top of page

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΦΟΥΛΑΜ (16/08/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Η πολυαναμενόμεη στιγμή της πρεμιέρας για την φετινή αγωνιστική σεζόν της Πρέμιερ λιγκ έφτασε. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται στο Ολντ Τράφορντ (16.08.2024 22:00) την Φούλαμ, με στόχο να ξεκινήσει την σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να αφήσει πίσω τον χαμένο τελικό του Κομιούνιτι Σιλντ από την "μισητή" συμπολίτισσα της Μάντσεσρερ Σίτι. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΦΟΥΛΑΜ (16/08/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ


Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε αρκετά κοντά στο να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στην Αγγλία, αφού άνοιξε το σκορ απέναντι στην Σίτι στον τελικό του Κομιούνιτι Σιλντ με τον Αργεντίνο Αλεχάντρο Garnacho στο 82', ύστερα από ασίστ του Μπρούνο Φερνάντες, όμως δέχτηκε την ισοφάριση στο 7 λεπτά αργότερα, στο 89', με αποτέλεσμα το ματς να οδηγηθεί απευθείας στην διαδικασία των πέναλντι με την Σίτι τελικά να καταφέρνει στο τέλος να πάρει το τρόπαιο με κέρδος περισσότερο το γόητρο παρά την αξία.


Δεν ήταν κακή σε αυτόν τον αγώνα η ομάδα του Τεν Χαγκ. Σημείωσε συνολικά 8 τελικές προσπάθειες για γκολ, όσες και η αντίπαλος της, εκ των οποίων 3 βρήκαν τέρμα. Στα αγωνιστικά νέα,Ο Τυρέλ Μαλάσια, ο Ράσμους Χόιλουντ ο Λένι Γιόρο και ο αριστερός οπισθοφύλακας Λουκ Σο δεν υπολογίζονται από τον προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ για το κέντρο της άμυνας, αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Σουηδού σέντερ μπακ Λίντελοφ.



ΦΟΥΛΑΜ


Η Φούλαμ προέρχεται από νίκη κόντρα στην Χόφενχαϊμ, στο τελευταίο φιλικό προεταοιμασίας που έδωσαν οι "Cottagers", με σκορ 0-2 με τους Emile Smoth Rowe και Adama Traore να σκοράρουν για λογαριασμό της ομάδας τους. Συνολικά η Φούλαμ έδωσε 3 δυνατά φιλικά μέσα στον Αύγουστο, επικρα΄τωντας στα δύο απέναντι σε Μπενφίκα (1-0) και Χόφενχαιμ (2-0) ενώ ηττήθηκε από την Σεβίλλη με 1-2.


Την περασμένη σεζόν έμεινε αρκετά μακριά από την ζώνη υποβιβασμού (20 πόντους από την 18η Λούτον που υποβιβάστηκε), τερματίζοντας στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ συγκεντρώνοντας 47 βαθμούς σε 38 αγωνιστικές με συγκιμιδή τερμα΄των 55 υπέρ και 61 κατά. Ενισχύθηκε αρκετά από τότε και τα δείγματα είναι αισιόδοξα, με πρωταρχικό στόχο να τερματίσει μέσα στην πρώτη 10άδα για την νέα σεζόν.


Στα αγωνιστικά νέα, κανένα πρόβλημα δεν έχει αναφερθεί, με τον Μάρκο Σίλβα να αναμένεται να παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα



Πιθανές ενδεκάδες



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Φούλαμ Προγνωστικά Πρόταση:


Δεν έχουμε αρκετό δείγμα για την απόδοση της Φούλαμ, έχοντας δώσει λίγα φιλικά παιχνίδια αυτά που έχουμε δει προμηνύουν πως θα είναι αρκετά πιο επικίνδυνη επιθετικά σε σχέση με πέρυσι, ωστόσο το μεγαλύτερο πρόβλημα της είναι να προστατέψει καλύτερα τα μετόπισθεν. Στο 1.57 ο άσσος της Γιουνάιτεντ είναι αρκετά χαμηλά, δεδομένου πως έχει αρκετές απουσίες και ειδικά στην άμυνα. Αξίζει και θα πάρουμε το Over 2.5 και Goal - Goal που προσφέρεται στο 1.85 από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες, με επικρατέστερο σενάριο να δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι με τέρματα και στις δύο πλευρές.


 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Comments


bottom of page