top of page

▶️ ΜΑΛΜΕ - ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ (26/09/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την πρώτη αγωνιστική του League Phase του Europa League, η Μάλμε υποδέχεται την Ρέιντζερς στο «Ελέντα Στάντιον» (26.09.2024 19:45). Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



▶️ ΜΑΛΜΕ - ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ (26/09/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

 

ΜΑΛΜΕ


Έπειτα από 2 σερί λευκές ισοπαλίες χωρίς σκορ, η Μάλμε επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα επικρατώντας με 4-0 της Χάκεν εντός έδρας για την Allsvenskan. Η Μάλμε στο συγκεκριμένο ματς σημείωσε 49% ποσοστό κατοχής μπάλας με 13 τελικές προσπάθειες για γκολ εκ των οποίων 8 κατέληξαν στο τέρμα. Για τους γηπεδούχους τα γκολ πέτυχαν οι Άντερς Κρίστιανσεν (7', 48'), Ισαάκ Κιέζε Θέλιν (80') και Έρικ Μποτέιμ (83'). Σημαντικό στατιστικό πως και τα 5 τελευταία παιχνίδι της Μάλμε έχουν λήξει με μόνο μία ομάδα να σκοράρει στη αναμέτρηση (NO GOAL).


ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ


Από νικηφόρο αποτέλεσμα προέρχεται και η Ρέιντζερς, όπου επικράτησε της Νταντί για το Λιγκ Καπ με σκορ 3-0. Για τη Ρέιντζερς τα ονόματα τους στον πίνακα των σκόρερ έβαλαν οι Σιριέλ Ντέσερς (18', 66') και Τζέιμς Ταβερνιέ (50'). Όπως και οι Σουηδοί έτσι και η Ρέιντζερς μετράει 6 παιχνίδια όπου έχει σκοράρει μόνο μία ομάδα επιβεβαιώνοντας εξίσου το NO GOAL.


Πιθανές Ενδεκάδες





Μάλμε - Ρέιντζερς Προγνωστικά Πρόταση:


Τα τελευταία ευρωπαϊκά παιχνίδια και των δύο ομάδων ήταν κλειστά και τελείωσαν από 2 και λιγότερα τέρματα με το Under να κυριαρχεί. Σε παρόμοιο σκηνικό περιμένουμε να εξελιχθεί και η συγκεκριμένη αναμέτρηση με τις δύο ομάδες να δίνουν πρωταρχική προσοχή στα μετόπισθεν και όποια μπορέσει να σπάσει την αντίπαλη άμυνα είναι πιθανό να πάρει και το τρίποντο (αν μία εκ των δύο τα καταφέρει). Πρόταση ➡️ Under 2.5 στο 1.85


Ο Όμιλος του Europa League ⬇️




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



Comments


bottom of page