top of page

ΝΟΑ - ΑΕΚ (06/08/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έγινε ενημέρωση: 12 Αυγ

Για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Νόα στο Abovyan City Stadium (Αμποβιγιάν 06/08/24 19:00), στην πρώτη μεταξύ τους μονομαχία για την πρόκριση στα play offs του Conference League. Όποια ομάδα προκριθεί, θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον νικητή του ζευγαριού Ρουζομπέροκ (Σλοβενία) - Χάιντουκ Σπλιτ (Κροατία). Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΝΟΑ - ΑΕΚ (06/08/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ


NOA


Η Νόα ξεκινώντας από τον πρώτο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, μετράει δύο προκρίσεις σημειώνοντας σε 4 παιχνίδια 3 νίκες και 1 λευκή ισοπαλία (0-0). Στον δεύτερο προκριματικό γύρο, εντυπωσίασε στον εντός έδρας αγώνα κόντρα στην Σλιέμα που επικράτησε με 7-0 τελικό σκορ. Σίγουρα οι αντίπαλοι που συνάντησε μέχρι στιγμής η ομάδα από την Αρμενία, ήταν αρκετά επίπεδα κατώτεροι από την δυναμική της ΑΕΚ και αναμένεται να παρουσιαστεί πιο "μαζεμένη" και προσεκτική στους δύο αγώνες κόντρα στην Ένωση.



Το ρόστερ της Νόα:


Τερματοφύλακες: Cancarevic Ognjen, Ploshchadnyi Αλεξέι


Αμυντικοί: Hambardzumyan Hovhannes, Marcos Pedro, Miljkovic Aleksandar, Muradyan Σεργκέι, Pablo, Silva Goncalo, Thorarinsson Gudmundur


Μέσοι: Avanesyan Artem, Dashyan Artak, Gambos Μάρτιν, Manvelyan Gor, Oulad Omar Imran, Sangare Gustavo


Επιθετικοί: Castro Ferreira Helder Jose, Cinari Eraldo, Gregorio Γκονσάλο, Matheus Aias, Petrosyan Grenik, Pinson Virgile


Προπονητές: Inarejos Hernandez Carlos, Mota Rui



ΑΕΚ


Η ΑΕΚ επιβεβαίωσε πως ήταν το απόλυτο φαβορί κόντρα στην Ίντερ Κλαμπ Εσκάλντες στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ επικρατώντας και στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια με 4-3 εντός έδρας και 0-4 στην Ανδόρα. Χατ τρικ για τον Λιβάι Γκαρσία στον τελευταίο εκτός έδρα παιχνίδι (29'), (74'), (86') ενώ ένα τέρμα σημείωσε και ο Άμραμπατ στο 83' μετά από ασίστ του Μάνταλου.


Ο Ματίας Αλμέιδα θέλει να μην ξαναπαρουσιάσει η ομάδα του την χαλαρότητα που έδειξε στον παιχνίδι της ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ, εκεί που παρόλο η Ένωση ήταν μπροστά με 4 τέρματα, δέχτηκε μέσα σε λίγα λεπτά 3 γκολ βάζοντας ξανά την Ίντερ Κλαμπ Εσκάλντες στο παιχνίδι της πρόκρισης. Φυσικά η διαφορά δυναμικής ήταν δεδομένη και η σοβαρή ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να χάσει την πρόκριση κόντρα σε αυτήν την ομάδα.


Στα αγωνιστικά νέα εκτός έχει τεθεί για τουλάχιστον 2 μήνες ο νεοαποκτηθέντας τερματοφύλακας Μπρινιόλι Επίσης δεν υπολογίζεται ο Πινέδα καθώς είναι στην πόρτα της εξόδου, ενώ εκτός τέθηκε και ο Δανός χαφ Γιεν Γιόνσον για την πρώτη αναμέτρηση με την Νόα.



Το ρόστερ της ΑΕΚ:


Τερματοφύλακες: Strakosha Thomas


Αμυντικοί: Callens Alexander, Hajsafi Ehsan, Moukoudi Harold, Rota Lazaros, Vida Domagoj


Μέσοι: Eliasson Niclas, Gacinovic Mijat, Galanopoulos Konstantinos, Jonsson Jens, Ljubicic Robert, Mantalos Petros, Szymanski Damian


Επιθετικοί: Amrabat Nordin, Fernandes Cantin Paulo, Garcia Levi, Koita Aboubakary


Προπονητής: Almeyda Matias



Σημαντικά Στατιστικά για το Στοίχημα


  • Η FC Noah βρίσκεται σε αήττητο σερί 5 αγώνων.

  • Η FC Noah έχει σκοράρει 9 γκολ σε 3 αγώνες.

  • Η FC Noah έχει δεχτεί μόνο 1 γκολ σε 4 αγώνες.

  • Η FC Noah έχει μόλις 2 ήττες σε 10 αγώνες.

  • Σε κάθε έναν από τους τελευταίους 4 εντός έδρας αγώνες, η FC Noah έχει σκοράρει τουλάχιστον 2 φορές.

  • Η ΑΕΚ είναι αήττητη στους τελευταίους 4 αγώνες της.

  • Η ΑΕΚ έχει σκοράρει και στους 6 τελευταίους διαδοχικούς αγώνες.

  • Η ΑΕΚ έχει σκοράρει 9 γκολ στους τελευταίους 3 αγώνες.



Νόα - ΑΕΚ Προγνωστικά Πρόταση:


Δεδομένη η ανωτερότητα της ΑΕΚ που θα επιδιώξει να βάλει γερές βάσεις πρόκρισης από τον πρώτο αγώνα, για να συμμετάσχει στα play offs για την είσοδο στην φετινή League Phase του Κόνφερενς Λιγκ. Δεν φοβίζει η Νόα και θα πάμε με το 2Ημίχρονο/2Τελικό στο 2.25.



▶️ Δείτε τι αλλάζει στο νεό φορμάτ Κόνφερενς Λιγκ την σεζόν 2024/25.

 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Comments


bottom of page