top of page

ΝΟΡΒΗΓΙΑ - ΑΥΣΤΡΙΑ (09/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την δεύτερη αγωνιστική του τρίτου γκρουπ της Β Λίγκας του Nations League, η Νορβηγία υποδέχεται στο Ullevaal Stadion (Όσλο 09.09.2024 21:45) την Αυστρία, σε ένα όμιλο που μετά την πρώτη αγωνιστική και οι 4 ομάδες (Νορβηγία, Αυστρία, Σλοβενία και Καζακστάν), ισοβαθμούν με 1 βαθμό.


Η ομάδα που θα τερματίσει στην πρώτη θέση του γκρουπ προβιβάζεται απευθείας στην Λιγκ Α του Nations League ενώ η ομάδα που θα πάρει την δεύτερη θέση θα παίξει αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην ανώτερη λίγκα. Αντίστοιχα η τρίτη θέση οδηγεί σε αγώνες μπαράζ για την παραμονή στην League B για την επόμενη διοργάνωση ενώ ο τέταρτος του ομίλου υποβιβάζεται στην League C. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΕΛΛΑΔΑ - ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (07/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΝΟΡΒΗΓΙΑ 🇳🇴


Η Νορβηγία «κόλλησε» στο 0-0 εκτός έδρας με αντίπαλο το Καζακστάν σε έναν αγωνιστικό μονόλογο των Νορβηγών, ανήμποροι όμως να βάλουν την μπάλα στο πλεκτό. Συνολικά οι Νορβηγοί κατέγραψαν 19 τελικές προσπάθειες για γκολ με μόλις 1 εξ αυτών να καταλήγει στην εστία! Με συνολικό ποσοστό κατοχής μπάλας 65% και κορυφαίο παίκτη τον μεσοεπιθετικό της Άρσεναλ, Όντεγκαρντ, η γραμμή κρούσης των φιλοξενούμενων δεν ήταν σε καλό βράδυ με τον σταρ της ομάδας, Έρλινγκ Χάαλαντ να μένει «άσφαιρος».



ΑΥΣΤΡΙΑ 🇦🇹


Η Αυστρία προέρχεται εξίσου από ισοπαλία ημέρας στην πρώτη αγωνιστική, μένοντας στο τελικό 1-1 εκτός έδρας με την Σλοβενία. Ένα παιχνίδι που οι Αυστριακοί είχαν την υπεροχή και τις φάσεις, όμως το σκορ που διαμορφώθηκε νωρίς, με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σέσκο (16') για του Σλοβένους και την απάντηση από τον Λάιμερ στο 28' για τους φιλοξενούμενους, καμία από τις δύο δεν κατόρθωσε να αλλάξει κάτι στην μετέπειτα διάρκεια της αναμέτρησης.


Συνολικά η ομάδα του Γερμανού Ραλφ Ράγκινκ κατέγραψε 9 τελικές προσπάθειες για γκολ εκ των οποίων 3 κατέληξαν στην εστία. Είχαν την κατοχή μπάλας βέβαια όμως σε ποσοστό 61% χωρίς όμως να το αξιοποιήσουν όσο θα μπορούσαν. Συνολικά στα 6 από τα 7 τελευταία παιχνίδια των Αυστριακών (ανάμεσα εξ αυτών και αυτά στο Euro 2024), έχουν επιβεβαιωθεί τα προγνωστικά γκολ γκολ, και με τις δύο ομάδες να βρίσκουν δίχτυα. Σημαντικό στατιστικό καθώς η άμυνα των Αυστριακών έχει γίνει αντιληπτό πως δεν προσφέρει «μέγιστη ασφάλεια».


Πιθανές Ενδεκάδες





Νορβηγία - Αυστρία Προγνωστικά Πρόταση:


Αμφίρροπο παιχνίδι ως προς την έκβαση του αποτελέσματος. Θα μπορούσε άνετα να βγει οποιοδήποτε σημείο χωρίς έκπληξη. Θα πάρουμε το ➡️ 2 έως 3 συνολικά γκολ στο 2.00 εδώ διότι καλύπτει τα πιο πιθανά σκορ που μπορεί να διαμορφωθούν σε αυτήν την αναμέτρηση.


Ο Όμιλος των ομάδων




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Commenti


bottom of page