top of page

ΜΠΑΝΙΑ ΛΟΥΚΑ - ΠΑΟΚ (31/07/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για τον δεύτερο αγώνα ρεβάνς της Β προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ κοντράρεται με την Μπάνια Λούκα στο Gradski stadion Banja Luka (Μπάνια Λούκα). Ακλόνητο φαβορί ο πρωταθλητής Ελλάδας μετά και από το 3-2 της πρώτης αναμέτρησης την περασμένη εβδομάδα στην Τούμπα. Ο νικητής του ζευγαριού θα πέσει πάνω στον νικητή του Μάλμε (Σουηδία) - Κλάκσβικ (Νήσοι Φερόες). Δείτε παρακάτω:



ΜΠΑΝΙΑ ΛΟΥΚΑ - ΠΑΟΚ (31/07/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΠΑΟΚ


Σε ένα "χορταστικό" πρώτο ημίχρονο που σημειώθηκαν συνολικά 4 τέρματα, ο ΠΑΟΚ με δύο γκολ του Κουλιεράκη στο 17' και 39' βρέθηκε δύο φορές μπροστά, ισοφαρίστηκε όμως και στις δύο περιπτώσεις. Όπως ήταν δεδομένο, έτσι και έγινε, ο "Δικέφαλος του Βορρά" είχε την υπεροχή καθόλη την διάρκεια της αναμέτρησης και είναι εμφανές πως χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση η οποία λαμβάνει δράση, για να μπορέσει να συνεχίσει με σιγουριά την προσπάθεια του για είσοδο στην League Phase του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ. Το γκολ που του έδωσε την νίκη σημειώθηκε ξανά από τον άλλο κεντρικό αμυντικό της ομάδας, Τροστ Ενγκόνγκ, μετά από ασίστ του Ντεσπότοφ στο 51'.


Στα αγωνιστικά νέα, ο Ρασβάν Λουτσέσκου θα παρατάξει την ομάδα του χωρίς προβλήματα απουσιών και σε αυτό το παιχνίδι.


Το πλήρες ρόστερ του ΠΑΟΚ:


Τερματοφύλακες:Kotarski Dominik, Monastirlis Dimitrios, Talichmanidis Christos, Tsiftsis Antonis


Αμυντικοί:Baba Abdul Rahman, Jonny, Kedziora Tomasz, Michailidis Giannis, Nasberg Ivan, Rafa, Sastre Joan, Thymianis Konstantinos, Troost-Ekong William, Tsaousis Marios, Vieirinha


Μέσοι:Camara Mady, Despodov Kiril, Giaxis Kyriakos, Goumas Konstantinos, Konstantelias Giannis, Koulierakis Konstantinos, Ozdoev Magomed, Panagiotou Panagiotis, Schwab Stefan, Taison, Tsingaras Theocharis, Zivkovic Andrija


Επιθετικοί:Murg Thomas, Quagliata Nicolas, Ricardo Andre, Samatta Mbwana, Smyrlis Lampros, Thomas Brandon


Προπονητής:Lucescu Razvan



ΜΠΑΝΙΑ ΛΟΥΚΑ


Η Μπάνια Λούκα πήρε την πρόκριση από τον 3ο προκριματικό γύρο του προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ στην διαδικασία των πέναλτι (1-4), κόντρα στην Αλβανική Εγνάτια. Στον αγώνα της Τούμπας την περασμένη εβδομάδα σαφώς ήταν το αουτσάιντερ, όμως έδειξε καλά στοιχεία και απείλησε τον πρωταθλητή Ελλάδας με τον πιο επικύνδυνο της παίκτη να είναι ο δεξιός 20χρονος εξτρέμ Enver Kulasin, ο οποίος σκόραρε το δεύτερο τέρμα ισοφάρισης στο φινάλε του πρώτου μέρους. Στο γήπεδο της με χωρητικότητα 10030 θέσεων, στο οποίο ανακοινώθηκε sold out, θα επιδιώξει να κυνηγήσει τις πιθανότητες που έχει μετά το 3-2 και το ένα τέρμα που βρίσκεται πίσω στο συνολικό σκορ, γνωρίζοντας μεν πως το ξεκάθαρο φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ.


Στα αγωνιστικά νέα, δεν έχει να φερθεί κάποιο απρόοπτο πρόβλημα τραυματισμού με τα δεδομένα να φέρνουν μία παρόμοια διάταξη όπως στον αγώνα στην Θεσσαλονίκη, με αρκετά περισσότερη επιθετική προσέγγιση.



Το πλήρες ρόστερ της Μπάνια Λούκα:


Τερματοφύλακες: Grujic Nikola, Milicevic Nikola, Siskovski Damjan


Αμυντικοί: Carolina Jurich, Celic Maks Juraj, Herrera Sebastian, Meijers Bart, Pejovic Nikola, Racic Φιλίπ, Susic Savo


Μέσοι: Cavic David, Grahovac Srdjan, Hrelja Νταμίρ, Jurilj Alen, Mustedanagic Zinedin, Pihler Aleks, Popara Dejan, Savic Stefan, Subic Aleksandar, Vranjes Stojan


Επιθετικοί: Djajic Pavle, Hasukic Esmir, Karaklajic Petar, Keranovic Nedim, Kulasin Enver, Kvrzic Zoran, Lukic Jovo, Marcetic Stefan, Ristic Sinisa, Vukovic Νταβίντ


Προπονητές: Marinovic Vinko, Zizovic Mladen




ΜΠΑΝΙΑ ΛΟΥΚΑ - ΠΑΟΚ Προγνωστικά Πρόταση:


Σαφώς ανώτερη ομάδα ο ΠΑΟΚ, που ποιοτικά υπερτερεί αρκετά των Βόσνιων. Υπάρχει ακόμα η ανάγκη για μεταγραφική ενίσχυση, ωστόσο δύσκολα θα αντεμετωπίσει πρόβλημα απέναντι στην Μπάνια Λούκα. Εδώ θα πάρουμε το εξής Bet Builder με το σκεπτικό πως θα δούμε έναν αγώνα με ρυθμό, αρκετά παρόμοιο με την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στην Τούμπα.


BET BUILDER:


Νικητής αγώνα: ΠΑΟΚ

Συνολικά Κόρνερ: Over 8.5

Συνολικά γκολ: Over 2.5


Συνολική απόδοση 3.80



Μπορείτε να βρείτε εισιτήρια 🎫 για όλους τους αγώνες του ΠΑΟΚ εδώ.

 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.


 



Comments


bottom of page