top of page

ΝΙΣ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ (20/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την πέμπτη αγωνιστική δράση της Ligue 1, η Νις υποδέχεται την Σεντ Ετιέν στην «Αλιάνζ Ριβιέρα» (20.09.2024 21:45). Από ήττα στην Μασσαλία προέρχεται η Νις. Πρώτη νίκη για την Σεντ Ετιέν την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Λιλ. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΝΙΣ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ (20/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΝΙΣ


Η γηπεδούχος Νις ηττήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική του Γαλλικού πρωταθλήματος κόντρα στην Μαρσέιγ (2-0), συμπληρώνοντας έτσι την δεύτερη διαδοχική ήττα της εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα. Μετράει από την αρχή της σεζόν 1 νίκη (1-4 εκτός με την Ανζέ), 1 ισοπαλία ημέρας (εντός με την Τουλούζ 1-1) και δύο ήττες (εκτός και οι δύο κόντρα σε Οσέρ 2-1 και Μαρσέιγ 2-0). Σύνολο τερμάτων 6 υπέρ και 6 κατά για την ομάδα της Νις.



ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ


Η Σεντ Ετιέν πήρε μία πολύ σημαντική νίκη ενόψει συνέχεια την προηγούμενη αγωνιστική της Ligue 1 καθώς επικράτησε εντός έδρας της Λιλ με 1-0. Αποτέλεσμα που χρειαζόταν και για αναπτέρωση ηθικού της ομάδας καθώς με την επάνοδο της στην πρώτη κατηγορία του Γαλλικού πρωταθλήματος μετρούσε 3 διαδοχικές ήττες χωρίς μάλιστα να βρει γκολ σε κανένα εξ αυτών παιχνίδι. Σκόρερ για την Σεντ Ετιέν στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν ο Ματιέ Καφάρο βρίσκοντας δίχτυα στο 6ο λεπτό. Μόλις 29% ποσοστό κατοχής για την Σεντ Ετιέν η οποία όμως δημιούργησε 10 τελικές προσπάθειες για γκολ με 5 να βρίσκουν εστία.


Πιθανές Ενδεκάδες






Νις - Σεντ Ετιέν Προγνωστικά Πρόταση:


Ο πρώτος λόγος ανήκει στην Νις καθώς διαθέτει ένα πιο έτοιμο σύνολο με σημαντικά όμως θέματα ακόμη ειδικά στο αμυντικό σκέλος. Με καλή ψυχολογία η Σεντ Ετιέν, θα επιδιώξει να κρατήσει ξανά ανέπαφη την εστία της, με παρόμοια προσέγγιση όπως κόντρα στην Λιλ. Όλα οδηγούν προς το under και για μία ασφαλέστερη επιλογή θα πάρουμε το ➡️ 1Χ και Under 3.5 στο 1.67.



H Βαθμολογία της Ά Γαλλίας ⬇️




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



Comments


bottom of page