top of page

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΑΡΣΕΝΑΛ (22/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έγινε ενημέρωση: 26 Σεπ

Για την 5η αγωνιστική δράση της Πρέμιερ Λιγκ, η Μάντσεστερ Σίτι θα υποδεχτεί ην Άρσεναλ στο «Στάδιο Ετιχάντ» (22.09.2024 18:30). Πρώτη μεταξύ τους μονομαχία για την νέα σεζόν με τις δύο ομάδες να αποτελούν τις πιο "δυνατές" διεκδικήτριες του τίτλου τις τελευταίες τουλάχιστον δύο σεζόν, με την Σίτι βέβαια να αναδεικνύεται νικήτρια σε αυτήν την κούρσα κόντρα στους Λονδρέζους. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΑΡΣΕΝΑΛ (22/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ


H Μάντσεστερ Σίτι έμεινε στο 0-0 στο «Έτιχαντ» κόντρα στην Ίντερ στην πρεμιέρα της League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ. Υπήρξαν ευκαιρίες σε αυτό το παιχνίδι να σκοράρουν και οι δύο πλευρές με τους Ιταλούς να ξεκινούν αρκετά δυναμικά και την Σίτι να ανεβάζει τον ρυθμό στο δεύτερο μέρος. Καμία ομάδα δεν κατόρθωσε να σκοράρει και έτσι το απόλυτο ενδιαφέρον πέφτει στο ντέρμπι με τους «κανονιέρηδές».


Στην Πρέμιερ Λιγκ η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα μετράει 4 νίκες στις 4 πρώτες αγωνιστικές και είναι η μόνη ομάδα που δεν έχει απώλεια βαθμών στους πρώτους αγώνες του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο. Την προηγούμενη αγωνιστική εφνιδιάστηκε από την Μπρέντφορντ που σκόραρε μόλις στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης στο Μάντσεστερ, με την τον Χάαλαντ όμως να αναλαμβάνει δράση και με δύο προσωπικά του τέρματα στο 19' και 32' ανέτρεψε το σκορ σε 2-1 υπέρ της ομάδας του παραμένοντας και το τελικό αποτέλεσμα. Τα 3 από τα 4 αυτά παιχνίδια της Σίτι στην Premier League έχουν λήξει με 3 ή περισσότερα συνολικά τέρματα επιβεβαιώνοντας το Over 2.5.


Στα αγωνιστικά νέα παραμένουν εκτός ο κεντρικός αμυντικός Άκε, και ο μέσος Όσκαρ Μπομπ.

ΑΡΣΕΝΑΛ


Η Άρσεναλ εξίσου αναδείχθηκε ισόπαλη με το ίδιο σκορ (0-0) στην πρεμιέρα της League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ στην έδρα της κατόχου του Γιουρόπα Λιγκ, Αταλάντα. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, η Άρσεναλ είχε 46% ποσοστό κατοχής μπάλας σημειώνοντας 6 τελικές προσπάθειες για γκολ με τις 2 από αυτές να καταλήγουν στον στόχο. Στην αντίπερα όχθη η Αταλάντα είχε 7 τελικές προσπάθειές για γκολ με 2 στον στόχο ενώ ατύχησε στο 51' καθώς ο Mateo Retegui αστόχησε από το σημείο του πέναλτι μη μπορώντας έτσι να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του.


Στην Πρέμιερ Λιγκ η Άρσεναλ μετράει 3 νίκες και 1 ισοπαλία με την ολοκλήρωση των πρώτων αγωνιστικών με αποτέλεσμα να βρίσκεται δύο πόντους πίσω από την μεγάλη αντίπαλο της στην κούρσα της διεκδίκησης του τίτλου Σίτι και έτσι πρέπει να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το Έτιχαντ ώστε να μην αρχίσει η διαφορά και παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις από νωρίς. Αρκετά "σφιχτά" τα παιχνίδια των «κανονιέρηδων». Προέρχονται από 5 συνεχόμενα Under 2.5 σε Πρέμιερ Λιγκ προγνωστικά και Τσάμπιονος Λιγκ.


Στα αγωνιστικά νέα, ο Μικέλ Αρτέτατα δεν έχει στην διάθεση του τους τραυματίες Ολεξάντρ Ζιντσένκο, Ρικάρντο Καλιαφιόρι, Κίραν Τίρνι, Μάρτιν Έντεγκααρντ, ο Τακεχίρο Τομιγιάσου και ο Μικέλ Μερίνο.



Πιθανές Ενδεκάδες





Σίτι - Άρσεναλ Προγνωστικά Πρόταση:


Σίγουρα θα είναι μία μάχη που θα κυριαρχήσει η τακτική και από τις δύο πλευρές. Η Σίτι μοιάζει να έχει το πάνω χέρι εδώ με την Άρσεναλ να βγάζει μία δυσκολία στο σκοράρισμα. Παρόλα αυτά ο άσσος να πέφτει και κάτω του 1.80 σε τέτοιο παιχνίδι δεν παίζεται.. Θα πάμε με το ➡️ 2 έως 3 γκολ στο 1.95, καλύπτοντας το εύρος των πιθανότερων σκορ της αναμέτρησης με το 1-1 ακριβές σκορ να παίζει πολύ δυνατά εδώ.


H Βαθμολογία της Premier League ⬇️




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



Comments


bottom of page