top of page

ΜΠΟΤΕΦ ΠΛΟΒΝΤΙΒ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (01/08/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Έγινε ενημέρωση: 1 Αυγ

Για την ρεβάνς του Β προκριματικού γύρου του Europa League, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στο Στάντιον Χρίστο Μπότεφ (Πλόβντιβ 01/08/24 21:00), την Μπότεφ Πλόβντιβ, με τους πράσινους να έχουν προβάδισμα μετά το 2-1 του πρώτου αγώνα στο Ο.Α.Κ.Α. Όποια ομάδα μπορέσει να συνεχίσει, θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον νικητή του ζευγαριού Άγιαξ - Βοϊβοντίνα, στον δρόμο για την συμμετοχή στην νεοφερμένη League phase του φετινού Γιουρόπα Λιγκ. Δείτε παρακάτω:



ΜΠΟΤΕΦ ΠΛΟΒΝΤΙΒ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (01/08/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ




ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ


Έχοντας πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων στο πρώτο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός είχε ορισμένες ολιγορίες στα αμυντικά του καθήκοντα με αποτέλεσμα να δεχτεί την μείωση σε 2-1 από τον Alen Korosec στο 71', με την Πλόβντιβ να κερδίσει πέναλτι μάλιστα στο 84' το οποίο όμως σωστά ακυρώθηκε μετά από χρήση VAR. Οι πράσινοι με τα γκολ των Γερεμέγιεφ 8 ' και Μπακασέτα (πέναλτι) 44', έχουν το προβάδισμα, δείχνοντας πως σίγουρα είναι ανώτερη ομάδα των Βούλγαρων ωστόσο αν δώσουν δικαιώματα μπορούν να τιμωρηθούν.


Στα αγωνιστικά νέα, ο Ντιέγκο Αλόνσο ο οποίος πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο του "τριφυλλιού", δεν έχει στην διάθεση του τον Φώτη Ιωαννίδη ενώ κανονικά προπονήθηκε το καινούριο μεταγραφικό απόκτημα, ο Βραζιλιάνος επιθετικός Τετέ και αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή για την ρεβάνς με την Μπότεφ.


Το πλήρες ρόστερ του Παναθηναϊκού:


Τερματοφύλακες: Dragowski Bartlomiej, Lilo Klidman, Lodygin Yuri


Αμυντικοί: Baldock Τζορτζ, Fikaj Elton, Ingason Sverrir Ingi, Jedvaj Tin, Katris Georgios, Kotsiras Giannis, Schenkeveld Bart, Vagiannidis Georgios, Μλαντένοβιτς Filip


Μέσοι: Arao Willian, Bakasetas Anastasios, Bregou Adriano, Cantalapiedra Aitor, Cokaj Enis, Djuricic Filip, Gnezda Cerin Adam, Maksimovic Nemanja, Mancini Daniel, Nikas Giorgos, Perez Ruben, Trouillet Alexis, Verbic Benjamin, Vilhena Tonny, Zeca Jose


Επιθετικοί: Ioannidis Fotis, Jeremejeff Alexander, Kyriopoulos Georgios, Limnios Dimitrios, Sporar Andraz, Tete


Προπονητής: Alonso Diego



ΜΠΟΤΕΦ ΠΛΟΒΝΤΙΒ


Η Μπότεφ Πλόβντιβ πέρασε από το Γ' γύρο των προκριματικών στα προγνωστικά Europa League, αποκλείοντας την Μάριμπορ με συνολικό σκορ 4-3 στους δύο αγώνες που αναμετρήθηκαν οι δύο ομάδες. Δεν υπάρχει και το καλύτερο κλίμα ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, καθώς έχει ξεσπάσει μία διαμάχη ανάμεσα στους οπαδούς της ομάδας και τον προπονητή Dusan Kerkez, με τις φήμες να τον φέρνουν κοντά στην απομάκρυνση από τον πάγκο της Βουλγάρικης ομάδας.


Στο αγωνιστικό κομμάτι η Μπότεφ Πλόβντιβ έδειξε καλά στοιχεία στο δεύτερο μέρος όπου ήταν αναγκασμένη να ανέβει μέτρα στο γήπεδο και σίγουρα θα μπει για να διεκδικήσει τις πιθανότητες της για πρόκριση.


Ενδιάμεσα, για την δεύτερη αγωνιστική του εγχώριου πρωταθλήματος ήρθε ισόπαλη εντός έδρας, με σκορ 2-2 απέναντι στην Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, δεχόμενη την ισοφάριση στις καθυστερήσεις του αγώνα.


Το πλήρες ρόστερ της Μπότεφ Πλόβντιβ:


Τερματοφύλακες:

Bernat Hans Christian, Igonen Matvei, Kajzer Daniel, Rusev Denis


Αμυντικοί:

Balogiannis Konstantinos, Chernev Atanas, Conte Antoine, Diabate Siriky, Ivanov Petar, John Emmanuel, Papazov Dimitar, Pavlov Dobromir, Tamm Joonas, Ukaki Ehije, Videv Ivaylo, Zlatanov Gabriel


Μέσοι:

Akere Samuel, Baltanov Lacezar, Bonev Biser, Eto'o James, Georgiev Miroslav, Iliev Nikola, Karabelyov Yanis, Kintuntu Nehemie, Kolev Krasian, Korosec Alen, Perera Antonio, Popov Ivelin, Remeikis Matijus, Tatarov Kostadin, Tonev Dimitar, Vidolov Velian, Yordanov Αντρέι


Επιθετικοί:

Aivazov Τζόρνταν, Dikliev Dimitar, Maras Aleksa, Marinov Borislav, Minkov Nikolay, Naydenov Emil, Nikolov Georgi, Nwachukwu, Pavlov Konstantin, Ujah Anthony, Σέκουλιτς Martin


Προπονητής:

Kerkez Dusan



Μπότεφ Πλόβντιβ - Παναθηναϊκός Προγνωστικά Πρόταση:


Ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος στο πρώτο παιχνίδι μέχρι την στιγμή που δέχτηκε το γκολ. Έδειξε σημάδια ότι δεν είναι ακόμα στο 100% των δυνατοτήτων του, όπως είναι φυσικό την δεδομένη χρονική στιγμή, όμως η διαφορά της ποιότητας με την Βουλγάρικη ομάδα είναι δεδομένη και αν παρουσιαστεί σοβαρός δύσκολα θα αντιμετωπίσει προβλήματα στην υπόθεση πρόκριση.


Εύκολα ή δύσκολα οι πράσινοι θα πάρουν αυτό που αναζητούν από το παιχνίδι, όμως η πίεση που θα ασκηθεί από την Πλόβντιβ, με την εικόνα που έδειξε στο φινάλε της προηγούμενης αναμέτρησης, μας οδηγεί στην επιλογή του Goal - Goal στο 1.85, ως το σημείο που θα επιλέξουμε από την συγκεκριμένη αναμέτρηση καθώς μοιάζει πιο κοντά στο να σκοράρουν και οι δύο στην αναμέτρηση.



 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.


 



Comments


bottom of page