top of page

ΜΕΞΙΚΟ - ΕΚΟΥΑΔΟΡ (01/07/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΑΝΑΛΥΣΗ

 Για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική του Β ομίλου του φετινού Κόπα Αμέρικα 2024, το Μεξικό θα αντιμετωπίσει το Εκουαδόρ στο Στέιτ Φαρμ Στάντιουμ (Γκλέντεϊλ) 01/07/24 03:00). Και οι δύο ομάδες χρειάζονται την νίκη για να εξασφαλίσουν την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Δείτε αναλυτικά παρακάτω:



ΜΕΞΙΚΟ - ΕΚΟΥΑΔΟΡ (01/07/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΑΝΑΛΥΣΗ

ΜΕΞΙΚΟ


Το Μεξικό μετά την απρόσμενη ήττα από την Βενεζουέλα την δεύτερη αγωνιστική, με σκορ 1-0, έχει μπει σε περιπέτεια καθώς χρειάζεται μόνο την νίκη για να εξασφαλίσει την θέση της στα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα 2024.


Δημιούργησε αρκετές αξιόλογες ευκαιρίες για γκολ όμως δεν κατάφερε να σκοράρει ούτε από τα 11 βήματα, καθώς ο επιθετικός της ΑΕΚ, Όμπερλιν Πινέδα, δεν μπόρεσε να κερδίσει τον τερματοφύλακα της Βενεζουέλας στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης και να φέρει το ματς στα ίσια, που θα σήμαινε πως το Μεξικό θα πήγαινε την τελευταία αγωνιστική για δύο αποτελέσματα.


Θα είναι τεράστια η απογοήτευση εάν το Μεξικό δεν καταφέρει να συνεχίσει στην διοργάνωση, υπόψιν πως θεωρητικά είναι το φαβορί του ομίλου για την πρώτη θέση. Είναι φανερό πως ενδέχεται να υπάρχει εσωστρέφεια στην ομάδα και μένει να δείξει σε τι βαθμό θα την επηρεάσει στον "τελικό" με το Εκουαδόρ.


Στα αγωνιστικά νέα δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα ως προς τις επιλογές που θέλει να κάνει ο Αρτούρο Λοζάνο.



Το πλήρες ρόστερ του Μεξικού:


Τερματοφύλακες: Acevedo Carlos (Σάντος Λαγκούνα), Gonzalez Julio (Πούμας), Rangel Aguilar Jose Raul (Τσίβας Γουαδαλαχάρα)


Αμυντικοί: Arteaga Gerardo (Μοντερέι), Garcia Caprizo Brian Alberto (Τολούκα), Montes Cesar (Αλμερία), Orozco Jesus (Τσίβας Γουαδαλαχάρα), Reyes Israel (Κλαμπ Αμέρικα), Sanchez Jorge (Πόρτο), Vasquez Johan (Τζένοα)


Μέσοι: Alvarado Roberto (Τσίβας Γουαδαλαχάρα), Alvarez Edson (Γουέστ Χαμ), Antuna Uriel (Κρούζ Αζούλ), Chavez Luis (Δυναμό Μόσχας), Flores Μαρτσέλο (Τιγκρές), Gonzalez Bryan (Πατσούκα), Pineda Orbelin (ΑΕΚ), Rodriguez Carlos (Κρούζ Αζούλ), Romo Luis (Μοντερέι), Sanchez Erick (Πατσούκα)


Επιθετικοί: Cortizo Jordi (Μοντερέι), Gimenez Santiago Tomas (Φέγενορντ), Huerta Valera Cesar Saul (Πούμας), Martinez Ayala Guillermo (Πούμας), Quinones Julian (Κλαμπ Αμέρικα), Vega Alexis (Τολούκα)


Προπονητής: Lozano Espin Jaime Arturo



Εκουαδόρ


Σε αντίθεση με το Μεξικό, το Εκουαδόρ βολεύεται και με τον ένα βαθμό καθώς υπερτερεί στην διαφορά τερμάτων και σε αυτήν την περίπτωση θα τερματίσει αυτό στην δεύτερη θέση. Πολύ καλή εμφάνιση στον τελευταίο αγώνα απέναντι στην Τζαμάικα επικρατώντας με 3-1.


