top of page

ΜΙΛΑΝ - ΛΕΤΣΕ (27/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Σέριε Α, η Μίλαν θα υποδεχτεί την Λέτσε στο «Σάν Σίρο» (27.09.2024 21:45). Από την μεγάλη νίκη στο ντέρμπι του Μιλάνου προέρχονται οι «Ροσσονέρι». Εντός έδρας ήττα για την Λέτσε στο τελευταίο της παιχνίδια για το Κύπελλο. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΜΙΛΑΝ - ΛΕΤΣΕ (27/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΜΙΛΑΝ


Η Μίλαν ήτα η νικήτρια του μεγάλου ντέρμπι κόντρα στην «μισητή» Ίντερ καθώς επικράτησε ως τυπικά φιλοξενούμενη με τελικό σκορ 1-2. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι η Μίλαν είχε τη μπάλα στην κατοχή της σε ποσοστό 44% ενώ δημιούργησε 16 προσπάθειες στο τέρμα με 8 εντός εστίας. Για τους «Ρόσονέρι» σκόρερ χρήστηκαν οι Κρίστιαν Πούλισιτς (10') και Ματέο Γκάμπια (89'). Για την Ίντερ είχε μειώσει προηγουμένως ο Φεντερίκο Ντιμάρκο στο 27ο λεπτό.


Η Μίλαν σε όλα τα παιχνίδι που έχει δώσει από το ξεκίνημα της σεζόν σε Σέριε Α και Τσάμπιονς Λικ, όλα έχουν τελείωσε με σημειωμένα από 3 και περισσότερα τέρματα με το Over 2.5 να επιβεβαιώνεται σταθερά ενώ 5 εκ των 6 αγώνων έχουν τελειώσει με γκολ και στις δύο εστίες (Goal - Goal).


Στα αγωνιστικά νέα, οι τραυματίες Μάρκο Σπορτιέλο, Ισμαέλ Μπεννασέρ και Αλεσάντρο Φλορέντσι δεν είναι διαθέσιμοι για τον τεχνικό της Μίλαν, Πάουλο Φονσέκα.



ΛΕΤΣΕ


Τρίτο σερί παιχνίδι για την Λέτσε που δεν καταφέρνει να επιστρέψει σε νικηφόρο αποτέλεσμα καθώς ηττήθηκε στον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στην Σασσουόλο (0-2). Δεν έχει το ιδανικό ξεκίνημα στην Σέριε Α μετρώντας 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές, έχοντας βέβαια αγωνιστεί κόντρα σε Αταλάντα (0-4) και Ίντερ (2-0) που προήλθαν και οι 2 ήττες. Συνολικά στα 4 από τα 6 επίσημα παιχνίδια της την φετινή σεζόν δεν έχει κατορθώσει να σκοράρει ωστόσο αυτό προκύπτει κυρίως της αναποτελεσματικότητας στο τελείωμα των φάσεων διότι η Λέτσε παράγει ευκαιρίες στα παιχνίδι της.


Στα αγωνιστικά νέα, για τον παιχνίδι στο Μιλάνο εκτός πλάνων βρίσκονται οι τραυματίες Μεντόν Μπερίσα, Ζοάν Γκονθάλεθ, Νικόλα Σανσόνε, Γέπε Κόρφιτσεν και Μοχάμεντ Καμπά.


Πιθανές Ενδεκάδες





Μίλαν - Λέτσε Προγνωστικά Πρόταση:


Με φόρα η Μίλαν μετά την νίκη στο ντέρμπι Μιλάνου και σίγουρα έχει το πρώτο λόγο για την επικράτηση εδώ με την προοπτική να «χτίσει» ένα σερί νικών στην Σέριε Α. Πρόταση 1 + Over 2.5 στο 1.89.


H Βαθμολογία της Serie A ⬇️




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



Comentários


bottom of page