top of page

ΜΟΝΑΚΟ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (19/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την πρώτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μονακό θα υποδεχτεί την Μπαρτσελόνα στο «Σταντ Λουί ΙΙ» (Μονακό 19.09.2024 22:00). Αμφότερες προέρχονται από εμφατικές εκτός έδρας νίκες στα εγχώρια πρωταθλήματα. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΜΟΝΑΚΟ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (19/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

 

ΜΟΝΑΚΟ


Πέρασαν "αέρα" από την έδρα της Οσέρ οι «Μονεβάσκοι» επικρατώντας 0-3 με σκόρερ τους Τίλο Κέρερ (8'), Βάντερσον (25') και Ντένις Ζακαρία (89'). Η Μονακό τελείωσε την αναμέτρηση με 59% κατοχή μπάλας, 19 τελικές προσπάθειες για γκολ εκ των οποίων 9 κατέληξαν εντός εστίας. Στις 4 πρώτες αγωνιστικές της Ligue 1 μετράει 3 νίκες και 1 ισοπαλία ημέρας με συνολικό απολογισμό τερμάτων 7:1.


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ


Επιβλητικό πέρασμα για την Μπαρτσελόνα από την έδρα της Χιρόνα την περασμένη Κυριακή επικρατώντας με τελικό σκορ 1-4. Σκόρερ για τους «Μπλαουγκράνα» ήταν οι Λαμίν Γιαμάλ (30', 37'), Ντάνι Όλμο (47') και Πέδρι (64'). Σε εξαιρετική κατάσταση η ομάδα του Χάνσι Φλικ που έχει το απόλυτο νικών στις 5 πρώτες αγωνιστικές της Λα Λίγκα με συγκομιδή τερμάτων 17:4.


Πιθανές Ενδεκάδες




Μονακό - Μπαρτσελόνα Προγνωστικά Πρόταση:


Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί σε φιλικό προετοιμασίας λίγο πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων, με την Μονακό να επικρατεί σε εκείνο το παιχνίδι 0-3. Φυσικά δεν μπορούμε να κρίνουμε από μία φιλική αναμέτρηση.


Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση με πολλούς ποδοσφαιριστές της να διανύουν μία πολύ καλή φόρμα και δεν θα είναι συνετό εδώ να μην εμπιστευθούμε το σύνολο του Χάνσι Φλικ, με τον οποίο φαίνεται πως η Μπαρτσελόνα "ρολάρει" πιο καλά σε σχέση με την περασμένη σεζόν. Πρόταση ➡️ 2 στο 1.77


Ο Όμιλος του Τσάμπιονς Λιγκ ⬇️



 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



Comments


bottom of page