top of page

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΙΝΤΕΡ (18/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Μάντσεστερ Σίτι θα υποδεχτεί την Ίντερ στο «Στάδιο Ετιχάντ» (18.09.2024 22:00), στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της League phase του Τσάμπιονς Λιγκ. Σαφές προβάδισμα για την νίκη στους «Σίτιζενς» που προέρχονται από νίκη ενώ η Ίντερ "γκέλαρε" στην έδρα της Μόντσα. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΙΝΤΕΡ (18/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

 

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ


Χρειάστηκε τα δύο γκολ του Έρλινγκ Χάλαντ η Μάντσεστερ Σίτι στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Μπρεντφορντ για την τέταρτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Οι «Σίτιζενς» βρέθηκαν να κυνηγούν το σκορ καθώς δέχτηκαν τέρμα μόλις στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν με τον Γιοάν Βίσα, με τον Νορβηγό Στράικερ ύστερα να αναλαμβάνει δράση και με δύο δικά του τέρματα στο 19΄και 32' να ανατρέπει το σκορ σε 2-1 το οποίο δεν άλλαξε μέχρι το τελικό σφύριγμα τους αγώνα.


Έτσι η ομάδα του Πεπ Γκουαντιόλα έκανε το 4 στα 4 στην Πρέμιερ Λιγκ και βρίσκεται μόνη πρώτη με 12 πόντους με 11:3 στο σύνολο τερμάτων. Στα 3 τελευταία της παιχνίδια έχει επιβεβαιωθεί το Over 2.5 προγνωστικά καθώς και το Goal - Goal, ενώ συνολικά στα πέντε επίσημα παιχνίδι της στην σεζόν κράτησε ανέπαφη την εστία μόνο σε ένα, αυτό στο εκτός έδρας παιχνίδι στο Λονδίνο με την Τσέλσι (0-2).


Χωρίς προβλήματα η αποστολή για το ματς κόντρα στην Ίντερ.

ΙΝΤΕΡ


Τα βρήκε "σκούρα" η Ίντερ κόντρα στην έδρα της Μόντσα και υποχρεώθηκε στο ισόπαλο 1-1 ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 81' με τον Ντάνι Μότα να σκοράρει για τους γηπεδούχους και τον Ντένζελ Ντάμφρις στο 88' να ισοφαρίζει για την Ίντερ. Συνολικά οι «Νερατζούρι» στο συγκεκριμένο παιχνίδι σημείωσαν 16 τελικές προσπάθειες για γκολ εκ των οποίων μόνο οι 2 κατέληξαν στην εστία. Δεύτερη απώλεια βαθμών για την Ίντερ που στις 4 πρώτες αγωνιστικές της Serie A μετράει 2 νίκες εντός έδρα και 2 ισοπαλίες εκτός με τέρματα 9 υπέρ και 3 κατά.



Πιθανές Ενδεκάδες




Μάντσεστερ Σίτι - Ίντερ Προγνωστικά Πρόταση:


Δύο ομάδες πολύ ικανές και παραγωγικές επιθετικά. Τελευταία τους συνάντηση ήταν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2023 όπου στέφθηκε πρωταθλήτρια η ομάδα του Μάντσεστερ, με το γκολ του Ρόντρι να κάνει την διαφορά σε εκείνο το ματς. Έχει θέματα η Ίντερ στην άμυνα, ωστόσο και η Σίτι δεν τα πηγαίνει εξαιρετικά σε αυτό το κομμάτι, καθώς έχει δεχτεί γκολ στα 4 από τα 5 επίσημα παιχνίδια της για φέτος. Πρόταση ➡️ Goal - Goal στο 1.72.


Ο Όμιλος του Τσάμπιονς Λιγκ ⬇️




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



Comments


bottom of page