Μπήκε πολύ δυνατά στο ματς καθώς μετά την απρόσμενη ήττα στην πρεμιέρα δεν είχε περιθώρια για απώλεια βαθμών. Η πίεση στην αντίπαλη περιοχή είχε ως αποτέλεσμα να προηγηθεί με ένα αυτογκόλ του Πάλμερ στο 13' ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Κέντρι Παέζ ευστόχησε από την άσπρη βούλα δίνοντας πολύ σημαντικό προβάδισμα δύο τερμάτων πριν την ανάπαυλα. Στην επανάληψη η Τζαμάικα αντέδρασε με τον Αντόνιο κάνοντας το 2-1, όμως στο τέλος ενέδωσε και το Εκουαδόρ έγραψε το τελικό 3-1 με τον Άλαν Μίντα στο 90+1'.


Πολύ σημαντικό αποτέλεσμα και όπως έχουν τα πράγματα το τελευταίο τέρμα του Μίντα ίσως αποδειχθεί "χρυσός" για την ομάδα του Φέλιξ Σάντσες.


Δεν έχει γίνει λόγος απουσιών, όπως όλα δείχνουν πλήρης θα παραταχθεί η ομάδα του Ισημερινού.


Το πλήρες ρόστερ του Εκουαδόρ:


Τερματοφύλακες: Dominguez Alexander (Λίγκα Ντεπ. Ουν. Κίτο), Galindez Hernan (Ουρακάν), Ramirez Moises (Ιντιπέντ. Χοσέ Τεράν)


Αμυντικοί: Corozo Alman Janner Hitcler (Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ), Hincapie Piero (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Hurtado Andres (Μπραγκαντίνο), Loor Layan (Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα), Micolta Andres (Πατσούκα), Ordonez Joel (Μπριζ), Pacho Willian (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Porozo Vernaza Jackson Gabriel (Κασίμπασα), Preciado Angelo (Σπάρτα Πράγας), Torres Felix (Κορίνθιανς)


Μέσοι: Caicedo Moises (Τσέλσι), Cifuentes Jose (Κρουζέιρο), Franco Alan (Ατλέτικο Μινέιρο), Gruezo Carlos (Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς), Ortiz Joao (Ιντιπέντ. Χοσέ Τεράν), Rodriguez Kevin (Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ), Yeboah John (Ρακόφ), Παέζ Kendry (Ιντιπέντ. Χοσέ Τεράν)


Επιθετικοί: Caicedo Jordy (Άτλας), Mena Angel (Κλαμπ Λεόν), Minda Alan (Σερκλ Μπριζ), Valencia Enner (Ιντερνασιονάλ), Σαρμιέντο Jeremy (Μπράιτον)


Προπονητής: Sanchez Bas Felix




Μεξικό - Εκουαδόρ Προγνωστικά στο Στοίχημα:


Αναμένεται μεγάλη μάχη στο Στέιτ Φαρμ Στάντιουμ με το Μεξικό να χρειάζεται μόνο την νίκη αναγκαστικά θα πιέσει από την αρχή του αγώνα. Αμφότερες μετρούν από μία νίκη και μία ήττα στον όμιλο ενώ αντιθέτως το Μεξικό έχει σημειώσει 2 Under 2.5 με συνολικό εύρος τερμάτων 0 έως 1 ενώ στα παιχνίδια του Εκουαδόρ έχουν σημειωθεί από 3 τέρματα και πάνω επιβεβαιώνοντας το Over 2.5. Δύσκολο να μπλέξουμε με σημείο με το σετ των αποδόσεων να είναι μοιρασμένο με ελαφρύ προβάδισμα στο Εκουαδόρ κυρίως διότι έχει δείξει αρκετά καλύτερη εικόνα σε σχέση με την νωθρή παρουσία του Μεξικού. Θα πάμε με τις κάρτες εδώ γιατί θα υπάρξει πολύ ένταση και μονομαχία στο ματς. Παίρνουμε το Over 4.5 συνολικές κάρτες στο ματς στο 1.60


Δείτε επίσης στον άλλον αγώνα του ομίλου τα προγνωστικά για Τζαμάικα - Βενεζουέλα.


Στατιστικά στον όμιλο

Τα στατιστικά των ομάδων μέχρι τώρα στα παιχνίδια του ομίλου.



 

Δείτε όλα τα προγνωστικά Κόπα Αμέρικα 2024. Όπως και μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter της σελίδας μας για καθημερινή ενημέρωση στo στοίχημα.


 



Comentarios


bottom of page