top of page

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ (24/08/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Για την πρώτη αγωνιστική της Bundesliga, η Ντόρτμουντ θα υποδεχτεί στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ (Ντόρτμουντ 24.08.2024 19:30) την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ (24/08/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ


Η Ντόρτμουντ στο πρώτο επίσημο παιχνίδια για την φετινή αγωνιστή σεζόν στο Κύπελλο Γερμανίας (DFB-Pokal), επικράτησε με 1-4 εναντίον της Φόνιξ Λίμπεκ. Για την Μπορούσια Ντόρτμουντ τα γκολ σημείωσαν οι Βάλντεμαρ Άντον (3'), Εμρέ Τζαν (31'), Τζούλιαν Μπραντ (45') και Ζουλιέν Ντουράνβιλ (62').


Η Φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ προγνωστικά θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στην φετινή Μπουντεσλίγκα με στόχο να τερματίσει υψηλότερα από την 5η θέση που κατέκτησε την περασμένη σεζόν συγκεντρώνοντας 63 βαθμούς σε 34 αγώνες με σύνολο τερμάτων 68 υπέρ και 43 κατά.


Καλή ήταν η εικόνα της στα δυνατά τεστ στα φιλικά προετοιμασίας παρουσιάζοντας μία αυξημένη προσήλωση στο αμυντικό σκέλος του παιχνιδιού της. Στα αγωνιστικά νέα δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα που να επηρεάζουν το αρχικό σχήμα της Μπορούσια.



ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ


Η Άιντραχτ σε κοινή τροχεία όπως η αντίπαλος της, επικράτησε με το ίδιο ακριβες σκορ έναντι της Μπράουνσβαϊγκ για το Κύπελλο Γερμανίας (DFB-Pokal) στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της για την νέα σεζόν. Τα τέρματα για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης σημείωσαν οι Farès Chaïbi (52'), Hugo Ekitike (56', 61') και Igor Matanović (88'). Συνολικά η ομάδα του Dino Toppmoller κέρδισε τα 4 από τα 5 φιλικά προετοιμασίας χάνοντας όμως στο μοναδικό δυνατό της τεστ απέναντι στην Βαλένθια με 3-2 σκορ.


Στα αγωνιστικά νέα ο προπονητής της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, συνεχίζει να μην έχει διαθέσιμους τους Mehdi Loune, Marcel Wenig και Harpreet Ghotra.




Πιθανές Ενδεκάδες



Ντόρτμουντ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης Προγνωστικά Πρόταση:


Τις 7 τελευταίες φορές που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες ανεξαρτήτως έδρας, σημειώθηκαν συνολικά πάνω 3 και περισσότερα τέρματα επιβεβαιώνοντας τα Over 2.5 προγνωστικά. Στην τελευταία τους συνάντηση για την 26η αγωνιστική της Bundesliga της περασμένης σεζόν ο αγώνας έληξε με την Μπορούσια Ντόρτμουντ να επικρατεί με 3-1 σκορ επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Γενικά υπάρχει μία τάση να δίνουν αρκετά γκολ στα παιχνίδια τους όταν βρίσκονται αντιμέτωπες οι δύο ομάδες και συνήθως επικρατεί η γηπεδούχος. Θα πάμε εδώ με την φαινομενικά ασφαλέστερη και πιο προφανή επιλογή στο Goal - Goal και Over 2.5 σε απόδοση 1.75.


 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Comments


bottom of page