top of page

▶️ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΤΟΤΕΝΑΜ (29/09/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Τότεναμ στο στο «Ολντ Τράφορντ» (29.09.2024 18:30) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής δράσης της Premier League. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



▶️ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΤΟΤΕΝΑΜ (29/09/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ


H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προέρχεται από ισοπαλία στην πρεμιέρα της League Phase του Europa League καθώς έμεινε στο 1-1 κόντρα στην Τβέντε στο «Ολντ Τράφορντ». Είχε την υπεροχή στην συγκεκριμένη αναμέτρηση και προηγήθηκε με τον τέρμα του Κρίαστιαν Έρικσεν στο 35' ωστόσο το δεύτερο γκολ δεν ήρθε και οι φιλοξενούμενοι μπόρεσαν να φέρουν το ματς στα ίσια στο 68'. Ισόπαλο ήταν και το τελευταίο παιχνίδι των «κόκκινων διαβόλων» στην Πρέμιερ Λιγκ μένοντας στο 0-0 στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας με την ομάδα του Τεν Χαγκ να δημιουργεί και σε εκείνο το παιχνίδι περισσότερες τελικές προσπάθειες για γκολ.


Συνολικά στα Πρέμιερ Λιγκ προγνωστικά η Γιουνάιτεντ με το πέρας των πέντε πρώτων αγωνιστικών μετράει 2 νίκες 1 ισοπαλία και 2 ήττες με συνολικά τέρματα 5:5. Στα 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια της συνολικά η Γιουνάιτεντ τελείωσε τα παιχνίδια της με μόνο μία ομάδα να βρίσκει τέρμα (NO GOAL).



TOTENAM


Η Τότεναμ παρόλο που βρέθηκε να αγωνίζεται με 10 παίκτες από το 8ο λεπτό της αναμέτρησης κόντρα στην Καραμπάγκ για την πρεμιέρα της League Phase του Europa League, επικράτησε εντός έδρας με 3-0 εκμεταλλευόμενη πλήρως τις ευκαιρίες που δημιούργησε παρόλο το αριθμητικό μειονέκτημα σχεδόν σε όλο τον αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι όσο το σκορ ήταν στο 2-0 ωστόσο τα «σπιρούνια» έδειξαν την ανωτερότητα τους σε αντίξοες συνθήκες.


Παρόμοια με την Γιουνάιτεντ είναι τα αποτελέσματα της Τότεναμ στις πέντε πρώτες αγωνιστικές της Πρέμιερ λιγκ με 2 νίκες, 1 ισοπαλία ημέρας και 2 ήττες, με καλύτερη όμως συγκομιδή τερμάτων στο 9:5.


Πιθανές Ενδεκάδες





Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ Προγνωστικά Πρόταση:


Μία αναμέτρηση που η προϊστορία δείχνει πως δίνει αρκετά τέρματα στις συναντήσεις των δύο ομάδων. Αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να έχουν τα δυνατά τους «χαρτιά» και θα παίξει σε μεγάλο βαθμό ρόλο η τακτική προσέγγιση που θα ακολουθήσουν οι δύο προπονητές. Η λογική εδώ δείχνει πως θα μπούνε γκολ και στις δύο πλευρές όμως όπως περιμέναμε το σετ των αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες για τις το αμφίσκορο και τα γκολ δεν μας προσελκύουν. Από την άλλη δεν θα μας έκανε εντύπωση να δούμε και ένα πιο κλειστό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να δίνουν περισσότερη προσοχή στην αμυντική τους λειτουργία. Πιστεύουμε ή το ημίχρονο ή το τελικό αποτέλεσμα θα βρει τις ομάδες ισόπαλες. Πρόταση ➡️ Ημίχρονο ή Τελικό Ισοπαλία στο 1.82



H Βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ ⬇️





 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



Commentaires


bottom of page