top of page

ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΑΤΛΑΝΤΑ (28/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την 6η αγωνιστική της Serie A, η Μπολόνια υποδέχεται την Αταλάντα στο «Λουίτζι Φεράρις» (28.09.2024 21:45). Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΑΤΛΑΝΤΑ (28/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πιθανές Ενδεκάδες




Μπολόνια - Αταλάντα Προγνωστικά Πρόταση:


Και για τις δύο πλευρές ακολουθεί απαιτητικό παιχνίδι μεσοβδόμαδα για την δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ και σίγουρα αναμένεται να προφυλαχθούν ορισμένοι παίκτες του αρχικού σχήματος εκατέρωθεν. Δύο ισοπαλίες μετράει στην Σέριε Α η Μπολόνια που δείχνει λίγο αποδυναμωμένη σε σύγκριση με την προηγούμενη άκρως επιτυχημένη σεζόν της.


Η Αταλάντα γνώρισε απρόσμενη ήττα στο Μπέργκαμο με την Κόμο να επικρατεί με τελικό σκορ 2-3 της γηπεδούχου. Δύο νίκες και 3 ήττες έχει σημειώσει στις τρεις πρώτες αγωνιστικές η ομάδα του Γκασπερίνι. Μία «μοιρασιά» εδώ αν και δεν είναι το ιδανικό αποτέλεσμα και για τις δύο οκάδες καθώς βρίσκονται χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα, ισοβαθμώντας με 6 βαθμούς, μοιάζει το πιο πιθανό αποτέλεσμα. Στην πρόταση που περιλαμβάνεται και στο δυνατό σημείο της ημέρας πάμε με το ➡️ Χ στο 3.35.


H Βαθμολογία της Serie A ⬇️




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



コメント


bottom of page