top of page

ΝΕΟ ΦΟΡΜΑΤ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ ✅ Τι αλλάζει από την σεζόν 2024/25


ΝΕΟ ΦΟΡΜΑΤ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ ✅ Τι αλλάζει από την σεζόν 2024/25

Τι αλλάζει στο Europa League την σεζόν 2024/2025;


Το Europa League για τη σεζόν 2024/2025 παρουσιάζει ένα νέο φορμάτ με σημαντικές αλλαγές. Συγκεκριμένα οι ομάδες θα αγωνίζονται σε έναν ενιαίο όμιλο με 36 ομάδες, αντί για τους παραδοσιακούς ομίλους των τεσσάρων ομάδων σε κάθε γκρουπ. Κάθε ομάδα θα παίξει οκτώ αγώνες με διαφορετικούς αντιπάλους. Οι πρώτες 24 ομάδες θα προκρίνονται στα νοκ-άουτ, με τις πρώτες 8 να προκρίνονται απευθείας στους "16" και τις υπόλοιπες να παίζουν σε αγώνες πλέι-οφ. Αυτό το σύστημα αυξάνει ουσιαστικά τον αριθμό των αγώνων και την ανταγωνιστικότητα, δεδομένου πως όλες οι ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες με κάθε δυναμικότητας αντίπαλο.


Νέα Μορφή Ομίλων


Η πιο σημαντική αλλαγή αφορά τη δομή των ομίλων. Αντί για τους παραδοσιακούς ομίλους των τεσσάρων ομάδων, τώρα οι 36 ομάδες θα αγωνίζονται σε μια ενιαία φάση ομίλων. Κάθε ομάδα θα παίξει οκτώ αγώνες αντί για έξι που ίσχυε μέχρι πέρυσι, τέσσερις εντός και τέσσερις εκτός έδρας, με διαφορετικούς αντιπάλους.


Νέος Τρόπος Πρόκρισης


Οι πρώτες 8 ομάδες της ενιαίας βαθμολογίας θα προκρίνονται απευθείας στους "16" της διοργάνωσης. Οι ομάδες που θα καταταχθούν από την 9η έως την 24η θέση θα παίξουν σε διπλούς αγώνες πλέι-οφ μεταξύ τους και όσες ομάδες προκριθούν θα συμπληρώσουν τις 8 που ήδη πέρασαν απευθείας. Σημειώνεται πως στην κλήρωση για τα play - offs, οι ομάδες από την 9η έως την 16η θέση θεωρούνται οι ισχυρές της κλήρωσης ενώ οι υπόλοιπες οι ανίσχυρες.


Τώρα οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 25 έως 36 αποκλείονται από την συνέχεια όλων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων χωρίς να υπάρχει πλέον το μονοπάτι του Κόνφερενς Λιγκ.


Νεό φορμάτ Γιουρόπα Λιγκ και στοίχημα


Με τις αλλαγές στο φορμάτ του Europa League για τη σεζόν 2024/2025, σημαίνει πως έχουμε να παρακολουθήσουμε και να ....στοιχηματίσουμε σε παραπάνω αγωνιστικές! Έτσι όπως και κάθε χρόνο, είμαστε έτοιμοι να πρωταγωνιστήσουμε στα προγνωστικά Γιουρόπα Λιγκ μαζί με τις πιο τολμηρές στοιχηματικές προτάσεις και τις λεπτομερείς αναλύσεις αγώνων στο στοίχημα.

Comentarios


bottom of page