top of page

NTINAMO KIEBOY - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ (21/08/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με έπαθλο την είσοδο στην League phase του Τσάμπιονς Λιγκ, η Ντιναμό Κιέβου θα αντιμετωπίσει την Σάλτσμπουργκ στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στην Αρένα Λούμπλιν (21.08.2024 22:00). Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



NTINAMO KIEBOY - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ (21/08/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ





Ντιναμό Κιέβου - Σάλτσμπουργκ Προγνωστικά Πρόταση:


Η Ντιναμό Κιέβου πήρε μία μεγάλη πρόκριση απέναντι στην Ρέιτζερς κερδίζοντας 0-2 στην Γλασκώβη με τα τέρματα των Pikhalyonok (82') και Voloshyn (84'), σε συνδθασμό με το 1-1 του πρώτου παιχνιδιού. Οι Σκωτζέζοι βέβαια αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο μετά από αποβολή στο 51' ωστόσο συνολικά με βάσει και την εικόνα του πρώτου αγώνα, η Ντιναμό άξιζε την πρόκριση. Στα 6 επίσημα παιχνίδια που έδωσε έχει σημειώσει 5 νίκες και 1 ισοπαλία σε προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ και στην Πρέμιερ Λιγκ Ουκρανίας.


Από την άλλη η Σάλτσμπουργκ βρίσκεται επίσης σε πολύ καλή κατάσταση με κοινό ρεκόρ στα 6 επίσημα παιχνίδια της (5 νίκες και 1 ισοπαλία) με 5 στα 6 να έχουν τελειώσει με σημειωμένα από 3 και παραπάνω τέρματα (Over 2.5 προγνωστικά).


Μοιρασμένο το σετ αποδόσεων με περίπου ίσες αποδόσεις στον Άσο και το Διπλό. Περιμένουμε να δούμε γκολ εδώ λόγο του τρόπου παιχνιδιού που αγωνίζονται οι ομάδες και στα προηγούμενα ματς βλέπουμε αρκετά τέρματα με υψηλά σκορ. Μπορεί το παιχνίδια να είναι αρκετά κρίσιμο όμως αμφότερες παίζουν αρκετά επιθετικά και δύσκολα θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο με αμυντική προσήλωση. Θα πάρουμε το Goal - Goal και Over 3.5 εδώ στο 2.65


 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Comments


bottom of page