top of page

▶️ ΜΑΡΣΕΙΓ - ΑΝΖΕ (04/10/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την 7η αγωνιστική της Ligue 1, η Μαρσέιγ θα υποδεχτεί την Ανζέ στο «Σταντ Βελοντρόμ» Μαρσέιγ (04.10.2024 21:45) με στόχο την επιστροφή στις νίκες μετά την πρώτη ήττα των «Μασσαλών» την περασμένη αγωνιστική. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



▶️ ΜΑΡΣΕΙΓ - ΑΝΖΕ (04/10/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ


Πιθανές Ενδεκάδες





Μαρσέιγ - Ανζέ Προγνωστικά Πρόταση:


Με στόχο την επιστροφή στις νίκες η Μαρσείγ μετά την πρώτη ήττα της στο πρωτάθλημα την περασμένη αγωνιστική στο Στρασβούργο (1-0), έχει μπροστά την την Ανζέ που μπορεί φαινομενικά οι γηπεδούχοι να υπερέχουν ποιοτικά όμως ανέκαθεν η Ανζέ βρίσκει λύσεις στο «Σταντ Βελοντρόμ» και σκοράρει όπως μας δείχνει η προϊστορία. Στην τωρινή κατάσταση οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας του πρωταθλήματος με 2 βαθμούς και συνολικά τέρματα 4 υπέρ και 12 κατά. Στο άλλο άκρο η γηπεδούχος Μαρσέιγ απέχει 3 βαθμούς από την κορυφή, πραγματοποιώντας μία πολύ καλή εκκίνηση.


Η κύρια πρόταση σε αυτό το παιχνίδι είναι Μαρσέιγ -1 Χάντικαπ στο 1.65 (να κερδίσει δηλαδή η Μαρσέιγ με δύο γκολ διαφορά). Για λίγο πιο τολμηρούς παίκτες, ορισμένοι tipsters μας προβλέπουν πως η Ανζέ θα επιβεβαιώσει την προϊστορία και θα σκοράρει στο συγκεκριμένο παιχνίδι και προτείνουν το Goal Goal στο 2.05 καθώς και το ειδικό Over 0.5 κόκκινες κάρτες στο 4.00.



H Βαθμολογία της Ligue 1⬇️




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



Comments


bottom of page