top of page

ΛΥΩΝ - ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ (30/08/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Λυών υποδέχεται στο Στρασβούργο στο Παρκ Ολυμπίκ Λυών (Λυών 30.08.2024 21:45), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής στην Ligue 1. Καθόλου καλό ξεκίνημα για την γηπεδούχο ομάδα αφού δεν έχει ακόμη κερδίσει πόντο, μετρώντας δύο ήττες στα δύο πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Θετικό ξεκίνημα για το Στρασβούργο που προέρχεται από εντός έδρα νίκη κόντρα στην Ρεν (3-1). Δείτε αναλυτικά παρακάτω:



ΛΥΩΝ - ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ (30/08/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΛΥΩΝ


Ακόμη μία σεζόν που η Λυών ξεκινάει άσχημα της υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα μετρώντας δύο ήττες στις πρώτες δύο αγωνιστικές με αντιπάλους την Ρεν στην πρεμιέρα όπου ηττήθηκε με σκορ 3-0 εκτός έδρας ενώ το περασμένο Σάββατο υπέστη στην δεύτερη διαδοχική ήττα αυτή την φορά στην έδρα της από την Μονακό (0-2). Δεν έχει κατορθώσει ακόμη να σκοράρει σε δύο 90λεπτα δημιουργώντας μεγάλο προβληματισμό όσο αναφορά την λειτουργεία της επιθετικής γραμμής.


Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση η Λυών είχε 39% κατοχή μπάλας ενώ σημείωσε μόλις 2 τελικές προσπάθειες για γκολ έναντι 15 της αντιπάλου ομάδας που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο. Και στα δύο επίσημα παιχνίδια της Λυών για την φετινή σεζόν στο εγχώριο πρωτάθλημα έχει επιβεβαιωθεί το No Goal με συνολικό εύρος τερμάτων 2 έως 3 γκολ.


Στα αγωνιστικά νέα ο προπονητής της Λυών, Pierre Sage, δεν έχει να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα τραυματισμού σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες παρατάσσοντας το καλύτερο δυνατό σύνολο για να πάρει η ομάδα του το πρώτο τρίποντο για την νέα σεζόν.



ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ


Θετικό ξεκίνημα στις πρώτες δύο αγωνιστικές για την ομάδα του Στρασβούργου που μετράει 4 πόντους με 1 ισοπαλία ημέρας στην πρεμιέρα εκτός έδρας απέναντι στην Μονπελιέ και την νίκη την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Ρεν (3-1) στο πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι. Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση το Στρασβούργο είχε 59% κατοχή μπάλας ενώ δημιούργησε 9 τελικές προσπάθειες για γκολ εκ των οποίων 5 κατέληξαν στο στόχο, σκοράροντας 3 φορές. Η Ρεν είχε εξίσου σημαντικές τελικές, όμως οι γηπεδούχοι ήταν πιο αποτελεσματικοί στα τελειώματα τους. Σκόρερ χρίστηκαν οι Αντρέι Σάντος (23') και Εμανουέλ Εμέγκα (48') ενώ το τρίτο τέρμα στο 87' χρεώθηκε αυτογκόλ στον αμυντικό της Ρεν Christopher Wooh. Και στα 2 πρώτα παιχνίδια του Στρασβούργου σημειώθηκαν γκολ και στις δύο εστίες επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά γκολ γκολ.


Στα αγωνιστικά νέα, για τους φιλοξενούμενους δεν είναι διαθέσιμοι οι επιθετικοί Milos Lukovic, Moise Sahi Dion και ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός Thomas Delaine εξαιτίας τραυματισμών.



Πιθανές Ενδεκάδες



Λυών - Στρασβούργο Προγνωστικά Πρόταση:


Δεν υπάρχει περιθώριο για την Λυών για περεταίρω απώλεια βαθμών. Ο Άσσος γύρω στο 1.70 θεωρούμε πως δεν έχει καμία αξία με βάσει την εικόνα που έχουμε για τις δύο ομάδες από τις πρώτες δύο αγωνιστικές. Δύσκολο παιχνίδι για πρόβλεψη ως προς την τελική έκβαση καθώς το Στρασβούργο έδειξε πως μπορεί να τελειώσει τις φάσεις που δημιουργεί σε αντίθεση με την Λυών, όμως στα μετόπισθεν δεν είναι και η πιο σταθερή ομάδα. Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι έχουν ένα άκρως ποιοτικό ρόστερ και πιστεύουμε είναι η ευκαιρία τους σε αυτό το παιχνίδι να διορθώσουν τα κακώς κείμενα των προηγούμενων ηττών. Το πρέπει είναι μεγάλο και η ομάδα του Pierre Sage θα μπει δυνατά στο παιχνίδι. Επιλέγουμε να σκοράρει η Λυών στο πρώτο ημίχρονο σε απόδοση 1.75.


 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Comentarios


bottom of page