top of page

ΜΙΛΑΝ - ΒΕΝΕΤΣΙΑ (14/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έγινε ενημέρωση: πριν από 3 ημέρες

Η Μίλαν υποδέχεται την Βενέτσια στο Σαν Σίρο (14.09.2024 21:45), στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Σέριε Α. Αμφότερες αγνοούν το τρίποντο στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΜΙΛΑΝ - ΒΕΝΕΤΣΙΑ (14/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ



Πιθανές Ενδεκάδες




Μίλαν - Βενέτσια Προγνωστικά Πρόταση:


"Must win" παιχνίδι για για την Μίλαν, η οποία την ερχόμενη Τρίτη έχει ένας άκρως προκλητικό παιχνίδι κόντρα στην φορμαρισμένη Λίβερπουλ, εντός έδρας. Καμία από τις δύο δεν έχει κατορθώσει να "γευτεί" την νίκη μετά το πέρας των τριών πρώτων αγώνων, με την Μίλαν να προέρχεται από το 2-2 στο Ολύμπικο κόντρα την Λάτσιο, με τους «Ροσονέρι» να είχαν προηγηθεί στο σκορ.


Η Βενέτσια το πάλεψε στο τελευταίο αγώνα για την Serie A, αντιμετωπίζοντας την Τορινό εντός έδρας όμως ηττήθηκε με 0-1 τελικό σκορ με τέρμα που δέχτηκε στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης. Δεν ήταν κακή η εικόνα της όμως έχει εμφανώς ζητήματα στο σκοράρισμα καθώς σε 3 αγώνες έχει βρει δίχτυα μόλις μία φορά.


Φυσικά το φαβορί είναι η Μίλαν με τον άσσο όπως αναμενόταν αρκετά χαμηλά. Αρκετά δεδομένο θεωρούν οι στοιχηματικές εταιρίες ότι θα μπουν αρκετά γκολ στο παιχνίδι με το σετ αποδόσεων στo Over/Under. Θεωρούμε πως η Μίλαν θα πάρει το πρώτο της τρίποντο στην Σέριε Α ενόψει και του πολύ απαιτητικού αγώνα που είναι προ των πυλών για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, ενδέχεται να προφυλαχθούν ορισμένοι βασικοί ποδοσφαιριστές. Πρόταση: ➡️ 1 + Under 3.5 στο 2.20


Η Βαθμολογία στην Serie A ⬇️



 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



Comments


bottom of page