top of page

ΜΠΕΤΙΣ - ΜΑΓΙΟΡΚΑ (23/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Ρεάλ Μπέτις υποδέχεται την Μαγιόρκα («Μπενίτο Βιγιαμαρίν» 23.09.2024 22:00), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής την La Liga. Από εντός έδρας νίκες προέρχονται αμφότερες την προηγούμενή αγωνιστική, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν με 8 βαθμούς στην βαθμολογία. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΜΠΕΤΙΣ - ΜΑΓΙΟΡΚΑ (23/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

 

ΜΠΕΤΙΣ


Η Μπέτις επικράτησε της Χετάφε με 2-1 σκορ την περασμένη αγωνσιτκή με τον Λο Σέλσο να χρίζεται σκόρερ και των δύο τερμάτων. Αυτήν ήταν η δεύτερη νίκη της Μπέτις στις πέντε πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, έχοντας σημειώσει ακόμη 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. Συνολικός απολογισμός τερμάτων είναι στο 5 υπέρ και 4 κατά. Συνολικά στα 5 παιχνίδια που έχει δώσει στην La Liga προγνωστικά, τα 4 έχουν τελειώσει με σημειωμένα 2 ή λιγότερα γκολ και στις δύο πλευρές (Under 2.5).


ΜΑΓΙΟΡΚΑ


Η Μαγιόρκα η οποία ισοβαθμεί με 8 βαθμούς (με παιχνίδι παραπάνω) με την αντίπαλο της σε αυτό το ματς, προέρχεται επίσης από εντός έδρας επικράτηση απέναντι στην Ρεάλ Σοσιεδάδ με το εύστοχο πέναλτι του Άμπντον Πρατς στο 36' να διαμορφώνει το τελικό 1-0 για την ομάδα του. Στα 5 από τα 6 τελευταία παιχνίδια της Μαγιόρκα έχει επιβεβαιωθεί εξίσου το Under 2.5.


Πιθανές Ενδεκάδες





Μπέτις - Μαγιόρκα Προγνωστικά Πρόταση:


Αρκετά δυνατή η Μπέτις εντός έδρας ωστόσο η Μαγιόρκα έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία και σίγουρα μπορεί να βάλει δύσκολα στην γηπεδούχο σε αυτήν την αναμέτρηση. Η προϊστορία μας δείχνει ξεκάθαρα έδρα και ούτως η άλλως το 1.97 αξίζει να το εμπιστευτούμε εδώ καθώς η Μπέτις διαθέτει καλύτερο σύνολο. Πρόταση ➡️ 1 στο 1.97.


Η Βαθμολογία στην La Liga ⬇️




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



Comments


bottom of page