top of page

ΜΙΛΑΝ - ΤΟΡΙΝΟ (17/08/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την πρεμιέρα της νέα αγωνιστικής σεζόν 2024/25 στην Serie A, η Μίλαν υποδέχεται την Τορίνο στο Τζιουζέπε Μεάτσα (Μιλάνο 17.08.2024 21:45). Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΜΙΛΑΝ - ΤΟΡΙΝΟ (17/08/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΜΙΛΑΝ


Με στόχο να επιστρέψει στην κορυφή η Μίλαν θέλει να μπει με το δεξί στις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις για την φετινή σεζόν με τον Πάουλο Φονσέκα στον πάγκο πλεόν. Την περασμένη σεζόν οι οι Ροσονέρι έχασαν την μάχη του τίτλου από την Ίντερ ωστόσο είχαν μία σταθερή σεζόν, τερματίζοντας στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, συγκεντρώνοντας 75 βαθμούς σε 38 αγώνες, αρκετούς πίσω από την πρωταθλήτρια Ίντερ και 4 βαθμούς μπορστά από την 3η στην κατάταξη, Γιουβέντους.


Στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο την Μόντσα στο Μιλάνο, επικράτησε με 3-1 ακριβές σκορ με τους Alexis Saelemaekers 11', Luka Jovic 47' και Tijjani Reijnders 56', να χρίζονται σκόρερ. Σε σύγκριση με πέρυσι η Μίλαν βασίζεται σε αρκετά νέα πρόσωπα με τους Ζιρού, Σίμον Κιάερ, Κρούνιτς και Ντε Κετελαρέ να έχουν οριστικά αποχωρήσει από την ομάδα. Για την ενίσχυση της η Μίλαν απόκτησε τον πολλά υποσχόμενο 19 χρονο δεξιό μπακ Χιμένεθ από την Ρεάλ Μαδρίτης ενώ και ο νεαρός αμυντικός Σίμιτς πήρε προαγωγή από την Under 19 στην πρώτη ομάδα.


Στα αγωνιστικά νέα, εκτός έχουν τεθεί οι Μάρκο Σπορτιέλο, Στραχίνια Πάβλοβιτς και Αλεσάντρο Φλορέντζι εξαιτίας αντιμετώπισης τραυματισμών.



ΤΟΡΙΝΟ


Η Τορίνο σε ακόμη μία σεζόν έμεινε στην μέση του βαθμολογικού πίνακα της Serie A, τερματίζοντας 9η, μία θέση πίσω από τις θέσεις που έδιναν ευρωπαϊκό εισιτήριο, έχοντας όμως μία διαφορά 7 πόντων από την 8η Φιορεντίνα, φιναλίστ του Κόνφερενς Λιγκ προγνωστικά.


Προέρχεται από δύο φιλικές νίκες απέναντι στην Μετς με 3-0 και κόντρα στην Κοζέντσα (2-0), ενώ έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε τρία διαδοχικά ματς πριν την πρεμιέρα κόντρα στην Μίλαν. Για την Τορίνο δεν αγωνίζονται την φετινή σεζόν με τα χρώματα της φανέλας της οι αμυντικοί Μπουοντζόρνο, Ρικάρντο Ροντρίγκες και Ντζίντζι.


Οι Περ Σχουρς, Γκβίντας Γκινέιτις, Νίκολα Βλάσιτς και Πιέτρο Πελέγκρι έχουν τεθεί εκτός για το συγκεκριμένο παιχνίδι και δεν υπολογίζονται στα πλάνα του Πάολο Βανόλι.


Πιθανές Ενδεκάδες




Μίλαν - Τορίνο Προγνωστικά Πρόταση:


Η Τορίνο ήταν μία από τις πιο δυσκολοκατάβλητες ομάδες στην Serie A για να διασπάσεις την άμυνα της την περασμένη σεζόν με την πλειοψηφία των παιχνιδιών της να τελειώνουν με λιγότερα από 2 τέρματα σημειωμένα (Under 2.5). Λογικά θα ακολουθήσει ένα σφιχτό πλάνο με προσήλωση στα αμυντικά της καθήκοντα με στόχο να χτυπήσει στον κενό χώρο. Θα είναι έκπληξη να προσπαθήσει να παίξει ανοιχτά. Η Μίλαν θα αναζητά ακόμη τα πατήματα της με τον νέο προπονητή, έχοντας όμως στο ρόστερ της έμπειρους παίκτες που αγωνίζονται καιρό στην ομάδα όπως ο Ράφα Λεάο και ο Κρίστιαν Πούλισιτς. Μας προκαλεί το Under 2.5 εδώ και θα το πάρουμε στο 1.92.


 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Comments


bottom of page