top of page

ΜΑΛΜΕ - ΠΑΟΚ (06/08/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έγινε ενημέρωση: 9 Αυγ

Για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Ουέφα Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Μάλμε στο Ελέντα Στάντιον (06/08/24 20:00), στην πρώτη μεταξύ τους μονομαχία για την πρόκριση στα play offs του Champions League. Όποια ομάδα περάσει στα πλέι οφς, θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον νικητή του ζευγαριού Σπάρτα Πράγας - Στεάουα Βουκουρεστίου. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΜΑΛΜΕ - ΠΑΟΚ (06/08/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ


ΜΑΛΜΕ


Παρόλο που ηττήθηκε στον προηγούμενο αγώνα του δεύτερου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ στην έδρα της Κλάκσβικ με σκορ 3-2, το πλεονέκτημα μετά την νίκη στον πρώτο αγώνα στην έδρα της με 4-1 στάθηκε αρκετό για να πάρει την πρόκριση και να βρεθεί στον δρόμο του ΠΑΟΚ. Για λογαριασμό των Σουηδών σκόραραν οι Χούγκο Μπολίν (13') and Άντρες Κρίστιανσεν (59').


Στο εγχώριο πρωτάθλημα είναι σταθερά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας χωρίς να έχει μεγάλο ανταγωνισμό. Στα 4 από τα 5 τελευταία της παιχνίδια έχει επιβεβαιωθεί το Goal - Goal και Over 2.5 προγνωστικά, αποτέλεσμα της αρκετά ποιοτικής μεσοεπιθετικής γραμμής που διαθέτει και της ολιγωρίας που φανερώνει ανασταλτικά στα παιχνίδια της.


Στα αγωνιστικά νέα, δεν υπολογίζονται από τον Χένρικ Ρίντστρομ οι τραυματίες Όσκαρ Λεβίκι και και ο Ντάνιελ Γκούντγιονσεν.


Το ρόστερ της Μάλμε:


Τερματοφύλακες: Dahlin Johan, Ricardo Friedrich


Αμυντικοί: Busanello, Jansson Pontus, Makolli Elison, Olsson Martin, Stryger Larsen Jens, Zatterstrom Nils


Μέσοι: Ali Taha, Berg Oliver, Bolin Hugo, Christiansen Anders, Johnsen Lasse, Jorgensen Sebastian, Loukili Zakaria, Nanasi Sebastian, Pena Sergio, Rieks Soren


Επιθετικοί: Botheim Έρικ, Kiese Thelin Isaac


Προπονητής: Rydstrom Henrik



ΠΑΟΚ


Ο ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε πως ήταν το απόλυτο φαβορί κόντρα στην Μπόρακ Μπάνια Λούκα στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, επικρατώντας και στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια με 3-2 εντός έδρας και 0-1 στην Βοσνία. Σκόρερ για τον δικέφαλο του Βορρά ήταν Τόμας Μούργκ στο 25ο λεπτό, σε ένα παιχνίδι με σχεδόν ίσο ποσοστό κατοχή μπάλας (48%-52%), με τους Θεσσαλονικείς όμως να είναι η ομάδα που απειλούσε περισσότερο και με πιο επικίνδυνες τελικές προσπάθειες στην αντίπαλη εστία.


Αυτό ουσιαστικά είναι το πρώτο δυνατό τεστ για την ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου στην φετινή αγωνιστική σεζόν, με το μεταγραφικό πλάνο να "τρέχει" πυρετωδώς με σκοπό ο ΠΑΟΚ να είναι ακόμη πιο έτοιμος σε περίπτωση που προκριθεί στα play offs του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας βέβαια εξασφαλίσει την συμμετοχή του σε Ευρωπαϊκό όμιλο για φέτος.


Δεν έχουν αναφερθεί απρόοπτα προβλήματα τραυματισμών με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να έχει όλα το "οπλοστάσιο" του διαθέσιμο για την εκτός έδρας μάχη στην Σουηδία.



Το ρόστερ του ΠΑΟΚ:


Τερματοφύλακες: Kotarski Dominik


Αμυντικοί: Baba Abdul Rahman, Jonny, Sastre Joan, Troost-Ekong William, Vieirinha


Μέσοι: Camara Mady, Despodov Kiril, Konstantelias Giannis, Koulierakis Konstantinos, Ozdoev Magomed, Schwab Stefan, Taison, Tsingaras Theocharis, Zivkovic Andrija


Επιθετικοί: Murg Thomas, Samatta Mbwana, Thomas Brandon


Προπονητής: Lucescu Razvan



Σημαντικά Στατιστικά για το Στοίχημα


  • Η Mάλμε έχει δεχτεί γκολ σε κάθε έναν από τους τελευταίους 6 αγώνες της.

  • Ο ΠΑΟΚ έχει σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ σε 5 συνεχόμενους αγώνες.

  • Η Mάλμε κερδίζει το πρώτο ημίχρονο στο 37% των αγώνων της, ενώ ο ΠΑΟΚ στο 50%.

  • Όταν η Mάλμε προηγείται 1-0 εντός έδρας, κερδίζει το παιχνίδι στο 87% των περιπτώσεων.

  • Όταν ο ΠΑΟΚ προηγείται 0-1 εκτός έδρας, κερδίζει το παιχνίδι στο 88% των περιπτώσεων.

  • Όταν η Mάλμε βρίσκεται πίσω 0-1 εντός έδρας, κερδίζει το παιχνίδι στο 33% των περιπτώσεων.

  • Όταν ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πίσω 1-0 εκτός έδρας, κερδίζει το παιχνίδι στο 33% των περιπτώσεων.

  • Η Mάλμε σκοράρει κατά μέσο όρο 2,25 γκολ όταν αγωνίζεται εντός έδρας και ο ΠΑΟΚ σκοράρει κατά μέσο όρο 2,1 γκολ όταν αγωνίζεται εκτός έδρας.



Μάλμε - ΠΑΟΚ Προγνωστικά Πρόταση:


Αρκετά ικανές αμφότερες επιθετικά και με κοινό παρονομαστή πως αμυντικά παρουσιάζουν μία αστάθεια. Οι αποδόσεις δείχνουν πως η Μάλμε υπολογίζεται ως το φαβορί για την νίκη (με μικρή διαφορά βέβαια), από τις στοιχιματικές εταιρείες και δεν βλέπουμε τον λόγο που υπάρχει αυτό το σετ αποδόσεων. Πιθανόν λόγο έδρας. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει περισσότερη ποιότητα από την πρωταθλήτρια Σουηδίας και εδώ θα πάρουμε το 2 DNB στο 2.00. Θεωρούμε πως ο σοβαρός ΠΑΟΚ πολύ δύσκολα θα ηττηθεί στην Σουηδία.


Σε καλή απόδοση είναι και το Goal - Goal και Over 2.5 στο 2.05 , δεδομένου πως είναι ένα σημείο που επιβεβαιώνουν και οι δύο ομάδες στα περισσότερα τελευταία παιχνίδια τους. Για όσους δεν θέλουν να μπλέξουν με σημείο.



Μπορείτε να βρείτε εισιτήρια 🎫 για όλους τους αγώνες του ΠΑΟΚ εδώ.

 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Commentaires


bottom of page