top of page

▶️ ΜΠΟΡΑΚ ΜΠΑΝΙΑ ΛΟΥΚΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (03/10/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Για την πρώτη αγωνιστική της League Phase του Conference League, η Μπόρακ Μπάνια Λούκα θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό στο «Gradski stadion Banja Luka» (03.10.2024 22:00). Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



▶️ ΜΠΟΡΑΚ ΜΠΑΝΙΑ ΛΟΥΚΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (03/10/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

 

ΜΠΟΡΑΚ ΜΠΑΝΙΑ ΛΟΥΚΑ


Η Μπόρακ Μπάνιο Λούκα προέρχεται από εντός έδρας νίκη στο εγχώριο πρωτάθλημα της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, επικρατώντας 2-0 της Ράντνικ Μπιγελίνα. Δεύτερη διαδοχική νίκη με το ίδιο ακριβές σκορ (0-2) για τους Βόσνιους που στο πρωτάθλημα τους έχουν σημειώσει 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα σε 6 αγωνιστικές με συνολικά τέρματα στο 10:2. Στα 4 από τα 5 τελευταία της παιχνίδια σημειώθηκαν συνολικά από 2 και λιγότερα τέρματα (under 2.5), εκ των οποίων τα 4 τελείωσαν και στο NO GOAL.


ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ


Από ήττα προέρχεται ο Παναθηναϊκός στον εκτός έδρας ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ όπου έχασε στην «ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ» 2-0 κόντρα στην ΑΕΚ. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι οι πράσινοι τελείωσαν με 57% ποσοστό κατοχής μπάλας ενώ σημείωσαν 7 τελικές προσπάθειες εκ των οποίων 4 κατέληξαν στον στόχο, χωρίς να απειλείται σημαντικά η αντίπαλη εστία. Οι 4 από τις 6 τελευταίες αναμετρήσεις των «πρασίνων» τελείωσαν με σημειωμένα από 2 και λιτότερα τέρματα (Under 2.5). H ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο χρειάζεται την νίκη και για να πάρει "momentum" ενόψει συνέχεια καθώς στην Σούπερ Λιγκ δείχνει να μην έχει την ανάλογη επιθυμητή εκκίνηση.



Μπάνια Λούκα - Παναθηναϊκός Προγνωστικά Πρόταση:


Δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ο Παναθηναϊκός ωστόσο η ποιότητα του είναι αναμφίβολα ανώτερη από την αντίπαλο του στο συγκεκριμένο ματς. Υπόψιν της όχι τόσο καλής φόρμας της ομάδας του Ντιέγκο Αλόνσο και της ενδεχόμενης πίεσης που μπορεί να έχει για αυτό το παιχνίδι, πιστεύουμε πως θα είναι ένα κλειστό ματς και θα προτιμήσουμε το ➡️ Χ ημίχρονο στο 2.25. Σημείο που ακολουθούμε στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού από το ξεκίνημα της σεζόν και σπάνια μας απογοήτευσε.


Ο Όμιλος του Conference League ⬇️



 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



Comments


bottom of page