top of page

▶️ ΝΙΣ - ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ (25/09/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Νις θα υποδεχτεί την Ρεάλ Σοσιεδάδ στο «Αλιάνζ Ριβιέρα» (Νις) για την πρεμιέρα της League Phase στο Europa League. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



▶️ ΝΙΣ - ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ (25/09/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

 

ΝΙΣ


Ξέσπασε η Νις στο τελευταίο της παιχνίδι στην Ligue 1, σκορπώντας την Σεντ Ετιέν με 8-0 τελικό σκορ! Το όνομα τους στον πίνακα των σκόρερ έγραψαν οι Τανγκί Ντομπελέ (7'), Μοχάμεντ-Άλι Τσο (24'), Γιουσούφα Μουκοκό (26', 39'), Εβάν Γκεσάν (36'), Σοφιάν Ντιοπ (75') και Πάμπλο Ροσάριο (86'). Οι γηπεδούχοι τελείωσαν την συγκεκριμένη αναμέτρηση με 59% ποσοστό κατοχής μπάλας ενώ συνολικά κατέγραψαν 18 τελικές προσπάθειες για γκολ με 12 εντός εστίας από τις οποίες 8 μετατράπηκαν σε γκολ.


Σε 5 αγωνιστικές στο Γαλλικό πρωτάθλημα η Νις μετράει 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες με συνολικά τέρματα 14:6. Στα 3 από τα 5 αυτά παιχνίδια σημειώθηκαν από 3 και περισσότερα τέρματα (Over 2.5 προγνωστικά), ενώ η Νις σκόραρε στα 4 από τα 5 αυτά ματς.


Στα αγωνιστικά νέα, ο προπονητής της ομάδας Φρανκ Αΐζ, δεν έχει διαθέσιμους τους τραυματίες Χισάμ Μπουνταουΐ, Μοργκάν Σανσόν, Γκαετάν Λαμπόρντ και ο Τερέμ Μόφι.


ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ


Η Ρεάλ Σοσιεδάδ προέρχεται από ισοπαλία χωρίς σκορ στην έδρα της Βαγιαδολίδ με το 0-0 να παραμένει μέχρι το φινάλε. Η φιλοξενούμενη Σοσιεδάδ είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα της αναμέτρησης, τελειώνοντας το ματς με ποσοστό κατοχής μπάλας στο 65% με 14 τελικές προσπάθειες για γκολ εκ των οποίων οι 4 κατέληξαν στην εστία.


Ψάχνεται η Σοσιεδάδ ακόμη στην Λα Λίγκα. Επιθετικά δεν μπορεί να βρει λύσεις κα αυτό αποτυπώνεται με τα 3 γκολ που έχει σκοράρει συνολικά με την συμπλήρωση 7 αγωνιστικών. Συνολικά μετράει 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες με συνολικά τέρματα 3:7.


Πιθανές Ενδεκάδες





Νις - Ρεάλ Σοσιεδάδ Προγνωστικά Πρόταση:


Η Νις δείχνει πως αυτή την στιγμή βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση ωστόσο η Σοσιεδάδ κάποια στιγμή θα αντιδράσει. Εξάλλου μία Ισπανική ομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ασχέτως σε τι κατάσταση βρίσκεται είναι πάντα επικίνδυνη. Πρόταση ➡️ 2 Draw No Bet στο 2.15


Ο Όμιλος του Europa League ⬇️




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



Comments


bottom of page