή για τις Εθνικές ομάδες, η ομάδα του Frank Schmidt επικράτησε εντός έδρας της Άουγκσμπουργκ με 4-0 τελικό σκορ. Για τη Χάιντενχαϊμ τα γκολ πέτυχαν οι Πολ Γουάνερ (9'), Λέο Σιέντζα (30'), Άντριαν Μπεκ (69') και Μαξιμίλιαν Μπρούνιγκ (73'). Συνολικά οι γηπεδούχοι τελείωσαν την αναμέτρηση σημειώνοντάς 17 τελικές προσπάθειες για γκολ εκ των οποίων 9 κατέληξαν εντός εστίας. Πολυτιμότερος παίκτης για τους γηπεδούχους ήταν ο Λέο Σιέντζα ο οποίος σκόραρε το δεύτερο γκολ της αναμέτρησης και δημιούργησε τις περισσότερες επικίνδυνες επιθέσεις για την ομάδα του. Στην πρεμιέρα η Χάιντεχαϊμ επικράτησε εκτός έδρας της Σαν Πάουλι (0-2).


Στα αγωνιστικά νέα, ο αμυντικός Thomas Keller και ο μέσος Julian Niehues δεν θα αγωνιστούν για τους φιλοξενούμενους.


Πιθανές Ενδεκάδες




Ντόρτμουντ - Χάιντενχαϊμ Προγνωστικά Πρόταση:


Η αναμέτρηση με την Μπριζ για την League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ που έχει να δώσει η Ντόρτμουντ την Τετάρτη, μπορεί να επηρεάσει έως ένα βαθμό το αρχικό σχήμα που θα επιλέξει ο Νουρί Σαχίν. Είναι ένα τεστ γενικά για τις ομάδες που έχουν Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις την φετινή σεζόν καθώς τα παιχνίδια αυξάνονται με την νέα διαφοροποίηση των ενιαίων ομίλων.


Σε πολύ καλή κατάσταση η Χάιντεχαϊμ με αυτό το παιχνίδι να είναι ουσιαστικά το πρώτο δυνατό της τεστ για την σεζόν. Καμία ομάδα δεν έχει δεχτεί γκολ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Προβάδισμα στους γηπεδούχους και προτείνουμε το ➡️ 1Χ διπλή ευκαιρία και Under 3.5 στο 1.85, θεωρώντας πως το παιχνίδι δεν θα ξεφύγει στο σκορ όπως δείχνουν οι αποδόσεις.


Η Βαθμολογία στην Bundesliga ⬇️




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



Comments


bottom of page