top of page

▶️ ΝΑΠΟΛΙ - ΚΟΜΟ (04/10/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την 7η αγωνιστική της Σέριε Α, η Νάπολι υποδέχεται την Κόμο στο «Stadio Diego Armando Maradona» (04.10.2024 19:30). Στόχο να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί οι γηπεδούχοι και να παραμείνουν στην πρώτη θέση της βαθμολογικής κατάταξης με την Κόμο να πηγαίνει με φόρα στην Νάπολη με 3 σερί παιχνίδια αήττητη μετρώντας 2 νίκες. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



▶️ ΝΑΠΟΛΙ - ΚΟΜΟ (04/10/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΝΑΠΟΛΙ


Χωρίς σταματημό η Νάπολι θέτει από το ξεκίνημα της σεζόν πορεία πρωταθλητισμού με 4 νίκες 1 ισοπαλία και 1 ήττα στην συμπλήρωση των 6 πρώτων αγωνιστικών της Σέριε Α, βρίσκεται μόνη πρώτη στην βαθμολογική κατάταξη με 13 πόντους (1 περισσότερο από την δεύτερη Γιουβέντους). Η Νάπολι του Αντόνιο Κόντε επικράτησε άνετα την περασμένη αγωνιστική της Μόντσα εντός έδρας (2-0) με τους Πολιτάνο (22') και Κβαρακτσέλια (33') να «καθαρίζουν» για την ομάδα τους.



ΚΟΜΟ


Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Κόμο την προηγούμενη αγωνιστική επικρατώντας εντός έδρας της Βερόνα (3-2) δίνοντας συνέχεια στις νίκες στις επιτυχίες μετά την έκπληξη στο Μπέργκαμο κόντρα στην Αταλάντα όπου επικράτησε (2-3). Το γεγονός πως η Κόμο έχει σκοράρει στα 4 από τα 5 τελευταία της παιχνίδια στην Serie A φανερώνει από μόνο του την επιθετική ικανότητα της ομάδας καθώς και τα 9 τέρματα σε 5 αγώνες είναι σίγουρα υπεράνω των προσδοκιών για την Κόμο.


Πιθανές Ενδεκάδες





Νάπολι - Κόμο Προγνωστικά Πρόταση:


Δυσκολεύει η αποστολή για την Κόμο στο «Diego Armando Maradona» καθώς μπροστά της έχει μία ομάδα που αυτή την στιγμή έχει την καλύτερη επίδοση στο πρωτάθλημα και κάνει πορεία τίτλου. Βάσει αυτά που είδαμε από του ς φιλοξενούμενους στα τελευταία τους παιχνίδια, εφόσον δεν «φοβηθούν» το παιχνίδι και αγωνιστούν με το πλάνο που ακολούθησαν όπως και κόντρα στην Αταλάντα, είναι πολύ πιθανό να σκοράρουν. Προβλέπουμε ανοιχτό παιχνίδι με έντονο ρυθμό και θα επιλέξουμε το ➡️ Goal - Goal και Over 2.5 στο 2.28


H Βαθμολογία της Σέριε Α ⬇️




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



Comments


bottom of page