top of page

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ - ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ (20/08/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την πρώτη μεταξύ τους μονομαχία στα play off, για την είσοδο στην League Phase του Champions League, η Ντιναμό Ζάγρεμπ θα υποδεχτεί στην Καραμπάγκ στο Μαξιμίρ (Ζάγκρεμπ). Δείτε παρακα΄τω αναλυτικά:



ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ - ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ (20/08/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ





Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Καραμπάγκ Προγνωστικά Πρόταση:


Και οι δύο ομάδες προέρχονται από θετικά αποτελέσματα. Οι μεν γηπεδούχοι ξεκίνησαν με 3 στα 3 τις υποχρεώσεις τους στο εγχώριο πρωτάθλημα Κροατίας σημειώνοντας σε 3 αγώνες 10 τέρματα ενώ έχουν δεχτεί μόλις 1. Οι Αζέροι από την άλλη θέλουν να κάνουν το μεγάλο βήμα και να ξανασυμμετέχουνε σε όμιλο της κορυφαίας δασολογικής διοργάνωσης στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρό, μετά την σεζόν 2017-2018 που ουσιαστικά είναι η πρώτη φορά και η μοναδική φορά που σύλλογος από το Αρζεμπαϊτζάν πέρασε στους ομίλους.


Στον προηγούμενο γύρο ξέσπασε απέναντι στην Λουντογκόρετς, σε ένα δεύτερο ματς θρίλερ που οδηγήθηκε στην παράταση, αφού η Καραμπάγκ επικράτησε και κατάφερε να ισοφαρίσει το συνολικό σκορ με τον πρώτο αγώνα, οι Αζέροι "διέλυσαν" την γηπεδούχο με ένα κρεσέντο τερμάτων στο 93',111',112' και 118' και πήραν μία δικαιότατη πρόκριση με βάσει την συνολική εικόνα.


Για τους Κροάτες αυτό θα είναι το πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι και θέλουν να επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά που τους φέρνουν φαβορί. Σε λογικές τιμές ο άσσος δεδομένου πως η Ντιναμό έχει μεγαλύτερο βάρος σαν όνομα και φανέλα στην διοργάνωση ωστόσο δεν μπορούμε να αποκλείσουμε μία ομάδα που έδειξε μία εξαιρετική εικόνα ειδικά επιθετικά στα προηγούμενα παιχνίδια. Αρκετά ικανές στο σκοράρισμα, αν το παιχνίδια πάρει ρυθμό είναι πολύ πιθανό να μπουν γκολ και στις δύο πλευρές. Επιλογή Goal - Goal στο 1.70.


 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Comentarios


bottom of page