top of page

▶️ ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ - ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ (30/09/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για το παιχνίδι που κλείνει την 6η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, η Μπόρνμουθ θα κοντραριστεί με την Σαουθάμπτον στο «Βιτάλιτι Στάντιουμ» (30.09.2024 22:00). Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



▶️ ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ - ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ (30/09/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πιθανές Ενδεκάδες





Μπόρνμουθ - Σαουθάμπτον Προγνωστικά Πρόταση:


Από δύο συνεχόμενες ήττες προέρχεται η γηπεδούχος Μπόρνμουθ κόντρα σε Τσέλσι (0-1) και Λίβερπουλ (3-0), χωρίς να κατορθώσει να βρει σκοράρει σε κανένα από τα δύο αυτά ματς. Βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα βέβαια από την Σαουθάμπτον που με την ολοκλήρωση πέντε αγωνιστικών, μετράει μόλις 1 βαθμό με απολογισμό 4 ήττες και 1 ισοπαλία, την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Ίπσουιτς εντός έδρας (1-1).


Με την έως τώρα εικόνα η γηπεδούχος είναι το φαβορί δικαίως με βάσει και το σετ των αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες, ωστόσο η Σαουθάμπτον δεν έχει περιθώρια και γνωρίζει πως αν πρέπει να συγκεντρώσει απαραίτητους βαθμούς, αυτό είναι ένα παιχνίδι που υποχρεούται να το κάνει. Δυσκολεύονται αμφότερες στο σκοράρισμα. Κύρια πρόταση εδώ είναι το ➡️ Under 3.5 στο 1.70. Σε σημείο θα πηγαίναμε σε κόντρα.


H Βαθμολογία της Premier League ⬇️




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



Comments


bottom of page