top of page

Μπόντο/Γκλιμτ - Ερυθρός Αστέρας (20/08/24) ✔️ Προγνωστικά

Η Μπόντο/Γκλιμτ υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα στο Ασπμίρα Στάντιον (Μπόντο 20.08.2024 22:00) για την πρώτη μεταξύ τους μάχη στα play off του Champions League. Όποια ομάδα επιβληθεί, κλειδώνει την θέση της στην νεοσύστατη League Phase της διοργάνωσης. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



Μπόντο/Γκλιμτ - Ερυθρός Αστέρας (20/08/24) ✔️ Προγνωστικά




Μπόντο - Ερυθρός Αστέρας Προγνωστικά Πρόταση:


Η Μπόντο/Γκλιμτ απέκλεισε εύκολα την Γιαγκιελόνια στον προηγούμενο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, με δύο νίκες εκτός (0-1) και εντός έδρας με 4-1 με ανατροπή του σκορ. Σίγουρα ο Ερυθρός Αστέρα είναι κλάσης ανώτερη ομάδα σε σύγκριση με όποια έχει βρεθεί αντιμέτωπη μέχρι στιγμής ωστόσο έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία ιδιαιτέρως στο επιθετικό κομμάτι αλλά και αμυντικά όταν χρειάστηκε.


Ο Ερυθρός Αστέρας είχε απευθείας συμμετοχή στην φάση των play off ωστόσο έχει δώσει επίσημα παιχνίδια στο εγχώριο πρωτάθλημα μετρώντας 4 νίκες και 1 ισοπαλία μέχρι στιγμής.


Όλα του τα παιχνίδια του στο πρωτάθλημα έχουν λήξει με σημειωμένα περισσότερα από 4 τέρματα και πάνω. Σε παρόμοια τροχία και η γηπεδούχος της αναμέτρησης με εξίσου 4 νίκες στους 5 τελευταίους αγώνες που έχει δώσει. Θα πάμε με την τάση και τα πολλά τέρματα που βγάζουν οι ομάδες στις αναμετρήσεις τους και θα πάρουμε το Goal - Goal και Over 2.5 στο 1.91.


 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Comments


bottom of page