top of page

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (28/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής δράσης της Πρέμιερ Λιγκ, η Νιούκαστλ θα υποδεχτεί την Μάντσεστερ Σίτι στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» (28.09.2024 14:30). Δείτε παρακάτω αναλυτικά



ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (28/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ


Η Νιούκαστλ γνώρισε την πρώτη της ήττα για την φετινή σεζόν στην Premier League, καθώς ηττήθηκε από την Φούλαμ εκτός έδρας με 3-1 τελικό σκορ. Βρέθηκε πίσω με δύο τέρματα στο τέλος του ημιχρόνου με τον Χάρβεϊ Μπαρνς να μειώνει σε 2-1 με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε αυτήν την αναμέτρηση με αποτέλεσμα να πετύχουν τρίτο τέρμα στις καθυστερήσεις του αγώνα γράφοντας το τελικό 3-1. Η Νιούκαστλ είχε την κατοχή της μπάλας ωστόσο η Φούλαμ δημιούργησε τις περισσότερες ευκαιρίες για γκολ, 22 για την ίδια και 15 για την Νιούκαστλ.


Έτσι η Νιούκαστλ μετά το πέρας των πέντε πρώτων αγωνιστικών στην Πρέμιερ Λιγκ βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς μετρώντας 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα με συνολικά τέρματα 7:6. Προέρχεται από 3 συνεχόμενα Over 2.5 στους αγώνες της, ενώ τα 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με συνολικό εύρος τερμάτων 2 έως 3.


Στα αγωνιστικά νέα, αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του βασικού σέντερ φορ της ομάδας, Αλεξάντερ Ίσακ.


ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ


Η Μάντσεστερ Σίτι αναδείχθηκε ισόπαλη στο ντέρμπι κόντρα στην Άρσεναλ στο «Έτιχαντ» την προηγούμενη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ προγνωστικά, με τον Τζον Στόουνς να ισοφαρίζει στο τελικό 2-2 λίγο πριν το τελικό σφύριγμα της αναμέτρησης. Η Σίτι προηγήθηκε στο 9ο λεπτό με τον Έρλινγκ Χάαλαντ με τους «κανονιέρηδες» όμως να ανατρέπουν το σκορ και λίγο έλειψε να φύγουν με το «διπλό» από το Μάντσεστερ.


Αυτή ήταν η πρώτη βαθμολογική απώλεια για την ομάδα του Πεπ Γκουαντιόλα στο πρωτάθλημα καθώς μετράει 4 νίκες και 1 ισοπαλία στις πέντε πρώτες αγωνιστικές και βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογικής κατάταξης με 1 βαθμό περισσότερο από την Λίβερπουλ (13 πόντους). Μεσοβδόμαδα επικράτησε της Γουότφορντ με 2-1 ακριβες σκορ για το EFL Cup.


Στα αγωνιστικά νέα αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Κέβιν Ντε Μπρόινε.


Πιθανές Ενδεκάδες




ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ Προγνωστικά Πρόταση:


Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή για τους «Σίτιζενς» που έδειξαν στο παιχνίδι με την Άρσεναλ αρκετές αδυναμίες στη άμυνα. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έχει δεχτεί γκολ στα 5 από τα 6 τελευταία της παιχνίδια. Ικανή ομάδα στο σκοράρισμα η Νιούκαστλ η οποία όμως εξίσου δεν μπορεί να κρατήσει το 0 έχοντας δεχτεί γκολ και στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις της. Κρατάμε αυτό το σερί και θα επιλέξουμε το ➡️ Goal - Goal + Over 2.5 στο 1.80 καθώς είναι αρκετά πιθανό να δούμε ανοιχτό παιχνίδι με αρκετά γκολ εδώ.


H Βαθμολογία της Premier League ⬇️



 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



Comments


bottom of page