top of page

ΜΙΛΑΝ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (17/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την πρώτη αγωνιστική της League Phase του ανανεωμένου φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, η Μίλαν υποδέχεται την Λίβερπουλ στο «Σαν Σίρο» (Μιλάνο 17.09.2024 22:00), στο πιο "μεγάλο" παιχνίδι αυτής της πρώτης αγωνιστικής βραδιάς του Champions League. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΜΙΛΑΝ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (17/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

 

ΜΙΛΑΝ


"Πάτησε γκάζι" η Μίλαν το Σάββατο κόντρα στην Βενέτσια καθώς επικράτησε με χαρακτηριστική ευκολία (4-0) της αξιόμαχης αλλά φανερά κατώτερης των περιστάσεων Βενέτσια, "καθαρίζοντας" το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο σκοράροντας και τα τέσσερα τέρμα έως το 29ο λεπτό! Σκόρερ για τους «Ροσονέρι» ήταν οι Τέο Ερνάντες (2'), Γιουσούφ Φοφάνα (16'), Κρίστιαν Πούλισιτς (25') και Τάμι Αμπραάμ (29').


Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Μίλαν στην Σέριε Α με την ολοκλήρωση τεσσάρων αναμετρήσεων και ήταν το πρώτο παιχνίδι που κράτησε ανέπφη την εστία της. Συνολικά όλα της τα παιχνίδια πρωταθλήματος έληξαν με Over 2.5 προγνωστικά εκ των οποίων τα τρία και Goal - Goal.


Στα αγωνιστικά νέα, εκτός πλάνων του προπονητή Παολο Φονσέσκα έχουν τεθεί οι τραυματίες Malick Thiaw, ο Marco Sportiello, Ismaël Bennacer και Alessandro Florenzi.


ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ


Ήττα σοκ για την Λίβερπουλ το περασμένο Σάββατο καθώς γνώρισε την πρώτη της απώλεια στην Πρέμιερ Λιγκ για φέτος, με την Νότιγχαμ Φόρεστ να την κερδίζει μέσα στο Άνφιλντ (0-1). Με την ομάδα του Άρνε Σλοτ να μην μπορεί να βρει λύσεις κατά την διάρκεια της αναμέτρησης παρόλο που προσπαθούσε να διασπάσει την αποτελεσματική άμυνα της ομάδα τους Νούνο Εσπιρίντο Σάντο, το ματς κρίθηκε από ένα μακρινό σουτ στην γωνία του Κάλουμ Χάντσον-Οντόι στο 72ο λεπτό. Οι «ρεντς» ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 70% ποσοστό κατοχής μπάλας και 14 προσπάθειες για γκολ εκ των οποίων 5 κατέληξαν στην εστία.


Αυτό ήταν παράλληλα και το πρώτο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του Ολλανδού τεχνικού στην φετινή σεζόν της Premier League, αφού στις τρεις πρώτες αγωνιστικές είχε κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Ως αποτέλεσμα όλα της τα παιχνίδια στο πρωτάθλημα έχουν τελειώσει με μόνο μία εκ των δύο ομάδων να σκοράρει (No Goal).


Στα αγωνιστικά νέα, η Λίβερπουλ θα παραταχθεί στο Μιλάνο χωρίς πολύ σημαντικά προβλήματα με τον Κέρτις Τζόουνς και τον Χάρβι Έλιοτ να μένουν εκτός αποστολής, όπως όλα δείχνουν.


Πιθανές Ενδεκάδες




Μίλαν - Λίβερπουλ Προγνωστικά Πρόταση:


Ανέβασε ρυθμούς η Μίλαν ενώ αντίθετα η Λίβερπουλ φάνηκε να "κόλλησε" στην σφιχτή άμυνα της Φόρεστ. Αμφότερες θέλουν να ξεκινήσουν θετικά τις υποχρεώσεις του σε αυτόν τον νεοσύστατο ενιαίο όμιλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και σίγουρα και οι δύο είναι ικανές να σκοράρουν καθώς δεν παίζουν με σκοπιμότητα στο παιχνίδι τους. Πρόταση ➡️ Goal - Goal και Under 4.5 στο 2.15


Ο Όμιλος του Τσάμπιονς Λιγκ ⬇️




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



Comentarios


bottom of page